.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    До тук постват курви,други има ли?
    Само едно въпросче - защо мъжете като имат бройки се води за "яко" а едно момиче да е курва СПОРЕД ТЕБ??? И какво ако го е направила един път или много пъти - тя е курвичка и професионална курва ли??? Айде помисли малко...

Цитирай Първоначално написано от VeSna
    Само едно въпросче - защо мъжете като имат бройки се води за "яко" а едно момиче да е курва СПОРЕД ТЕБ??? И какво ако го е направила един път или много пъти - тя е курвичка и професионална курва ли??? Айде помисли малко...
    защото момичетата са тези на които се молят ! тоест ако едно момиче се пуска на всеки наистина е курва, защото е лесна и лека, а момче което се води за ебач е герой дори, защото е успял да спи с повече момичета, а това си е адски трудно при положение, че момичетата не са мн за еднокартно изживяване и не се дават така лесно!

Craig David-Walking Away

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Тоя двоен стандарт го има само в България. Била съм в чужбина, пък и съм говорила с хора, които са ходили в доста страни и никъде ги нямат тия предразсъдъци. Когато едно момиче е имало връзка за една нощ не я заклеймяват курва. Нито пък мъжете се фукат с бройките си. Доста различно е.

Та, по темата:

Веднъж ми се случи, беше хубаво. После си лафехме в чата като приятели чат-пат и това е. Направих го от едното любопитство, вярвам, че има доста неща, които трябва да се пробват. Все пак - трябваше да пробвам за да зная дали ми харесва или не, няма да тръгна да се произнасям по въпрос, по който не съм компетентна

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Shmatko
    Guest
    Баси, мноо курви, мноо нещо.
    Аз примерно никога не съм бил с момиче за една нощ... Имам някакви морални ценостти, които за съжаление напоследък все повече и повече ми иде да ги сложа в задното джобче и да се отдам на малко по-различен живот. За сега и близкия месец курветините ше са гладни след тва не знам... На където задуха вятъра, майната му на всичко. It's time to chewing bubble gumi.

Никога не съм била с момче за една нощ! Но не съм и против стига да не е системно.

Цитирай Първоначално написано от sexita
    да,така е.Всеки си има мнение.Аз лично не бих спала с някой за една нощ.
    Ако му пусна,значи ще го харесвам и ще искам да съм с него не само един път.Адски ще съм обидена ако той не иска на другия ден да е с мен.
    Не ми се е случвало,но ако стане така,ще е ужасно за мен....
    А аз да искам някой за един път...не мога да си представя как ще стане това.Щом ми харесва ще го искам винаги.
    Ще поживееш, ще видиш. Това, че ти не би го направила не значи, че е курвенско. Аз лично съм го правила преди много време и не бих го направила, но не е курвенско.

Разбира се, че ако се пуска на всеки, е курва, но ако го направи 1 или 2 пъти, какво толкова? НЕ ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА ИСКА ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА СИ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Само аз ли не съм ... ИбАси

Не е нужно да го правиш Но ако си изпитал секса без чувства, оценяваш много повече секса с чувства

Цитирай Първоначално написано от lamzzzercho
    защото момичетата са тези на които се молят ! тоест ако едно момиче се пуска на всеки наистина е курва, защото е лесна и лека, а момче което се води за е**ч е герой дори, защото е успял да спи с повече момичета, а това си е адски трудно при положение, че момичетата не са мн за еднокартно изживяване и не се дават така лесно!
    офффф....лесна..курва...аре стига вече!Омръзна ми от хора пълни с предрасъдъци.Все пак живеем в 21 век в Европа.Осъзнайте се най-накрая,че трябва да се изкорени тази полова дискриминация
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Не е нужно да го правиш Но ако си изпитал секса без чувства, оценяваш много повече секса с чувства
    Това наистина е така...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Sexapilna_kukla
    Това наистина е така...

и аз напълно подкрепям!
    Собственост на Canis_Dirus

Ае ,стига бе .Не знаех,че съм курва
    По темата .Да ,случвало ми се е.И не, съжалявам Беше, ни хубаво и това е .Пък ,кой как ,иска така да си тълкува нещата.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LouLou
    Ае ,стига бе .Не знаех,че съм курва
    По темата .Да ,случвало ми се е.И не, съжалявам Беше, ни хубаво и това е .Пък ,кой как ,иска така да си тълкува нещата.
    +1
    Точно така!!

Алеандра и SWASTICA, никога не казвайте никога.

Shmatko
    Guest
    Айде 1-път 2- пъти, се таа, може и 15, било хубаво... Ми то и от дрогата се чувстваш готино, но не сте наркомани нали?

Да, а ти не си пипвал марихуана или наркотици през живота си...ако си пробвал, това прави ли те наркоман???

Shmatko
    Guest
    Дали съм пипал или не съм пипал е моя работа. Може и да съм пробвал, но не е за хвалене и не са хубаво нещо.
    Аз съм девствен

До сега не съм и не смятам да го направя все пак би било малко гадно но всеки си има мнение и характер \/

офф мн се нервя "секс за една нощ" ебте се ебте се ве курва до курва до курва...

Цитирай Първоначално написано от The_iMMortal_f
    офф мн се нервя "секс за една нощ" ебте се ебте се ве курва до курва до курва...
    нема курви има само женици дето знаят кво искат

ami s 2 mom4eta sum bila za po edna no6t.ne se gordeq.bqh mnogo piqna i ...ne razsujdavah za posledstviqta...sega sujalqvam...nikoga nqma da go povtorq pak...
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

никога не бих направила такава глупост
    Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...

Голям фен
    Град
    София
    Не съм го правила и не ме блазни особено като идея.

Големи сте моралистки. Но не е курвенско да се гавриш с момчетата, нали? Важното е да не се прави секс. Много сте забавни, знаете ли?

Големи сте моралистки. Но не е курвенско да се гавриш с момчетата, нали? Важното е да не се прави секс. Много сте забавни, знаете ли?
    =D> =D> =D> =D> =D>

По темата:
    Да, правила съм го. А за после-с момчето сме в един клас и си останахме приятели просто (без задни мисли) и ако имам някакъв проблем той се застъпва за мен (но сигурно би го направил за всяка друга). Понякога се подминаваме... Просто си останахме съученици
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си