- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Спите ли с момче само за един път?
Не съм го правила. Не ми се нрави особено идеята, но знае ли човек...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
НЕЕ![]()
![]()
ммм, случвало се е![]()
i az takaПървоначално написано от MalKa_BLuDnica
Случвало се е и сигурно още ще се случва.
Няма нищо лошо. Естествено вземайте предпазни мерки и не влагайте чувстваЕ гледайте да не прекалите все пак
![]()
![]()
брао за казаното.Първоначално написано от `Death`Whore``
по темата да правила съм го,после не ги видях до преди 1 месец не бях го виждала 2 години.ако пак няма да го виждам толкова време бих повторила секса дори с някой друг.
My mind is gone..I`m spinning round...and deep inside my tears I`ll drown...This time was different..Felt like I was just a victim...and it cut me like a knife when you walked out of my life...But no metter what you`ll never see me cry...
Не.![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Ne sum i na tozi etap ne mislia 4e bih go napravila![]()
Tова го направих 2 пъти......беше тъпо и нямаше особено удоволствие ,защото удоволствието идва с чувствата според менНезнам...може би бих го направила пак някой ден ,но не съм привърженичка
![]()
Имала съм да най-забавната и страстна история до сега!Не беше планувано да е секс за един път!С момчето имахме връзка по между си, но и всеки по отделно си имаше друг!След като разбрахме, че без секс ще умрем от желание го направихме!Беше много много хубаво!Но после ни стана кофти и на двамата дето сме постъпили така спрямо др си гаджета!Иначе когато идва към моя град си се виждамеее=D>
А тва не ебавка!АЗ си го обичам по мой начин и той мен така да не помислите, че пък съм курва!!??
Колкото повече човек мечтае и желае, толкова повече му липсва и не му достига!
П.П.
Искам да имам всичко, което си поискам!
ne v nikakav slu4aiПървоначално написано от TeguHka
![]()
![]()
![]()
![]()
Не аз сериозно не съм такава(но сърцето ми бие лудо само за този човек).А пък, ако ви бях представила нещата от трагичната им страна сигурно щяхте да се просълзите, ама по-добре от забавната...Който се смее повече живееПървоначално написано от Ruskia1936
![]()
Колкото повече човек мечтае и желае, толкова повече му липсва и не му достига!
П.П.
Искам да имам всичко, което си поискам!
О да правила съм го....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ами да, правила съм го. И двамата знаехме, че нямаме бъдеще. Сега понякога лафим в Скайп и като се видим най-малкото се поздравяваме. Даже учим в едно училище.
az lichno ne odobrqvam sexa s mom4e za edna ve4er!
По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута
Да легна с някои е така само за секса и само за 1 нощ??!!Не!!!!
Против тези неща съм - правя си го само с приятеля и ми е екстра![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Не и не бих го направила и в бъдеще!
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
Не разбирам...Първоначално написано от SWASTICA
Мъжете,когато спят с МНОГО жени са-печени,пичове,гъзари![]()
а жените,които спят с МНОГО мъже са курви![]()
Защо пич не е обидна дума,а курва-Е...
За мъжете-бройки,за жените-секс за една нощ...
Какво по дяволите е това??
Не е честно!(не съм курва,не съм правила секс,но се засягам!)
Може ли едно логично обяснение...и аз взимам тези жени за курви...но ми се ще да знам!
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Курви са, когато го правят редовно и това е начинът им на живот. От 1-2 пъти секс за една нощ не се става курва, даже по този начин в последствие повече се оценява сексът с чувства.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
pravila sym go tova ;]
pravila sum go..toi posle mn mi zvunq da povtorim no samo go rqzah..kogato e samo za 1-nuj ne stavash kurva..no poveche ot 2-3 p[uti e prekaleno![]()
Stranni ste mi tyka mn..no ne v loshiq smisul
em...be6e mi priqtno 4au![]()
![]()
![]()
![]()