- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Как да спра да раста?
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Здравейте!Аз съм момиче на 13 години...Проблема ми е, че в момента съм висока 1.78
Мм някой може ли да ми даде съвет как да остана на същата височина защото това ми е голям комплекс. Всички са по-ниски от мен и аз все стърча над тях
Не знам какво да правя..сигурно ще раста още ама аз не искам да ставам по-висока..Дайте някакъв съвет как да запазя тези сантиметри
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
За това спиране няма! А ти всъщност спортистка ли си ?

ми .. Мила Kофти е да си по-висока от вси4ки .. но го погледни от другата страна : ще си близко до звездите от останалите ... !!!

Хмм няма начин

На твоята възраст имах алергия на стъпалата и нашите "компетентни" лекари ме лекуваха със какво ли не .. цялото ми семейство са по високички, но не и аз и един лекар ми прави изследвания и се оказа че някои от мазилата са спряли растежа ми .. Консултирай се с някой специалист .. може и да има безопасен начин да поспре ръстежа ти ..
Безопасен начин няма. Това са гени. Сега си 2 пъти по-висока от всички, но след няколко години момчетата ще щръкнат изведнъж и ще станат поне колкото теб.
Възможно ли е да бъде по-красиво?

Еми незнам аз съм 1.72 и съм на 15 и лекарката ми кажа че повоче няма да раста стана ми кофти но после зарадвах тялото и физиката ми е като на жена само държанието ми не е е в лицице само съм още като детенце но е нормално все пак съм на 15 .Ааа понеже съм модел още подобре за мен.А да ти кажа не се притеснявай по високите жени са по готини от по ниските пък и може да спреш да растеш

Жена висока 1.80. Супер си, кво. Аз примерно най-харесвам високи жени, problem? Да не ти пука кой кво мисли...
Мисля, че няма как....
Дай ми ти някакви съвети как да си удължа малко ръста
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
И аз...Първоначално написано от Diva4e

Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
И аз така...(Е,не че съм миньонче,но съм само 1,66,а съм на 14)Много харесвам високи хора!Първоначално написано от sexy_for_you

Личния ти лекар ли ти го каза?Ти ли я пита?Първоначално написано от caRamelO_cHicA
Към авторката на темата-и аз ти завиждам за височината.Казваш,че е гадно всички да са по-ниски от теб,но повярвай ми,много по-подтискащо е всички да са по-високи от теб
Аз също мисля, че няма начин.
Аз съм на 14 и съм 1,73 и преди известно време ми беше криво, че повечето ми връстници са по-ниски от мен. Но разбрах, че и високите хора си имат своите предимства.

Приеми го от хубавата страна - имаш дълги кракаако не всички, то повечето мъже се кефят на по-дългокраките, тей че да не ти пука и не си създавай комплекс от това. Всеки човек е различен и трябва да се приеме такъв какъвто е

Е и аз съм висока..На 14 съм и съм 180Тренирам волейбол. Не искам да раста повече и предполагам че няма да раста още, най-много с 1-2 см през следващите години, щото дръпнах изведнъж за няколко месеца.

Ne se pritesnqvai pogledni ot tazi gledna to4ka ,4e na vsi4ko si ima plusoveAz sam na po4ti 16 i sam 160 i 3-4 a p1k priqtelq mi e 190..ii leko li e po-visok ot mene
amaa ne e toolkova fatalno
spokoino!

искаш да спреш да растеш...че ти си едва на 13 от тук нататък ще има да растееееш!Няма как да го спреш това си е ГЕН това си е физика и структора,ако родителите ти са високи...не ис мисли че ти ще си ниска
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!

"Нещото" се нарича ген, метаболизъм. Но за всяко нещо си има нещо ако натам биеш и ако ме разбираш естествено.
lostinMINIMAL

На 13 бях висока 1.72...сега съм на 15 и съм висока 1.73 такаче не се притеснявай може изобщо да не растеш повече,а може и да е съвсем малко