.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    Sofia

Често ли посещавате училище?

Аз лично,ходя само когато е наложително..и когато няма да има възможност да се видя с гаджето..

П.П.Как искат да се научат тея трикове само с малката ваканция няма как да стане Затова за да си байкър не трябва да ходиш редовно на училище

Та при вас как е?
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Аз си ходя редовно,имам си време и за гаджето и за компанията и за други неща Иначе в моя клас има байкъри,има скейтъри,футболисти и какви ли още не ама и те си идват редовно и пак са си достатъчно добри в това,с което се занимават.Ако икаш ще намериш време за всичко,само трябва да си организираш малко времето
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Аз си ходя редовно,имам си време и за гаджето и за компанията и за други неща Иначе в моя клас има байкъри,има скейтъри,футболисти и какви ли още не ама и те си идват редовно и пак са си достатъчно добри в това,с което се занимават.Ако икаш ще намериш време за всичко,само трябва да си организираш малко времето
    Това не е точно така защото аз искам да съм максимално много време с нея а и за карането аз не карам е така..а дропя скачам от всякви скокове и т.н.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Ясно ми е за какво говориш Един мой съученик ходи на състезания,занимава се с това от доста времеДругият пък е фен на Мотокрос Ходи след даскало из горите ,пребива се от време на време,ама на следващия ден пак е в час
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен
    Град
    Панацея
    оффффф ае вий не разбрахте ли, че тая тема е, за да се изфука "байкърчето" е аз кво да кажа, ак0 тря се изфукам и аз? Да питам дали х0дите на даскало, щото аз не х0дя, за да имам време п0 цял ден да миксирам ли ? Аи гледай си там раутата ! Как ма дразнят такива надувки..........
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    плд
    аз си ходя често кефи ме даскалото
    ,,когато си дете се учиш да живееш , а когато си възрастен да умреш,, - стивън кинг - бягащия човек

Да, редовен посетител съм там. И смятам, че да се похвалиш, че си редовен в даскало е много по-добре отколкото да се похвалиш, че не си
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на quench
    и кво, и аз имам около 10 присъствия от 10-ти клас докато завърша...

тва за 'фалба ли е?

Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от comics
    оффффф ае вий не разбрахте ли, че тая тема е, за да се изфука "байкърчето" е аз кво да кажа, ак0 тря се изфукам и аз? Да питам дали х0дите на даскало, щото аз не х0дя, за да имам време п0 цял ден да миксирам ли ? Аи гледай си там раутата ! Как ма дразнят такива надувки..........
    многоо вярно казано, миналата година спах по 5-6 часа на ден само и само да намирам време за всичко и кво, пак нямах проблеми (като изключим сенките под очите)
    мн тъпо е да се изказваш че не ходиш на даскало, кат завършиш 12 клас щ'та питам пак...

еми не много редовно.. секи ден съм там

Всеки ден ходя, освен когато имам уважителни причини да не ходя.
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ходя редовно на училище.Не ходя само когато съм болна,но това става рядко.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми аз всеки ден съм там...Само да те питам...Ти, ся не ходиш на даскало за да си прайш номерцата с байка...И като завършиш после кво ще правиш???

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Аз си ходя вярно повоче искам да бъда с приятелите да си спя до късно и да се шлия из улиците до някое време.Но и в даскало е готино стига да го направиш такова и да си с подходящите хора на мен ми е забавно да ходя на училище много е яку в моя клас особено през междучастието става як купон.А към автора какво похвално има в това че не ходиш да даскало да те питам после какво ще правиш ще се съжаляваш а парите не падат от небето май живеш в някаква илюзия познавам много байкари картинк пилоти на картинк колицки ъъ футболисти и сякакви и пак си ходят на даскало.Казваш че нямаш време ами разпределиси го другите как имат време за всичко.

Най-редовно даже, не ходя само,ако съм болна(и то доста,настинки не се броят). Тва,че си байкър с какво те прави по-различен от другите? Ха,че то и аз искам повече време с гаджето,ама няма да спра да ходя на училище за целта. Мисля,че въпросът ти е меко каано глупав или е просто,за да демонстрираш 'колко си готин'. Е,да знаеш от мен,че така или иначе само ти губиш,като не ходиш,така или иначе такива темички са без смисъл,а и ние няма да те убедим да не се прайш на това,дет се прайш,така че не е ли най-уместно от сега нататък като ти хрумне подобна простотия не да я пишеш във форума,а да я запазиш за себе си,понеже нас слабо ни интересува ти какво правиш и какво-не?!?! Ние ходим,понеже искаме нещо от живота за себе си,ти не ходиш,понеже 'си нямал време'. Ами,ок,така да е,а какво е значението!? Угхгхгхгхйхгхххххх.......
    Look deep inside me ...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Всеки ден.

az ne propuskam dasakloto axax bati qkoto e tam ne hoda v 4asovete de ama visime po kafetata okolo daskaloto 6ot ima o6te nqkolko u4ili6ta a i samo futbolist4eta sa v moito daskalo i ..
    Neka ne popravqme gre6kite ot minaloto,a da poemem otgovornost za bude6teto!!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Еми ходя си редовно освен когато не съм болна.И аз съм си скейтърка от скоро,ама треа да ходя и на даскало.Имам си време за всичко...Просто умея да си организирам времето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си