- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- перфектен пенис
Момичета опишете как ще изглежда според вас перфектният мъжки член. Колко дълъг, колко дебел, прав, крив, като банан, като пръчка, главата да е по-голяма от ствола, по-малко, абе изобщо опишете захарната пръчица на мечтите си
ХАхаХАхаХАхахахАХ "захарната пръчица на мечтите си" =D> =D> =D> =D> \Първоначално написано от васил
/ \
/
vasile,mn si glupav moeto mom4eПървоначално написано от васил
![]()
ne me4taq za vid penis,a za tip mom4e
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Таа какъв тип момче търсиш?Първоначално написано от marina star
![]()
Второ место, братле.Първоначално написано от васил
![]()
emi ne go tarsq a go imam:grijoven,dobar,oboi4ame adsi,vazbujda me ujasno mn(a maje,za da vazbujdate edna jena ne e zadaljitelno da imate golqm penis,biceps ili grab)s utvarden harakter i mislene,razbira me izslu6va me,dava mi vs ot koeto imam nujda(govorq obrazno ne samo konkretno za moq maj,pop princip tova sa vajnite ne6ta za men) i o6te hilqdi ne6ta koito ve4e me marzi da PI6AПървоначално написано от Schnitzer
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
emiiiiiiiiii.....ne vsa6tnostПървоначално написано от copacabana111
![]()
С големината и формата на квадратна скоба \/
ти смотан ли си или да?
кфо да не би да искаш да си правиш липосукция на пениса?
Нямам предпочитания, харесва ми такъв какъвто е![]()
Know the smallest things and the biggest things, the shallowest things and the deepest things. These things cannot be explained in detail. When you attain the Way of strategy there will not be one thing you cannot see.
като имаш такъв приятел какво подяволите правиш пред компютъра !?Първоначално написано от marina star
И аз имам прекрасен мъж, но това не ми пречи да стоя пред компютъра, а даже и да излизам с други хора.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
несам казал да не стоите пред компютрите просто попитам какво прави пред компютъра защо не е с приятеля си ?!Първоначално написано от `Death`Whore``
аз ако бях на нейно място(отново за съжаление несам
![]()
) бих стоял с любимата си по цял ден
![]()
Нямам точно определен критерий.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!