.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Град
    София

Грешка в дипломата за завършено основно образование

Амии класната ми даде дипломата в началото на ваканцията, обаче като се прибрах видях ,че има грешка при смятането и не трябва да имам 5,25 ,а 5,50 това си е цяла единица,обаче тая диплома за нищо не ми служи та я кажете дали има някакъв проблем да ми я направят наново ,щото сега не трябва ,ама представете си след време да се представя тая бележчица и да ти зависи нещо от нея

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ами уведоми класната си за тази грешка.Защо да си мълчиш?А и тя може да ти помогне.

Град
    Русе
    ami varvi pitai kak se smqta diplomata i ako naistina ima gre6ka gi nakarai da ti q smenqt

и аз имах грешка .. ама не е от голямо значение поне при мене не беше
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от vodolei4e_m
    ami varvi pitai kak se smqta diplomata i ako naistina ima gre6ka gi nakarai da ti q smenqt
    аз знам как се смята и съм сигурна ,че е сгрешена ,ама класната ми е една пача и най-вероятно на мен ще ми вика се 1 аз съм ги писала....(не ,че е тя де....нали я мързи та караше хора от класа да ходят да пишат )

Град
    Пловдив
    аз знам как се смята и съм сигурна ,че е сгрешена ,ама класната ми е една пача и най-вероятно на мен ще ми вика се 1 аз съм ги писала....(не ,че е тя де....нали я мързи та караше хора от класа да ходят да пишат )
    E каво ще ти вика?!Тя я е объркала и е длъжна да поправи грешката.
    А пък и разликата в двете оценки хич не е малка.

Отиди и я оправи! Диплома е - важна е - ще ти я оправят. И аз имах грешка в дипломата от ОУ-то, но при мен беше и важно, защото кандидатствах след 7ми клас, а бяха изпуснали една буква от името ми. Всяка грешка, щом е такава, я поправят...

Няма какво да се чудиш, знаеш ли след 5години к'во ще измислят... на интервю за работа да те питат дали имаш поне основно образование и с колко си го завършил... и като блеснеш с туй 5.25 написано, друг с 5.50 черно-на-бяло ще ти вземе хляба
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Поговори с нея,ако тя не иска да ти помогне,отиди при директора.Хубаво е да се поправи.Трябвало е даже да кажеш след като си го видяла.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Поговори с нея,ако тя не иска да ти помогне,отиди при директора.Хубаво е да се поправи.Трябвало е даже да кажеш след като си го видяла.
    ее за тва точно ще ми вика щот не съм отишла веднага ма то само аз и още 2 момичета сме си взели дипломите на другите още не ги е раздала

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не отивай при класната. Направо при директорката върви или при скретар, администратор. Изготвянето на дипломите не се прави от класния ръководител. В училищното деловодство трябва да има твой личен картон, в който да са нанесени всички годишни оценки.

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    ее за тва точно ще ми вика щот не съм отишла веднага ма то само аз и още 2 момичета сме си взели дипломите на другите още не ги е раздала
    Кажи,че чак сега си го забелязала.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    ще ми се развика ,че тва се проверява веднага а бтв тя я е изготвялва дипломата...поне я е печатала де

да не ти пука...това ти е най-маловажната диплома,която за нищо не ти служи
    ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    И какво като ти се развика, няма да свърши света.

На мен ми бяха объркали оценка от 6-ти клас, ама така или иначе беше по предмет, който не ми трябва /Спортни танци/ и не отидох да си я поправя, но ти единствено би спечелила, ако си я оправиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си