- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Родители и деца-план за есе
трябва ми за утре есе на тема редители и деца, та мисълта ми е ако може някой да ми даде нещо като кратък планпросто за да имам представа какво да пиша,защото иначе се обърквам какво точно да напиша и ако пиша за 1 проблем между деца и родители изведнъж започвам да пиша за друг
. това е молбата ми и ви благодаря мн предварително
т.7
крем4ет0
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Зависи по какъв предмит ти е есето....
В увода включи генерални идеи...Например" Във 21 когато света се развива динамично хората все по малко се съсредоточават в един изначален личен контакт...СЪщото твърдение можем да отнесем и за една от най-чистите и истински връзики и онтошениея-тези между родители и деца...."
В изложението можеш да пишеш каква е твоята гледна точка за различните поколения...Какво можем да научим от тези различия...Как да ги преодолеем според теб....Какво би искала да преддаше като послание с това есе на собствените си родители...
Това ти е достатъчно като опорни точки за едно есе за 6...Напиши го в рамките на 2 страници макс....
Успех и после кажи как си се справила ....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
леле наистина ти благодаря !!! Това наистина е достатъчно. като кажат резултатите ще сигнализирам и ще почерпя![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...