.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Чувствали ли сте се самотни?

Здравйте!
    Искам да попитам чувствали ли сте самотни? Нямам предвид сами без гадже, ами просто самотни. В тълпа от хора и "приятели" да се чуствате неразбрани, да няма на кой да се доверите, да няма с кой да споделите? Приятелите да се отдалечат от вас без съществена причина и без да се е обсъждал проблема. Да няма дори с кого да излезете?
    Има ли решение на такъв проблем, ако въобще мислите че е.

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Град
    L.A. \ Moscow
    имам 1 приятелче което не ме кара да се чуствам тей! супер мн си го уважавъъъъъъм ама има и гадни моменти... временно заради настроението
    Raise your fist!

Супер фен
    Град
    в килера
    Чувствала съм се така много пъти в компания... а сега когато нямам и компания почти винаги се чувствам така... а и няма с кого да изляза...

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Чувствала съм се самотна в много кратки интервали от време,поради простата причина,че хората на които си споделям да речем са били ивън града за няколко дни или просто е нямало начин да са до мен в някакъв момент.Но за мое щастие знам,че въпреки всичко ги има и че не съм сама.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Elit Way School
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Чувствала съм се така много пъти в компания... а сега когато нямам и компания почти винаги се чувствам така... а и няма с кого да изляза...
    и аз така

По принцип не се чувствам така..обаче тези дни много караници много чудо и ми е малко странно когато изведнъж разбираш че хора на които си вярвал говорят зад гърба ти ..а уж ти се правят на приятели и само ти правят комплименти

Re: Чувствали ли сте се самотни?

Цитирай Първоначално написано от DeSerT``R0Se
    Здравйте!
    Искам да попитам чувствали ли сте самотни? Нямам предвид сами без гадже, ами просто самотни. В тълпа от хора и "приятели" да се чуствате неразбрани, да няма на кой да се доверите, да няма с кой да споделите? Приятелите да се отдалечат от вас без съществена причина и без да се е обсъждал проблема. Да няма дори с кого да излезете?
    Има ли решение на такъв проблем, ако въобще мислите че е.

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Не се отчайвай форума е насреща можем да ти подадем ръка....
    И решението е да си намериш нови приятели скайп-Stefan554 Ако искаш пиши ми да се запознаем
    ///GEGEN NAZIS\\\

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    в даскало редовно.обикновено в м/учасието си цикля някъде да слушам музика и да чета щото нямам приказка с класа просто

Град
    софия , младостъ
    За съжаление ДА

Няма ли с кой да поцъкаш хек?
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Град
    София
    еми често ей така внушавам си даже не ,че има проблем

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Да, случвало ми се е, не редовно, но се е случвало ...
    Понякога имам какво да си кажа с приятелите(за тези в даскало говоря, за другите извън него - с тях не ми се е случвало да се чувствам самотна и неразбрана), но друг път направо се чудя какво за Бога правя с тях..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    prekaleno chesto se sluchva.... znam che vinagi si ima fr koito da me razberat..no pak se chustvam samotna... ;/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VaNicHkaa
    По принцип не се чувствам така..обаче тези дни много караници много чудо и ми е малко странно когато изведнъж разбираш че хора на които си вярвал говорят зад гърба ти ..а уж ти се правят на приятели и само ти правят комплименти
    male tochno sq mi se sluchi syshtoto.. super kofti e shtot zad gyrba ti mogat da govorqt kvot si shtyt i da si IZMISLQt ii bez da imash pravo da se zashtitish..super podlo e

Досега почти никога не съм се чувствал така тъпо,но откакто доидох в Гърция ебат депресията ебати ужаса,а и гадже е трудно да си хвана.Виж в БГ си беше дъ бест оф и догодина се връщам.

Град
    Плевен
    всяка проклета изминала секунда...но това не ми е кой знае какъв проблем защото съм си свикнал да бъда единак

Град
    Асеновград, България
    Да случвало ми се е!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен
    е как ще съм самотна като винаги имам себе си.. и без това разбрах, че няма смисъл да се предоверяваш на хората и да се заблуждаваш, че те разбират, и после идва един момент, когато те фрасва като некфа мълния.. ааа ама ти нали ме разбираше? кфо стана? и хоп си самотен.. да ама ако приемаш хората само ей така за веселата компания без мно мно да се задълбочаваш си е мн добро решение хахах и така винаги ще знаеш, че единствения човек, на който можеш да разчиташ си самия ти..

Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.

понякога, но в повечето случаи не го показвам...
    слагам маската и съм Аз...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Да, почти винаги. Много редки са моментите, когато не се чувствам самотна. Последното беше преди 4 месеца някъде. Но на фона на около 5 години пълна самота шибаните 2 дена, в които се чувствах добре се губят някак си, нали?
    Memento moriendum esse!

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Да, случвало ми се е и продължава да се случва.Преди бяхме една голяма компания, но всички се преобразиха тотално, нямаме какво да си кажем и така.В даскалото е почти същото - 2,3-ма свестни човека и всичко леш.За това от известно време съм си сама навсякъде, но никога не давам вид, че нещо подобно ме подтиска.
    [b][i]Je t'aime au-del

Цитирай Първоначално написано от IlLuSi0nS`
    е как ще съм самотна като винаги имам себе си.. и без това разбрах, че няма смисъл да се предоверяваш на хората и да се заблуждаваш, че те разбират, и после идва един момент, когато те фрасва като некфа мълния.. ааа ама ти нали ме разбираше? кфо стана? и хоп си самотен.. да ама ако приемаш хората само ей така за веселата компания без мно мно да се задълбочаваш си е мн добро решение хахах и така винаги ще знаеш, че единствения човек, на който можеш да разчиташ си самия ти..
    Много си права [-o<

Към авторката,може би всеки минава през такива етапи...,когато е заобиколен от хора и се чувства сам...единственото лечение на това състояние е постигането на вътрешното спокойствие.Т.е. научи се да се радваш на живота,научи се да се обичаш такава каквато си...и сама ще видиш колко по-добре ще се чувстваш!
    A qui

Хора, благоаря ви много. Споделената болка е половин болка.
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Цитирай Първоначално написано от EaRLy_WiNTeR
    Да, случвало ми се е и продължава да се случва.Преди бяхме една голяма компания, но всички се преобразиха тотално, нямаме какво да си кажем и така.В даскалото е почти същото - 2,3-ма свестни човека и всичко леш.За това от известно време съм си сама навсякъде, но никога не давам вид, че нещо подобно ме подтиска.
    Познато.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Град
    Over the hills and far away
    случвало се е

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си