- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среден ръст при жените.
Но заедно правим една средностатистическа българка.Първоначално написано от Boot
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да сте порасли ние кво да прайм!?Първоначално написано от пор
![]()
Light The Universe
Първоначално написано от fti4ka
и аз тъй...ама на четвъртия път се светнах че е ръст
..
аз съм запеайка154
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
На мен 163см..Първоначално написано от Kisses{P}
![]()
What you give is what you get!
1во. ТИ САМ ЩЕ СИ ПРАВИШ ФЕН САЙТ?![]()
![]()
![]()
![]()
2ро. Това не ти е просто някакъв си смешен сайт,ако се загледаш в урлто ще откриеш,че е един от най-посещаваните сайтове.Значи доста се внимава каквос е пуска там,и доста хора стоят отговорни..
3то.Няма финландци,защото има шведи,а те са почти еднакви на ръст-живяла съм сред тях.Предполагам и за гърците и за другите е така,не може да пишат почти за всички държави,92 % (ако не се лъжа ) от гените на хората са еднакви,затова българите имаме почти същите гени и като повечето балкански народи,просто не може до толкова да се е модифицирал гена,за да се образува съвсем различен.Ох,пиша объркано,но това е защото спорът е напълно несериозен..
4то.Хубаво е да имаш собствено мнение,но когато някой се опитва да ти помогне като ти показва истината,е хубаво да го послушаш-инак си оставаш шибан идиот,който гледа филми,и нагъва хотдог.
5то.Защо изобещо спориш с мен.Добре,каза,че съм глупава,и че съм казала адска простотия..нали се сещаш че единственият по-глупав от глупеца,е този който спори с него?????? Баба ти не те ли е учила,че по-умният отстъпва?!
6то.Не си позволявай да ми даваш съвети как да си нареждам ежадневието.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
от цялата тема излиза, че е около 165...
П.П. OtherDimension, за мъжете не е ли повече??![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
все си мисля, че тука в БГ-то средната височина за момичетата е до към 170 некаде, после стават много високи... А пък под 165 са много ниски... Ама аз пък от къде ще знам, нито съм учена, нито нищо...![]()
![]()
![]()
Не мога времето сега назад да върна,грешките които съм допусналa няма как да променя и не искай ти назад да се обърна,а накарай ме напред да продължа!!!
Първоначално написано от пор
еее, железни сме!![]()
П.П.
Буут, кога ще пием бири?
Собственост на Canis_Dirus
1. Estestveno 4e shte si napravq ;]Първоначално написано от RAWRRR
2. Uha. shte otgovorq samo sus xaxa.hit.bg
3.Bladi-bladi-bladi-bladi
4. Taka e, ti govorish samo istinata. Ti si edin svoebrazen omniscient.
I vse pak, mai trqbva da pitam za 2ri put zashto nqma nito edna negurska nacionalnost i da ti kaja 4e ne qm hodgod :<
5."po-umniq otstypva"... tova, mai ti go kazvaha samo izklu4itelno glypavite hora , vijdaiki 4e gubqt spor i ne mogat da si zashtitqt tezata , za da se otyrvat po-lesniq na4in.
6. Zashto, prekaleno mogushta si? Shte me ubiesh sus silniq si mind tick?
Реагира по-възможно най-тъпият начин.
дори и да не съм права,аз не влизам в средната норма с моите 175,така че не ми пука. :P
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
пхаха 1.70 среден ръст за момче?Първоначално написано от OtherDimension
![]()
айде стига бе.това си е направо ниско.за момчета среден ръст е 1.75![]()
за момичетата-към 1.65 е нормално.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Йее...ти си високаааПървоначално написано от RAWRRR
![]()
И аз прочетох пръст![]()
Ето какво копнах от "Браво":
За жени:С височина от 1,65 попадаш точно в златната среда.Жени с ръст над 1,75,се считат за прекалено високи.
За мъже: Перфектната според общия стандарт височина за момчетата е 1,77.Господата под 1,70 се считат за ниски,а над 1,85-за високи.
Дааа....от моето семейство всички сме високииПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
И от моето.Аз съм 1,70 някъде..леле,дано да не раста повече
![]()
И аз съм толкоПървоначално написано от Under_my_skin
И д апорасна с още 5см пак ще се харесвам
![]()
ммм..аз не искам..да бях по-ниска..щеше да е по-добре май![]()
![]()
Неее...аз харесвам повече високичкииПървоначално написано от Under_my_skin
![]()
И аз така...Първоначално написано от fti4ka
![]()
Джобно гадже управлява.![]()
Е, какво сега, аз като съм 170 см да не съм за изхвърляне, я?Иначе и мен ме кефят миньончетата, ама с баща 198 см. мога дори да се радвам, че съм само 170...
![]()
Първоначално написано от fti4ka
hahahahah i az
inache - mai 1.65
get off.
До колкото знам в България средната височина при жените не е много голяма, 1.70 се считат за високи, а в други страни това си е нормален ръст при повечето. Аз съм 172-173 см някъде и се радвам, че не съм нискаДруго си е да гледаш на света отгоре
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
е нема що, чак пък отгоре.. айхаахахахаПървоначално написано от valantain_love