- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли с момче само за един път?
Първоначално написано от Phoenixheart
нека позная
ти си на 11 и досега си спала само с истинската си любов, която срещна преди 2 години?![]()
я се осъзнай, моля те
Собственост на Canis_Dirus
+1Първоначално написано от _Cuddly_
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Na4i si4ki maje sa kurvi 6toto na dne6no vreme nema maj koito da ne e spal s momi4e samo za 1 no6t!!!
I da az bih go napravila!Za6toto jovota e tvarde kratak i trqbva da se opita ot vsqka edna trapka....trebva da se jivee na MAX! \/ I are ne mi se pravete na neviini!!!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
nikoga ne sam go pravila,no mn mi se iska :P
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Първоначално написано от Химлер
не ме чукат, аз ги чукам
сега кво правим?![]()
Собственост на Canis_Dirus
тука съм, пиши кат си готоваПървоначално написано от koalka
![]()
![]()
Досега не ми се е случвало,но занапред незнам какво ще става.Със сигурност няма да го направя докато имам гадже![]()
Аз не се правя на голяма, защото съм голяма. И не се фукам с това, че съм правила секс с мъж, който не ми е гадже. Прекалявате.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ще въздам правосъдие![]()
Първоначално написано от ninsy
Първоначално написано от marina star
![]()
dam i na mene
![]()
![]()
purvia mi put be6e s mom4e koeto po4ti nepoznavah i mi haresa, ne sajalqvam!
не е ставало досега, но кой знае..., макар че не съм такова момиче![]()
![]()
SMILE FOR ME NOW
спах с майка ти, леля ти, дядо ти и баща ти... проблем?
![]()
Случвало ми се е един път и не съжалявам, защото точно това исках. Как процедирах ли... ами никак, тъй като обстоятелствата бяха такива и на другия ден всеки тръгна по своя път... После имаше телефонни обаждания, но дотам.
ne ne e kurvenski,mai ti si s detskite razbiraniq,lape6ka rabotaПървоначално написано от Phoenixheart
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Девстена съмПървоначално написано от SWASTICA
Смята се,че не съм курва
...Но не мисля,че и момичетата,които писаха досега са......Покрепям,че сексът за една нощ не те прави курва
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Да, стига да не стане системно...Първоначално написано от sladkish_14
![]()
Eee .. ест че не е курвенскоДаже го намирам за яко, развлечение .. е но не сяка вечер де
![]()
Първоначално написано от sexita
ti pak vse edno si na 50 4e govori6 za mladoto pokolenienqma gre6no i pravilno-ima tvoe i moe mnenie
marina star .. кратко и ясно =D>Първоначално написано от marina star
Craig David-Walking Away
Не![]()
![]()
![]()