- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо правя всичко това?
Първоначално написано от FrosTDeViL
Такива като теб са ми най-противни.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
e ae de help kvo da naprava kvo da mu kaja nali tuka e teenproblem nali tree pomagate![]()
Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!
podkrepqm na 200% =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от thefreak
Неподходящ размер на снимка в подпис!
podkrepqm na 200% =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от thefreak
Неподходящ размер на снимка в подпис!
koe mi e kurvenskoto kato 4e nemoga da go obi4am vednaga tfa kurva li e be
Дали си курва или не...проблема си е твой! Просто супер гадно го разиграваш, защото си някаква лигла дето незнае какво иска. Реши накрая какво искаш и спри да го разиграваш и нараняваш момчето! Нищо не ти е направило, че да си правиш с него експерименти: "Днес не те обичам, утре немога без теб..." ЛИГЛА!!!
dobre be za kvo si mislite 4e na mene mi e mn lesno Ne sum kurva prosto da bqh LIGLA predi i iiskam da buda s tova mom4e no neznam kak da mu go pokaja..
e dobre toi kvo tolko iska ot mene nemoga da razbera da go obi4am em az moje i da se prava 4e go obi4am.. 7 meseca ne go razbra... 4e go luja.. a sega kato ne e do men imam 4uvstvoto 4e surceto mi e izkormeno i stupkano znam 4e na nego mu e trudno .... ne e hodil i na rabota.. dnes.. ne mu biilo dobre mi vikaaz bqh na daskalo i toi mi zvunna i az otidoh v tqh i toi se durje6e tolko gadno.. i az neznzaeh kvo da naprava .. i se opitah.. da spa s nego i toi samo me butna i mi kaza e nali ne me obi4a6.. kuf e smisula ili nakraq pari 6e mi iska6 i tfa kato mi kaza.. az se razplakah i toi ne be mily 6eguvah se ama .. mi stana gadno.. az ni6to ne mu kazah ne mu se rasurdih..I tfa be6e tupo 6ot az iam poe4e pari ot nego.. ama kakto i da e.. iskam samo da buda s nego.. za6toto.. az ne sum ot turpelivite.. az se otkazah ot otlkova mn ne6ta zaradi nego.. a tova 4e zasega ne izpitva obi4 e normalno az sum na 16 se pak
Щтот' ноо ме кефи, си го фраснах на скайпа ... ненормално луд пост !!!Първоначално написано от thefreak
![]()
![]()
Курвенското ти е това, че лъжеш...че нараняваш...че ги сменяш като носни кърпички само за да имаш повече играчки...Първоначално написано от MeGiTyY
Възможно ли е да бъде по-красиво?
emi 6tom moga shte gi smenqm.. a i ot 7 meseca ne sum bila s drugo mom4e..ne sum celunala drugo mom4e..(samo 1 put v diskotekata s edin ama tfa be6e ot na4aloto)az praveh si4ko za nego.. a toi .. iska prosto 2 dumi da mu kaja Obicham te...![]()
![]()
![]()
тфа е се едно дакажеш не съм убил никой само блъснах една баба с колата и тя умря ама то беше щото спирачките отказаха значи не съм виновна...Първоначално написано от MeGiTyY
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
em tuka vinovna li trqa da me mi izkarate? E ok na vseki se slu4va .. ponqkoga..tfa be6e 1 celuvka...a zaradi nego az zarqzah priqtelite si...i sa ne si govorim...ne 4e bqha nai dobrata kompaniq... i toi se mi vika6e ti ne si za tqh ti si po dobra ot tqh i kvo li ne.. no az si gi obi4ah no gi ostavih.. za6toto toi me pomoli Ne piq ve4e za6toto toi taka iska ne pu6a zaradi nego.. kvo iska oshte ot mene
![]()
ми как ше си виновна естествено че той е виновен те ТИ го лъжешПървоначално написано от MeGiTyY
e ok de vinovna sum ne govora za tfa pone tuka nali tre pomogatetrqbva da ima neshto koeto da napravq za da si go vurna
![]()
![]()
сигурно има .... знам ли може даму се ИЗВИНИШПървоначално написано от MeGiTyY
![]()
e az go prava po bezbroi puti na den.. i toi nishto ...:
значи си се прецакала много яко ...Първоначално написано от MeGiTyY
e tnx ... sigurno ne go znaeh.. tova![]()
ами ако човека не иска да говори с теб остави го намира .....
e az neiskam da go ostavqmiskam go ... az sled malko otivam s nego na kafe.. toi mi kaza 4e trqbva da govorim
![]()
пфу.. ае Успех тогас !Първоначално написано от MeGiTyY
Едно време имаше един филм "Как да зарежеш гаджето за 10дни"... или нещо такова.. вземи го гледай, може и да ти 'хрумне' някоя идея... пхахПървоначално написано от MeGiTyY
![]()
тъпо е да го лъжеш, че си щастлива с него, че го обичаш и че изобщо има смисъл да сте заедно...
ако не искаш да му казваш всичко така директно... просто се измъкни с онова "Аз не те заслужавам, защото ти си прекалено добър за мен..." и другите дрън-дрън..., което всъщност в твоя случай няма да е мн грешно...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.