- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Аз съм на 13 и смятам да спя с едно мимиче има ли риск?
Аз съм на 13 и смятам да чукам едно на мойта възраст но само ми кажете какви са рисковете.
![]()
Alrightyyy then.
Прочети всички важни теми в подфорума и в подфорум Здравни проблеми и венерически болести по 10 пъти, усмисли ги, порасни 3-4 годинки и тогава прави секс.
Oгроми. Най-вече ви е рано. Винаги има риск от забременяване и болести, ако не се пазите.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
abe na 13 si vao6te ne si misli za sex az sam sigorna 4e samo iska6 da go napravi6 4e da kaje6 posle na priqteliteti i da se hvali6 na vqvo i na dqsno tui ne6to e mnogo vajno o6te si malak da go razbere6
Риск има и то не един..по добре изчакай 2-3 годинки![]()
Ох, айде стига бе.
Щом е решил, че му се прави секс, нека прави. К`во толкова?
Личен избор. Да му дадете съвет че му е рано, да, но чак пък да му четете лекции...
Аз го посъветвах. Той тръгва за гъби без кошница и без да разпознава отровните. Не става така.
ПОчетох малко само не разбирам какво значи да се отвратиш от секса като цяло![]()
Ще взема предпазни мерки де
Често пиша тук и винаги съм се ядосвал от подобни постове.Влизам тук за съвет.Просто и аз незнам какво искам вечеПървоначално написано от summer flower
И имаше ли някакъв проблем?Първоначално написано от EzeozaL
Не разбирам защо всички сте се обевили срещу секса в по ранна възраст?Защо?
krem4et0, не говорех за теб конкретно. Просто мисля, че щом момчето е решило, че сега му е времето ( (пък и щом някоя му е пуснала), то нека прави. Тъкмо отрано ще знае какви проблеми може да има (:
Ето такива заядливи не ги пускайте в мое присъствие...
Чакам по свясно обеснение!
бебета, болести, психически и физически травми, отговорност.........готов ли си за това. Сексът може да доведе до изброените неща. Ако мислиш, че знаеш как да се предпазиш и си фготов да поемеш отговорност пред себе си и приятелката си за всички действия и последствия-ок. Аз не мисля, че си готов, след като пускаш подобна тема.
Естествено, че давам невероятни съвети. Какъв па закон ти забранява да правиш секс на 13?Първоначално написано от swords1010
![]()
Има такъв закон. но той си има и вратичка. Ако и 2-мата сте под 14 не е наказуемо. Ако 1 е над 14-той е подсъдим!