- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли с момче само за един път?
аз съм го правила няколко пъти.последния път той ми звъня няколко дена след това и по 20 пъти на ден,ама аз не ебавах.затварям,оставам го да си звъни и такаяко си е
Бройката си е злато!
случвало се е
амиии, как процедирам ли? не си вдигам телефона обикновено
Собственост на Canis_Dirus
A posle momi4etata nqmali broiki![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
С последния...той уж искаше да ходи с мен, но ми беше странно как напираше да правим секс и по този начин да тръгнем...обясних му, че е било хубаво, но искам да продължим по старому.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Наистина в началото е по-хубаво като няма секс.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Чак на първата вечер е тъпо.
da napravih go vednuj...samo s pogled se razbrahme 4e 6te se durjim vse edno ni6to ne e stanalo..![]()
no exit
Е според мен няма ни6то ло6о![]()
Правил съм го.....![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
moita purwata beshe takawa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Никога!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Боже нямам думи каква малаумна тема..да не кажа к'рварска!Е такива като теб секс за една нощ ме дразнят най-много...ама аре няма да чета тъпотийте на там,че се дразня много..Първоначално написано от menta_loverka
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Сексът за една нощ не е курвенски.
Не не и пак не! това не е за мен. Едва ли през живота си ще съм толкова неразумна някой път. Прекалено много мисля. Иначе преди време-на 1 бях се забих с пич в дискотека. Целувахме се, пихме кфе и накрая ми изтърси, че иска да правим секс. Ама моето не, девствена съм го стресира. Уж щеше да ми се обажда, ама не го направи. Пак отрепка, уф!
Никога не съм го правила и несмятам някога да го правя..просто не съм такъв тип момиче.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не се прави на много примерна.Първоначално написано от bEbsI
![]()
напротивПървоначално написано от `Death`Whore``
To the world you're just one person but to one person you could mean the world Love isn't about finding a perfect person it's about seeing an imperfect person perfectly
скайп: flight_of_the_phoenix
Курвенско е, когато се прави системно. Аз съм го правила - курва ли съм? Даже според мен е по-добре да си го правил без чувства, за да можеш ад оцениш какво е с чувства.
Доста момичета са такива за една нощ.Но аз лично рядко съм се съгласявал,понеже е кофти като се събудиш да се запознаеш с момичето.Кафенце диско най много още 1-ж и аре да не те занимава
Прави какво ти е на душата пък да става,яко Hot dance.Стриптийз на Маx this is me
Extream_boy
ne sum go pravila do sega ...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
А мен пък такива като теб ме дразнят най-многоПървоначално написано от crs
![]()
Темата не е малоумна и курварска,няма нищо лошо,нито пък курвенско в секса за една нощ![]()
Твоето изказване е супер тъпо![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Ем досега не ми се е случвало..Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
О, ти никога не си и никога не би правил секс с момиче за една нощ?Първоначално написано от SWASTICA
![]()
По темата - не съм. И идеята изобщо не ме блазни.