.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 110
    Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не съм го правила. Не ми се нрави особено идеята, но знае ли човек...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    da napravih go vednuj...samo s pogled se razbrahme 4e 6te se durjim vse edno ni6to ne e stanalo..
    i az taka

Случвало се е и сигурно още ще се случва.
    Няма нищо лошо. Естествено вземайте предпазни мерки и не влагайте чувства Е гледайте да не прекалите все пак

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Големи сте моралистки. Но не е курвенско да се гавриш с момчетата, нали? Важното е да не се прави секс. Много сте забавни, знаете ли?
    брао за казаното.
    по темата да правила съм го,после не ги видях до преди 1 месец не бях го виждала 2 години.ако пак няма да го виждам толкова време бих повторила секса дори с някой друг.
    My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...

Не.
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ne sum i na tozi etap ne mislia 4e bih go napravila

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Tова го направих 2 пъти......беше тъпо и нямаше особено удоволствие ,защото удоволствието идва с чувствата според мен Незнам...може би бих го направила пак някой ден ,но не съм привърженичка

Град
    under the moonlight
    Имала съм да най-забавната и страстна история до сега!Не беше планувано да е секс за един път!С момчето имахме връзка по между си, но и всеки по отделно си имаше друг!След като разбрахме, че без секс ще умрем от желание го направихме!Беше много много хубаво!Но после ни стана кофти и на двамата дето сме постъпили така спрямо др си гаджета!Иначе когато идва към моя град си се виждамеее =D> А тва не ебавка!АЗ си го обичам по мой начин и той мен така да не помислите, че пък съм курва!!??
    Колкото повече човек мечтае и желае, толкова повече му липсва и не му достига!
    П.П.
    Искам да имам всичко, което си поискам!

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от TeguHka
    Имала съм да най-забавната и страстна история до сега!Не беше планувано да е секс за един път!С момчето имахме връзка по между си, но и всеки по отделно си имаше друг!След като разбрахме, че без секс ще умрем от желание го направихме!Беше много много хубаво!Но после ни стана кофти и на двамата дето сме постъпили така спрямо др си гаджета!Иначе когато идва към моя град си се виждамеее =D> А тва не ебавка!АЗ си го обичам по мой начин и той мен така да не помислите, че пък съм курва!!??
    ne v nikakav slu4ai

Град
    under the moonlight
    Цитирай Първоначално написано от Ruskia1936
    Цитирай Първоначално написано от TeguHka
    ne v nikakav slu4ai
    Не аз сериозно не съм такава(но сърцето ми бие лудо само за този човек).А пък, ако ви бях представила нещата от трагичната им страна сигурно щяхте да се просълзите, ама по-добре от забавната...Който се смее повече живее
    Колкото повече човек мечтае и желае, толкова повече му липсва и не му достига!
    П.П.
    Искам да имам всичко, което си поискам!

Град
    nA lUnAtA
    napravih g0 edin pyt posle s tozi chovek uj prodyljihme priqtelski otnosheniq no ot okol0 pol0vin g0dina nit0 sym g0 chuvala nit0 vijdala...

l0v3`slyNcEty

Град
    Blondeland
    О да правила съм го....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Ами да, правила съм го. И двамата знаехме, че нямаме бъдеще. Сега понякога лафим в Скайп и като се видим най-малкото се поздравяваме. Даже учим в едно училище.
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

az lichno ne odobrqvam sexa s mom4e za edna ve4er!
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

Да легна с някои е така само за секса и само за 1 нощ??!! Не!!!!
    Против тези неща съм - правя си го само с приятеля и ми е екстра
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

;

Не и не бих го направила и в бъдеще!
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SWASTICA
    До тук постват курви,други има ли?
    Не разбирам...
    Мъжете,когато спят с МНОГО жени са-печени,пичове,гъзари
    а жените,които спят с МНОГО мъже са курви
    Защо пич не е обидна дума,а курва-Е...
    За мъжете-бройки,за жените-секс за една нощ...
    Какво по дяволите е това??
    Не е честно!(не съм курва,не съм правила секс,но се засягам!)

Може ли едно логично обяснение...и аз взимам тези жени за курви...но ми се ще да знам!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Курви са, когато го правят редовно и това е начинът им на живот. От 1-2 пъти секс за една нощ не се става курва, даже по този начин в последствие повече се оценява сексът с чувства.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

pravila sym go tova ;]

Ami dosega ne mi se e slu4valo.Po princip ne haresavm tozi tip vzaimootno6eniq.
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

emi

pravila sum go..toi posle mn mi zvunq da povtorim no samo go rqzah..kogato e samo za 1-nuj ne stavash kurva..no poveche ot 2-3 p[uti e prekaleno
    Stranni ste mi tyka mn ..no ne v loshiq smisul

em...be6e mi priqtno 4au

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си