- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ако някой знае, да ми отговори pLs :)p
hI aLL! Naskoro chuh che na roTVailerite sled vreme im izliza tak1f ship kato na dobermanai leko se stresnah,shtot az she si vzemam bebcheto sled 10dena i naprao she otkacha!ta iskam da vi popitam vqrno li e tfa?!?10x predvaritelno
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
nqmam predstava za kakvo izob6to govori6![]()
![]()
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
xahx imam predvit za shipa na dobermAnite v glavata im sled vreme,koit im izliza.nz moje bi tfa ne si go chuvala i za tfa neznaesh za kakvo govorq!![]()
ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...
kvi 6ipove kvi 4ydesa basi
Беги с тея глупости ! Няма такива работи!
Няма такова нещо, имам 9 годишен доберман и си е съвсем наред животинчето.Питала съм и ветеринар - това са пълни глупости.
![]()
Това явление се наблюдава само при мъжките идивиди.
След седмата година козината на врата променя посоката си и това прищипва един нерв на врата.Това нещо ги озлобава.
Едни мои познати имаха и кучето няколко пъти нападаше детето им след което се наложи да го приспят.
Ако ще си взимаш-вземи си мъжко!
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
кви 6ипове кви 5 левадо колкото съм 4увала няма такижа работи само при доберманите го имало нОо не съм сигурна
![]()
кучетата нямат такива екстри като шипове.....може би искаш да кажеш рог, в смисъл не рог като на носорог а едно малко рогче на главата...ддз то даже не е кой знае колко голямо, пък и съм чувала че тва значило че кучето било породисто...ддз
абе формулирай си малко въпроса
Пхахахха , ШИП...![]()
![]()
![]()
Да , има такова нещо , само че при доберманите. Някаква кост им допира мозъка и откачат... Имаше случай в който един доберман беше изял собственика си.![]()
Моят ротвайлер си е добре. Няма нищо такова.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз съм чувала същото за питбулите. За ротвайлерите не мога да трърдя със сигурност, но мисля,че и при тях я има тази кост.Първоначално написано от M4rduK
eto malko info http://magi.triada.bg/article.asp?topic=DL&id=DL213 dano sam pomognala![]()
ami dati kaja nz no do kolkoto razbiram ot ku4eta nqma takiva raboti az li4no sam imala hyski i pitbol taka4e po spokoino![]()