.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 143
    Голям фен
    Офф ти се супер неорентирана малка лигла Не знаеш кво искаш и очакваше първо ний да ти помогнем да му кажеш,че не го обичаш и да приключиш с него, а после да си го върнеш А щом казваш,че си се друсала преди-явно тва е довело до проблеми с психиката ти тъй кат ти гледам объканите мнения

phphxahpxaphaxphxah ee az ne sum bila narkomanka!!Prosto se e slu4valo No horata se promenqt.. Em sa kato bqhme v nas s nego 6ot ne mi se hode6e na kafe toi mi kaza 4e mnogo turpql...4e vsi4ko bilo luja..bolka gor4iva nekfi takifa...premul4aval mnogo ne6ta i az seda i vikam za kvo govori6 i toi nemoga pove4e..obi4am te ... no ti si kato 1 ko6mar za men..ot koito nemoga da se sabuda.. i az samo mu vikam e tolko li sum lo6a be mama mu deba.. i toi sedi i vika.. gore dolu.. i vika az si4ko ti dadoh.. a ti prosto nemoja da spre6 da se durji6 ligavo.. i da si igrae6 s 4uvstvata na horata koito te obi4at..i az e ne e taka az iskam da sum s teb.. i iskam si4ko s teb.. iskam da te obi4am.. i toi samo sedi i me gleda i me drupna i po4nahme se celuvame i t.n.... i sled tova mi kaza az trqbva da si hoda celuna me i si trugna i sa ne mi diga Ko beshe si4ko tofa
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Голям фен
    Ми тогава просто по характер си непостоянна А за тва сега как се държи той,сигурно му е дошъл акъла в главата и се държи непостоянно както ти досега Нали знаеш-всичко се връща

.. predi malko se pribrah.. bqh navun s nego.. i go popitah.. sega zaedno li sme i toi kaza razbirase.. i ni6to.. kogato me dokara do nas .. sedime v kolata i se natiskame .. i az go sprqh i mu kazah Shtatliv li si i toi kaza neznam.. a ti i az mu vikam.. ne .. i toi nali iskashe da si s men i az mu vikam taka e i se radvam 4e sme zaedno.. no me boli 4e te izlugah.. i neznam dali shte buda dostatu4no dobra za teb.. i toi mi vika az te obi4am takafa kakvato si i az mu kazah da no az ne se haresvam takava kakvato sum i si trugnah.. sednah da plo6tatkata pred bloka i seda i gledam starite si priqteli minavat po ulicata tolkova shastlivi.. no az ne sum s tqh az ne sum 6tastliva.. boli me ot tova.. i iskam da buda 6tastliva.. no prosto nemoga misleh si 4e mi e mnogo dobre.. no kakvo polu4avam ot tova 4e sum s hubavite dre6ki s gadje s kola i 4e ostavih horata koito obi4ah.. v u4ili6te se durja tolkova naduto .. s edno momi4e ot moq klas i kakvo.. nie sme prosto edni LIGLI i az go znam tova znam 4e az sum si vinovna.. no znam su6to 4e nqma da koi da kaja vsi4ki tezi ne6ta.. subota e i az v 9 i 30 sum si v nas.. seda i se samosujalqvam.. si4ko e tolkova oburkano sI4ko e nekfa luja.. a neiskam da e taka..

.. predi malko se pribrah.. bqh navun s nego.. i go popitah.. sega zaedno li sme i toi kaza razbirase.. i ni6to.. kogato me dokara do nas .. sedime v kolata i se natiskame .. i az go sprqh i mu kazah Shtatliv li si i toi kaza neznam.. a ti i az mu vikam.. ne .. i toi nali iskashe da si s men i az mu vikam taka e i se radvam 4e sme zaedno.. no me boli 4e te izlugah.. i neznam dali shte buda dostatu4no dobra za teb.. i toi mi vika az te obi4am takafa kakvato si i az mu kazah da no az ne se haresvam takava kakvato sum i si trugnah.. sednah da plo6tatkata pred bloka i seda i gledam starite si priqteli minavat po ulicata tolkova shastlivi.. no az ne sum s tqh az ne sum 6tastliva.. boli me ot tova.. i iskam da buda 6tastliva.. no prosto nemoga misleh si 4e mi e mnogo dobre.. no kakvo polu4avam ot tova 4e sum s hubavite dre6ki s gadje s kola i 4e ostavih horata koito obi4ah.. v u4ili6te se durja tolkova naduto .. s edno momi4e ot moq klas i kakvo.. nie sme prosto edni LIGLI i az go znam tova znam 4e az sum si vinovna.. no znam su6to 4e nqma da koi da kaja vsi4ki tezi ne6ta.. subota e i az v 9 i 30 sum si v nas.. seda i se samosujalqvam.. si4ko e tolkova oburkano sI4ko e nekfa luja.. a neiskam da e taka..

Мега фен Аватара на babity
    Незнам, ама ти явно наистина имаш някакви проблеми с главата....Супер несвързани неща правиш! Абсолютни тъпотии при това....

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от MeGiTyY
    само не посягай на живота си !!! дишай ся ... така добре ся в българия има още 2,5 милиона мъжки същества които що годе са като за теб - ае радвай се

yeah .. moje bi e taka neznam..

kael spox nqma xaxa prekaleno strahliva sum a i tfa e tupo Problema e v tova 4e se edno jiveq zaradi mom4etata.. i kvo az dori ne sum 6tastliva s tqh.. predi samo mom4eta mom4eta mom4eta.. i za kvo.. kato ne sum shtastliva.. predi si misleh 4e iskam samo 1 mom4e i nakraq go polu4ih i pak ne bqh shtastliva.. si4ko e tolko tupo .. a puk sa i s na6te se skarah.. phxaphxaph da jivota mn me obi4a..

Град
    живота е такъв какъвто си го направиш .... тФа че тФоя е зле си е тФоя вина

da taka e .. za tfa sa izlizam i da se nadqvame 4e 6te se pozabavlqvame.. it's time to drink

абе мила ти май незнаеш какво искаш а? първо се чувстваше виновна, че лъжеш приятеля си, после отиди и му каза истината, за капак на всичко той реши да остане с тебе, Е К'ВО ПОВЕЧЕ ИСКАШ ВЕ МАМА МУ ДА Е*А ??????????????? Не била щастлива.. ОМГ как да си щастлива ми кажи като само се самосъжеляваш, света не може да се върти около теб само и да те прави щастлива трябва и ти малко да дадеш от себе си

Град
    da taka e .. za tfa sa izlizam i da se nadqvame 4e 6te se pozabavlqvame.. it's time to drink
    естествено универсалното решение за всеки глупак - алкохола ....

Цитирай Първоначално написано от kael
    +1

Град
    Цитирай Първоначално написано от babity
    +1

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от babity
    +1
    и аз се съгласявам с kael ...

Животът е адът описан в Библията!

em ne pih .. prosto ne mi se pie6e... kato za 1 put
    Evilka Devilka kvo toi e re6il da ostane s men ebasi kak se durje6e ... samo mi se zube6e .. i se durje6e hladno i otgore na si4ko iska6e samo sex.. basi za 1 den kolko puti iska.. a otgore na vsi4ko sa kato bqh navun hodihme do edno klub4e deto se subirame s "gadjeto" shot tam beha teq ot moito daskalo i toi kvo s kolata sme trugnali i se napi kato svinq.. i samo gluposti mi razpravq6e.. edva go pribrah v tqh.. a puk i mi vika ostani tuka .. Dori neznam kakvo da napravq.. ve4e ..

:P =D>

Град
    em ne pih .. prosto ne mi se pie6e... kato za 1 put
    Evilka Devilka kvo toi e re6il da ostane s men ebasi kak se durje6e ... samo mi se zube6e .. i se durje6e hladno i otgore na si4ko iska6e samo sex.. basi za 1 den kolko puti iska.. a otgore na vsi4ko sa kato bqh navun hodihme do edno klub4e deto se subirame s "gadjeto" shot tam beha teq ot moito daskalo i toi kvo s kolata sme trugnali i se napi kato svinq.. i samo gluposti mi razpravq6e.. edva go pribrah v tqh.. a puk i mi vika ostani tuka .. Dori neznam kakvo da napravq.. ve4e ..
    хванала си си идиот и напълно се заслужавате взаимно - честито!!!!

predpolagam neznam ve4e nqma zna4enie.. toi mi prati sms sutrinta i mi kaza "Obicham te no prosto ne se polu4ava" taka 4e .. ve4e nqma zna4enie tnx se pak na si4ki ..

macka tova e mnogo gadno i na men mi se e slu4valo prosto budi izvesno vreme sama i razberi kakvo iska6

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Нека обобщя фазите и добавя свой коментар към тях: 1. "Той е готов да направи всичко за мен, обаче аз не го обичам, и все пак ми е хубаво да сме заедно, защото няма друг балък, който да реши да върши толкова неща за мен, затова засега ще го разигравам..." - това е най-малкото егоистично, ако някой пита мен; 2. "Абе нещо не ми е кеф да го лъжа, проклетата съвест се обажда, ще взема да му споделя какво чувствам, каквото ще да става..."; 3. "Казах му и той отказа да сме заедно, бил наранен" - разговорът очи в очи е най-доброто решение и това да не иска да сте заедно повече е най-нормалната реакция на човек, който обича някого, но не му се отвръща на чувствата; 4. "Ама аз ще го обикна, трябва ми още малко време, при мен не може да стане веднага!" - за 6 месеца ми се струва, че си имала достатъчно време да обикнеш приятеля си, че за това време даже сигурно си можела и да го намразиш... ако питаш мен, обичала си го, и все още го обичаш по някакъв начин, но просто ти самата не знаеш какво е това чувство любов, може би не си готова още...; 5. "Най-накрая той ми даде шанс да се съберем отново, но аз споделих, че няма да мога да живея така с гузната си съвест, затова отново заради мен сме разделени" - въпреки нараненото си сърце, той ти е дал втори шанс, според мен малко са способни на това, явно той наистина много те обича, щом е готов въпреки всичко да ти прости... Само не ми е ясно защо е трябвало да се държиш като пача и пак да се връщаш пак в началото, а именно и двамата да сте с разбити души и разделени, без да усещате, че щастието е точно под носа ти (по-скоро ти без да усещаш, досега не съм видяла някакъв грешен ход от негова страна...). Според мен е трябвало малко да помислиш за всички последствия от действията си, като се започне от лъжите (в който случай и аз не разбирам кого си лъгала, него, себе си или и двамата) и се стигне до това точно когато си постигнала това той някак си да опита да забрави мъката и да сте отново заедно, ти да решиш, че няма смисъл заради постъпката ти и отново си провалила всичко.
    Това, естествено, е лично мое мнение, но аз по никакъв начин не бих могла да оправдая поведението ти...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

moje bi e taka .. no neznam.. super mn sum oburkana.. I sa ko neznam da buda li s nego ili ne

Земи се гръмни! Ще направиш услуга на него, на себе си и на света!

xaxaxa zabavna si..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си