.
Отговор в тема
Страница 7 от 18 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 439

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от LordXpLoD
    Да, но да речем ако за 1 ден харчиш 20 лева(за наркотици) то за 2 години не са малко
    Е харо харчиш по 20 лв на ден за храна, цигари, пиене, кафета и т.н ... за 2 години също не са малко Секи си прави сметката ..от какво да се лишава и от какво не Аз предпочитам да огранича цигарите и да не ям секи ден големи хамбургери с кола, за сметка на другото

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    КАКВА Е ТАЗИ ДИСКРИМИНАЦИЯ? Защо пък да не кажем НЕ! на цигарите и алкохола? ТЕ също са вредни и убиват. Къде ги забравихте??? Те също са наркотични вещества, защото човек става зависим от тях!

Цитирай Първоначално написано от Samoten89
    КАКВА Е ТАЗИ ДИСКРИМИНАЦИЯ? Защо пък да не кажем НЕ! на цигарите и алкохола? ТЕ също са вредни и убиват. Къде ги забравихте??? Те също са наркотични вещества, защото човек става зависим от тях!
    Ти сам каза, че са наркотични вещества.А заглавието на темата е "Да кажем НЕ на наркотиците". Щом и те са наркотични вещества, това означава, че и те са включени и не са забравени. Дори кофеина е включен .

пп. от къде се появиха двете едни и същи мои мнения? (по-горе)
    Blah Blah...blah -lol

Цитирай Първоначално написано от Belair
    То наркотиците могат да бъдат и хубаво нещо,ама ако се взима само от време на време.
    Наркотиците могат да бъдат хубаво нещо само ,ако се ползват с медицинско предписание.По друг начин ,ако ми кажеш как могат да са хубаво нещо - евала ти правя!

Цитирай Първоначално написано от fr3aks7er
    Цитирай Първоначално написано от Belair
    То наркотиците могат да бъдат и хубаво нещо,ама ако се взима само от време на време.
    Наркотиците могат да бъдат хубаво нещо само ,ако се ползват с медицинско предписание.По друг начин ,ако ми кажеш как могат да са хубаво нещо - евала ти правя!
    Ми е така- отвличат ги от оценките в училище и им разнообразяват живота (или поне зависимите така си мислят).
    Blah Blah...blah -lol

Фен
    Град
    Варна
    по-добре трева от колкото цигари...

Кофеин- чай, кафе, какао, кола
    .... незнаех че и от какао може да станеш наркоман

И от компюъра може да станеш зависим.Не случайно вече има места,който се занимават с зависимости и на първо място слаг компютрите в рекламите си.

lkl;k

;'l;l;

Цитирай Първоначално написано от DiScOnEcTeD
    Кофеин- чай, кафе, какао, кола
    .... незнаех че и от какао може да станеш наркоман
    Истинското какао не съдържа кофеин.За нескуик и т.н. нямам представа ,но попринцип не би трябвало да съдържа.

Нетрябва да се пие като излезете с приятели, нетрябва да се пушат цигари апък за кока кола забравете
    http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П

Град
    sliven
    ОБИЧАМ:трева,кафе,кола,цига ри,ракия понякога анфети и пико и нищо ми няма ходя на фитнес корав съм следвам,здрав съм така че ....Важното е духом да си Щаслив
    St.ANGER

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Цитирай Първоначално написано от 4upi
    ОБИЧАМ:трева,кафе,кола,цига ри,ракия понякога анфети и пико и нищо ми няма ходя на фитнес корав съм следвам,здрав съм така че ....Важното е духом да си Щаслив
    Интересно...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Даааа....голям разбирач си определено ХОРА...Преди да изказвате мнение на закоравели в нещата...поне имената им научете на наркотиците бе деа

Хайде стига де, едва ли човека е збъркал нарочно. Н и М са една до друга и може просто да е объркал.
    Аз много често допускам такива грешки,едвали означава че не познавам наркотиците.

Цитирай Първоначално написано от oddone44
    Хайде стига де, едва ли човека е збъркал нарочно. Н и М са една до друга и може просто да е объркал.
    Аз много често допускам такива грешки,едвали означава че не познавам наркотиците.
    Аз също греша..рядко, но все пак греша. И когато това се случи или си поправям грешката на момента или след това, когато я забележа я поправям. Тъй, че моля те Страшно много :разбирачи: или по точно :фенове: съм забелязвала да викат аНфети вместо аМфети.

Още си млад и зелен ,ще си говорим след 5-10 годинки ,когато наистина започнат да ти се отразяват тези работи.

В днешните времена кой не е опитвал....разбирачи или не .... все се тровим .. ии все пак казвам: НЕ на наркотиците
    I walk through the valley of the shadow of death
    I’m not scared cause You’re holding my breath
    I only fear that I don’t have enough time left
    To tell the world that there’s no time left

Абе вярно е, че много хора опитват, но как така едни стават зависими, а други не? На едни им се отразава много зле, на други не? От какво зависи според вас???

Ако беше жив създателя на наркотиците бих го убил .. НЕ НА НАРКОТИЦИТЕ !!!
    cc

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от latihan
    Абе вярно е, че много хора опитват, но как така едни стават зависими, а други не? На едни им се отразава много зле, на други не? От какво зависи според вас???
    Воля. Съзнание. Характер.

Никс - Ако беше един създателя да го убиеш, но има страшно много наркотици, и всички са създадени/открити от различни хора. Ко ше убиеш господ бог всевишния или който там е създал тревата ли? Аре давай

ЗА ЗА

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Добре, обаче има хора, които употребяват, а казват, че не са зависими. Как стои при тях въпроса за волята, съзнанието и характера? Това са хора, които умеят да се контролират и употребяват с мярка или са хора, които се самозаблуждават, че не са зависими и представят по този начин нещата и на другите?

Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от latihan
    Добре, обаче има хора, които употребяват, а казват, че не са зависими. Как стои при тях въпроса за волята, съзнанието и характера? Това са хора, които умеят да се контролират и употребяват с мярка или са хора, които се самозаблуждават, че не са зависими и представят по този начин нещата и на другите?
    Много зависи от това, което вече написах...Ако човек употребява наркотици всекидневно и ако пропусне ден се чувства зле, изпитва някаква нужда да се друса и т.н значи е зависим до някаква степен. Но ако употребяваш наркотици от време на време с ясното съзнание, че те са опасни, водят до пристрастяване и т.н. Ако имаш силен характер, силна воля...ако го правят не защото е модерно и не защото са прости лапета, а просто така:
    1. За кеф.
    2. Много работа => нуждаеш се от 2-3 линии, за да издържиш. Шитави клиенти => линия за успокоение...

На всеки му действа по различен начин...Така, че не всеки който употребява може да се нарече зависим.

На 23 съм на работа от 18:00 ч. До 06:00 на 24-ти ... След това на 24-ти вечерта съм отново на работа. Кафето не ми действа....според теб дали не се нуждая от 2-3 линии?

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Повече от фен Аватара на nellllly
    Мисля, че тук е мястото да спомена за една много добра мини книжка, която, мисля, че всеки навлизащ в живота млад/малък човек трябва да прочете. Когато аз я четох някои неща се запечатаха трайно в съзнанието ми. Смятам, че чез тази книга може да се помогне по някакъв начин...
    Ето и самата книга:
    "Наркомани разказват"( автор-Галя Маринова и консултант-доцент Мария Алексиева-доктор) е една особено добра книга, разделена на няколко глави, всяка от която разказва за една човешка мъка, а именно мъката причинена от дрогата.
    http://bibliotekata.hit.bg/narkomani/nachalo.htm

ако излиза кодирано променете настройките на вашият браузър (View>Encoding>Cyrillic>KOI8-R) поне при мен стана, а ако има някакви проблеми може да качим частите тук (кратички са).
    It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
    http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/

Мдам, за кефа го разбирам, но това с работата - още не. Може би нямам толкоз много работа )))
    И какво ще стане ако някоя вечер/сутрин си мн изморен и не вземеш линийките или пък нямаш под ръка? Тогава ще усетиш ли, че нещо не е наред???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си