- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против?
за или против сте хомосексуалните ?
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Не ми пука!Да се оправят
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Педерасти мразяяя!!! Ама лесбитата могат ми го ....![]()
Моля, тези които искат да ме питат за НВД диетата, да са с конкретни въпроси по диетата, не мога да правя на всеки по отделно диета!
Не ми пука...![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
противПървоначално написано от glezan4e
![]()
Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях Хях
Кефя се да гледам лесбийски истории.Било то дори само на съседната маса в кафето да се олигавят /случвало ми се е и е много яко/.
Но педалите малко ме отвращават.Избягвам такива хора.
Педалите ме отвращаватМа не ги мразя или нещо такова,ма ме отвращават,сложно е
![]()
абе ти коя от двете на аватара си? че ми е интересноПървоначално написано от Diva4e
![]()
иначе съм против всички гейоподобни плужеци!!!!
Не ми пука,всеки избира сам живота си и следователно с какви сексуални наклонности е.
Живеем с свободна д-ва
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
за, за да има добро тряа да има зло, за да има райска градина тряа да има змия, за да има едно нещо трябва да има и антидот за да го оцениш, т.е. ЗА ХОМОСЕКСУАЛНИТЕ а и нищо не могат да ти направят
Бали го. Не ми пука.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Педерасите не ми пречат когато приличат на хора...ама някви травестити и тем подобни ме отвращат и ги мразя...за мое голямо съжаление съм виждал "Графинята"-излезнах от заведението защото ми стана лошо и щях да се изповръщам... МРАЗЯ ГИ!!! Бих им пожелал да умрат!![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
Докато не ми се пречкат ми е все тая......хомосексуалисти не мразя,мразя гейове и разни мазни породи........
Play hard,go PRO!
ДА МИ ЯДАТ ХУЯ ВСИЧКИ ПЕДАЛИ!
Ъъъъ... пичове, к'во правите бе? Не бе, бегайте от тука бе! Т'ва е само израз!![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
гейовете рулират! е има и педали де.. :/
ИЛИЯНЧООООООО ШЕ ТЕ СКЪСАААААААМ
Стига с хилядите теми по този въпрос:http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=132095