.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Град
    В страната на чудесата
    Постоянно се чувствам така....НО се научаваш да избиваш такива мисли от себе си...Научаваш се да си ги забраняваш....

Решение на проблема със самотата е....все ощке не съм го намерил....
    ...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...

Цитирай Първоначално написано от _MiA_
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Чувствала съм се така много пъти в компания... а сега когато нямам и компания почти винаги се чувствам така... а и няма с кого да изляза...
    и аз така

ЛеЛЕеЕе НеЩуУу Мн Станахмее .. !!!! попадам в тая ситуация мн мн мн 4есто .. някфо супер странно е и де да знам ама .. кофти работа .. уж си4ко е наред ама .. май нещо не е както трябжа ..! определено неприятно 4уство!!!

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    аз постоянно се чувствам така приятелите се отдръпваха от мене бавно в най-трудният момент в живота ми докато накрая след поредният опит да ме исползват не им теглих една майна и сега съм си единак и постоянно се чувствам самотен но вече съм свикнал с самотата.Тя не е нищо страшно даже те прави по силен(поне при мен е така) и се научаваш как да непозволяваш на другите да те тъпчат и унижават

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Имах такъв момент,когато бях в ново даскало и не познавах никого.Запознах се с много хора,опитвах се да се вмъкне в тяхната компания,без успех.Всички ме отблъскваха.Това беше някъде 2 години.След това си намерих приятели и всичко се оправи.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Цитирай Първоначално написано от ivakavlad
    аз постоянно се чувствам така приятелите се отдръпваха от мене бавно в най-трудният момент в живота ми докато накрая след поредният опит да ме исползват не им теглих една майна и сега съм си единак и постоянно се чувствам самотен но вече съм свикнал с самотата.Тя не е нищо страшно даже те прави по силен(поне при мен е така) и се научаваш как да непозволяваш на другите да те тъпчат и унижават
    Да, много правилно е това. А най-хубавото е, че в повечет време не чувстваш, така че си освободен от една от най-големите човешки слабости - чувствата. Може да си правиш много неща без после да ти е съвестно или да страдаш от разни предрасъдъци
    Memento moriendum esse!

Град
    София
    в момента се чувствам самотна...и по-скоро не самотна ,ами на последно място въпреки ,че имам няколко човека околко себе си...като попадна на такива теми и сама аз съм писала и всеки път си мисля как преставам да вярвам на хората и да започвам да си живея живота и да се забавлявам без да се обвързвам прекалено ,но в последствие ,когата за пореден път изляза с близките ми става много трудно...в други моменти е адски лесно ,но съм тъпа бъзла и си го признавам,защото ме е страх до смърт да не остана сама и се вкопчвам в потъващия кораб с надеждата да оцелея...................................... .................................................. ................................ много съм задръстена

Re: Чувствали ли сте се самотни?

Цитирай Първоначално написано от DeSerT``R0Se
    Здравйте!
    Искам да попитам чувствали ли сте самотни? Нямам предвид сами без гадже, ами просто самотни. В тълпа от хора и "приятели" да се чуствате неразбрани, да няма на кой да се доверите, да няма с кой да споделите? Приятелите да се отдалечат от вас без съществена причина и без да се е обсъждал проблема. Да няма дори с кого да излезете?
    Има ли решение на такъв проблем, ако въобще мислите че е.

Moderated by Aleandra
    т. 7 от Правилника!
    Доста често! Ами аз съм се опитвала много пъти да намеря решение и няколко пъти съм успявала да оправя тези неща,за да не се чувствам така!човек се учи докато е жив.Когато правиш някоя грешка и не я виждаш,а приятелите ти я виждат и не казват каква е те се отдалечават и ти трябва в този момент да помислиш какво си направил и ако намериш грешката си да се опиташ да я поправиш,а ако не я намериш да говориш с тях за да ти я покажат и тогава да я поправиш пак!Но аз мисля,че всеки човек понякога се чувства така - виновен или не...!Така,че горе главата!

Да! много пъти
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Понякога но гледам да не си личи.

В моя класа човек неможе да се чуства самотен винаги е забавно и всички се подкрепяме а когато стане проблем го разрешаваме заедно.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    в даскало редовно.обикновено в м/учасието си цикля някъде да слушам музика и да чета щото нямам приказка с класа просто
    а ето един кат мен.. целия ми клас са мноо зле като цяло.. вобще с никой немоа си разменя дфе думи ебахти има някфо шибано емо, няква дето претендира, че слуша реге, ама всЪщност знае само боб марли и тфа е.. останалите (попринцип аз не деля хората по музиката) освен, че слушат попфолк, което в крайна сметка не е толкова важно, са си тъпи, прости и ограничени в един начин на мислене и поведение хора, с които освен да ги питаш колко е часа няма кво друго (а даже и тва няма да ти кажат) . обикновено излизам и си цъкам хекец и си мисля, че колкото и да не деля хората по музиката, тя все пак си казва думата (не мисля, че е съвпадение попфолкаджиите и фешъните да са си зле и като хора).. а тия - емото и регефенката, дет и хипхоп български слушала, дет не ми е чувала за уош и йоко, камо ли за нещо друго съм им ебала номерата на сичките интригански пози кат тях !

da znam kf0 e..spored mene trqa si fane6 nqkoi s koito ti e kef..a p1k kato nqma s koi da izleze6 stoi si vk16ti gledai nqkoe film4e i taka 6sa razsei6 i 6sa zabavlqva6

Цитирай Първоначално написано от sexy_for_you
    Имах такъв момент,когато бях в ново даскало и не познавах никого.Запознах се с много хора,опитвах се да се вмъкне в тяхната компания,без успех.Всички ме отблъскваха.Това беше някъде 2 години.След това си намерих приятели и всичко се оправи.
    delee ne me pla6ii ceeli 2 godini ta tova e mnoogo
    az sega sym v nov klas i mi e nqkakvo super gadno
    Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!

NIAKOLKO PESNI
    za tajno nastroenie ili prosto se opitvam da si sabera mislite predlagam-

Ivy-Wory about you
    Maroon5-She will be loved
    Nelly Furtado-All good things
    Thirteen Senses-Into the fire
    Switchfoot-This your life
    Linkin Park-Numb
    Tatu-All the things she said
    Tatu-Not Gonna Get Us

za nastroenie v koeto ti idva da ubiesh niakoi ili nesho te qdosva-

D12-American Pshico
    The Prodigy-Voodoo People (Pendulume Remix)
    Avril Lavinge-I Always get what i want
    BT feat.M Doughty-Never Gone come back down
    Brian Tyler-Mustang Nismo
    Saliva-Click Click Boom
    Benny Cassette-Watch your back
    Dope-Debonaire
    Nerd-Lapdance
    Killing time
    Styles of beyond-Nine Thou[Superstars Remix]
    A Perfect Circles-The Outsiders
    Hardnox-Come in hard
    Eminem-Louse your self

za prevazbudeno i straxotno nastroenie-

Pink-Party
    nz zasho obace tez 4te mi opraviat nastroenieto

http://www.vbox7.com/play:b00293d0

http://www.vbox7.com/play:fbe0b217

http://www.vbox7.com/play:1b698fbc

http://www.youtube.com/watch?v=vYsoOFUxbH4

vsickite mu pesni ma kefiat sladur.....

a i http://www.vbox7.com/play:1033132c kade bez batko

Сега се чувствам така
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    Цитирай Първоначално написано от Zealot
    всяка проклета изминала секунда...но това не ми е кой знае какъв проблем защото съм си свикнал да бъда единак
    +1
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Град
    The endless river
    Милиони пъти.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Guest
    Понякога. Дори днес се чувствах така. Добре, че се намериха някои приятели и няколко хубави песнички да ми оправят настроението.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Това ми се е случвало доволно много пъти. Дали има решение? Да...времето решава всичко, колкото и банално да звучи. Запознаваш се примерно, по някаква случайност, с нови пекани хора, и така нататък...схващаш предполагам.

мда...чуствала съм се така доста пъти
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    slu4valo mi se e ,oba4e se se6tam za ne6to hubavo,koeto mi se e slu4ilo naskoro,usmihvam se i prestavam da mislq za samotnostta
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

[b]mne vsu6tnost ima6e edni takia momenti v koito prosto mi be6e sduhano ma vs si mi be6e nared nz 6to se sduhvah....
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

В новото даскало се чувствам така постоянно. И това май няма да се промени :/ Но иначе извън него има доста хора,които ме разбират,оценяват и подкрепят,за което съм им много,много благодарна.
    LaraFairie Photography ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си