- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли с момче само за един път?
Само едно въпросче - защо мъжете като имат бройки се води за "яко" а едно момиче да е курва СПОРЕД ТЕБ??? И какво ако го е направила един път или много пъти - тя е курвичка и професионална курва ли??? Айде помисли малко...Първоначално написано от SWASTICA
защото момичетата са тези на които се молят ! тоест ако едно момиче се пуска на всеки наистина е курва, защото е лесна и лека, а момче което се води за ебач е герой дори, защото е успял да спи с повече момичета, а това си е адски трудно при положение, че момичетата не са мн за еднокартно изживяване и не се дават така лесно!Първоначално написано от VeSna
Craig David-Walking Away
Тоя двоен стандарт го има само в България. Била съм в чужбина, пък и съм говорила с хора, които са ходили в доста страни и никъде ги нямат тия предразсъдъци. Когато едно момиче е имало връзка за една нощ не я заклеймяват курва. Нито пък мъжете се фукат с бройките си. Доста различно е.Първоначално написано от VeSna
Та, по темата:
Веднъж ми се случи, беше хубаво. После си лафехме в чата като приятели чат-пат и това е. Направих го от едното любопитство, вярвам, че има доста неща, които трябва да се пробват. Все пак - трябваше да пробвам за да зная дали ми харесва или не, няма да тръгна да се произнасям по въпрос, по който не съм компетентна![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Баси, мноо курви, мноо нещо.
Аз примерно никога не съм бил с момиче за една нощ... Имам някакви морални ценостти, които за съжаление напоследък все повече и повече ми иде да ги сложа в задното джобче и да се отдам на малко по-различен живот. За сега и близкия месец курветините ше са гладнислед тва не знам... На където задуха вятъра, майната му на всичко. It's time to chewing bubble gumi.
Никога не съм била с момче за една нощ! Но не съм и против стига да не е системно.
Ще поживееш, ще видиш. Това, че ти не би го направила не значи, че е курвенско. Аз лично съм го правила преди много време и не бих го направила, но не е курвенско.Първоначално написано от sexita
Разбира се, че ако се пуска на всеки, е курва, но ако го направи 1 или 2 пъти, какво толкова? НЕ ВСЕКИ Е ДЛЪЖЕН ДА ИСКА ВЪВ ВСЕКИ МОМЕНТ ОТ ЖИВОТА СИ ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Не е нужно да го правишНо ако си изпитал секса без чувства, оценяваш много повече секса с чувства
![]()
офффф....лесна..курва...аре стига вече!Омръзна ми от хора пълни с предрасъдъци.Все пак живеем в 21 век в Европа.Осъзнайте се най-накрая,че трябва да се изкорени тази полова дискриминацияПървоначално написано от lamzzzercho
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Това наистина е така...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Първоначално написано от Sexapilna_kukla
и аз напълно подкрепям!
Собственост на Canis_Dirus
+1Първоначално написано от LouLou
Точно така!!
Алеандра и SWASTICA, никога не казвайте никога.![]()
Айде 1-път 2- пъти, се таа, може и 15, било хубаво... Ми то и от дрогата се чувстваш готино, но не сте наркомани нали?
Да, а ти не си пипвал марихуана или наркотици през живота си...ако си пробвал, това прави ли те наркоман???
Дали съм пипал или не съм пипал е моя работа. Може и да съм пробвал, но не е за хвалене и не са хубаво нещо.
Аз съм девствен![]()
До сега не съм и не смятам да го направявсе пак би било малко гадно но всеки си има мнение и характер \
/
офф мн се нервя "секс за една нощ" ебте се ебте се ве курва до курва до курва...
Първоначално написано от The_iMMortal_f
нема курви има само женици дето знаят кво искат
![]()
![]()
ami s 2 mom4eta sum bila za po edna no6t.ne se gordeq.bqh mnogo piqna i ...ne razsujdavah za posledstviqta...sega sujalqvam...nikoga nqma da go povtorq pak...![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
никога не бих направила такава глупост
Moq jivot e prikazka,v koqto ti si glavniq geroi.Vslishai se vav tazi tajna muzika,dokato navan vali poroi.Tova e prikazka sas tajen krai,a iskah da jiveq v tvoq rai,no sadbata e reshila taka,da sam losha v tazi prikazka...
Не съм го правила и не ме блазни особено като идея.
NE!!!
Големи сте моралистки.Но не е курвенско да се гавриш с момчетата, нали? Важното е да не се прави секс. Много сте забавни, знаете ли?
=D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от `Death`Whore``
По темата:
Да, правила съм го. А за после-с момчето сме в един клас и си останахме приятели просто (без задни мисли) и ако имам някакъв проблем той се застъпва за мен (но сигурно би го направил за всяка друга). Понякога се подминаваме... Просто си останахме съученици![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.