- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Среден ръст при жените.
И ВСЕКИ ПЪТ чета "Среден пръст при жените". Всеки път!![]()
Аз съм 167-8 - последно като ме мериха бях толкова. Дръпнала съм с има-няма 2 сантима от последната година, което е добре.
Не всички ниски мъже съкват, бтв. На някои им отива, а и е доказано че ниските мъже са по-пробивни. В 'КоЗмо' бях чела също че били много добри любовници, хехе.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
В учебника по Човек и Природа в 6 клас пишеше,че средният ръст за Българските жени е около 167-8. За мъжете не помня.
Отначало прочетох среден пръст и викам "А...как така среден пръст 165-170"![]()
учебник по..кво?Първоначално написано от December
![]()
165 см трябва да е.
аз съм доста под средния ръст значи![]()
Новите учебници са така - Човекът и природа, Човекът и общество![]()
По темата - 1.70м е идеален ръст според мен. Не вярвам да има мъж, който да не харесва дългите крака![]()
Audio ergo sum
България: жени 1.632 m, мъже 1.752 m.
Холандия: жени 1.702 m, мъже 1.843 m.
Япония: жени 1.580 m, мъже 1.715 m.
Индонезия: жени 1.513 m, мъже 1.624 m.
http://en.wikipedia.org/wiki/Human_h...ound_the_world
Трю трюПървоначално написано от terrorclub
![]()
Аз съм за Холандия значи...
а тва късите крака са много кофти нещо. :/
What you give is what you get!
хаха и аз на няколко пъти така го прочетохПървоначално написано от fti4ka
![]()
![]()
![]()
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
^ а, без такива лъжички
да заминаваме?Първоначално написано от Decu
незнам колко точно съм ... обаче знам , че съм почти най-ниското момиче в класакоето никак не ми е кефф ...
Само се комплексирате тука.Във всяка жена има чар независимо колко сантиметра е висока - стига тя да съумее как да го покаже.Аз като съм по - "мъничка" се чувствам супер закриляна като съм в прегръдките на гаджето си.Някоя висока пък ще е като амазонка примерно за приятеля си и също ще бъде невероятна гледка.
И за да не е спам мисля,че е 165. Аз съм 160.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
вечната тема
Иначе според мен най-големият плюс на високите жени, чисто откъм физика са дългите крака. От друга страна пък като че ли сред по-високите комплексът за малоценост е по-силно развит.От много момичета съм чувала да се оплакват за това, че момчето, което харесват е по-ниско от тях и т.н.Сега някои ще кажат, че това са предрасъдъци и прочие, и че ако обичаш истински не би трябвало да има проблем, но щом се чувстваш некомфортно... А, да и друг голям плюс е, че ако се качат 2-3 килограма не се забелязват толкова много, колкото ако си под 1.60 да речем.
Аз съм някъде 1.63-5 не знам с точност, отдавна не съм се мерила. В интерес на истината винаги съм искала поне 1.70 да съм, но уви природа.Иначе, да яко си е да потънеш в прегръдките на любимия.Да се чувстваш защитена и сигурна.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз като съм 187 значи съм добреПървоначално написано от OtherDimension
момче съм![]()
Do you know what is loneliness, among so much people?
хахахахах аз като съм тролче 164 да се трепя ли![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Аз лично никога не съм се впечатлявал от дълги крака. Приятелите ми от мъжки пол също не са заявявали, че ги интересува. Започвам да си мисля, че дългите крака са някаква женска фикс идея.Първоначално написано от Seducti0n
Кво няма... само женит ги вълнуват дългите крака.Първоначално написано от PainMonopoly
![]()
всъщност повечето неща,които ние си мислим,че мъжете харесват (мега дългите крака,огромни гърди,нацупени устни,мерки 60-90-60).. са породени именно от комплекси и нещата не стоят точно така
--
а за ръста.. аз съм 157.най-голямото предимство е,че можеш да излизаш със всякакви мъже,хаха..
и е много чук да те гушкат и ти да се чувстваш мъничка и сладка.и да те обгръща от всякъде и размята постоянно,докато правите секс.
![]()
![]()
а най-сладкото е мацка с моя ръст да ходи с двуметров мъж...![]()
изглежда добре.. и чувството е приятно :д
Мъжете си харесват дълги крака, докато не се изправиш и да се окажеш по-висока от тях.
Първоначално написано от guinessgirl
Любимото ми!![]()
![]()
На акъл като не сте, с кво от мен сте по - големи???!!