.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Повече от фен Аватара на [m!s$_k@pr!$]
    Град
    някъде там...

Има ли вероятност

Здравейте! Искам да попитам дали има възможност и каква е вероятността един тест за берменност да покаже грешен резултат?
    Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!

Вземи си 3, ако се притесняваш толкова.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Малка,но има

Тест, направен поне 14 дена след рисков полов акт, рано сутрин с първата урина, и направен следвайки точно инструкциите, е 99% верен! И все пак... добре е да се позлват тестове за бременност с двойно тестване, или да се направи втори, контролен тест, няколко дена след първия.

Град
    Inside the temple

Re: Има ли вероятност

Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Здравейте! Искам да попитам дали има възможност и каква е вероятността един тест за берменност да покаже грешен резултат?
    Зависи от теста за бременност.
    Ако е добър, шансът е миниатюрен. А ако наистина е направен със сутрешната урина е почти невъзможно да е грешен. Естествено, минимум 7-8 дена след половия контакт - тогава вече яйцеклетката се е захванала за маточните стени и организма е започнал да отделя хормоните, чрез които теста отчита наличието на бременност.
    When I love, I love.

Има, но вероятността е много малка. Ако се съмняваш си направи още един.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на sasha_90
    За по сигурно можеш да посетиш лекар.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Mинимална.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов

Re: Има ли вероятност

Цитирай Първоначално написано от My_Dear
    Цитирай Първоначално написано от barbie_†
    Зависи от теста за бременност.
    Ако е добър, шансът е миниатюрен. А ако наистина е направен със сутрешната урина е почти невъзможно да е грешен. Естествено, минимум 7-8 дена след половия контакт - тогава вече яйцеклетката се е захванала за маточните стени и организма е започнал да отделя хормоните, чрез които теста отчита наличието на бременност.
    7-8 дни са твърде малко, за да се произведе достатъчно хормон. На теста си пише-14 дни след рисковия акт. Ако ти е показал отрицателен резултат, грешката е около 1%. Ако ти е показал положителен-грешката е около 3%. Тестовете(не само за бременност) обикновено имат грешка, която е различна в двете посоки. Теория на вероятностите не сте ли учили?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си