.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Ако някой знае, да ми отговори pLs :)p

hI aLL! Naskoro chuh che na roTVailerite sled vreme im izliza tak1f ship kato na dobermana i leko se stresnah,shtot az she si vzemam bebcheto sled 10dena i naprao she otkacha!ta iskam da vi popitam vqrno li e tfa?!?10x predvaritelno
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Супер фен
    nqmam predstava za kakvo izob6to govori6
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

xahx imam predvit za shipa na dobermAnite v glavata im sled vreme,koit im izliza.nz moje bi tfa ne si go chuvala i za tfa neznaesh za kakvo govorq!
    ТрЯбВа Да ЖиВееШ Taka,Че Да Те Е сРаМ Да Го РаЗкаЖеШ, А Да Ти Е КеФ Да Си Го сПоМнЯш ...

Град
    В Мъглите На Авалон
    Няма такова нещо, нито при доберманитр, нито при ротвайлерите. Кинологията не е потвърдила такава малформация. Аз имам доберман и всичко си му е наред. А една моя много добра приятелка пък има ротвайлер и също си е съвсем здрав. Така че спокс, това са глупости.

kvi 6ipove kvi 4ydesa basi

Град
    Плевен ..
    Беги с тея глупости ! Няма такива работи!

Няма такова нещо, имам 9 годишен доберман и си е съвсем наред животинчето.Питала съм и ветеринар - това са пълни глупости.

Това явление се наблюдава само при мъжките идивиди.
    След седмата година козината на врата променя посоката си и това прищипва един нерв на врата.Това нещо ги озлобава.
    Едни мои познати имаха и кучето няколко пъти нападаше детето им след което се наложи да го приспят.
    Ако ще си взимаш-вземи си мъжко!
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

кви 6ипове кви 5 лева до колкото съм 4увала няма такижа работи само при доберманите го имало нОо не съм сигурна

кучетата нямат такива екстри като шипове.....може би искаш да кажеш рог, в смисъл не рог като на носорог а едно малко рогче на главата...ддз то даже не е кой знае колко голямо, пък и съм чувала че тва значило че кучето било породисто...ддз
    абе формулирай си малко въпроса

Пхахахха , ШИП...
    Да , има такова нещо , само че при доберманите. Някаква кост им допира мозъка и откачат... Имаше случай в който един доберман беше изял собственика си.

Моят ротвайлер си е добре. Няма нищо такова.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от M4rduK
    Да , има такова нещо , само че при доберманите. Някаква кост им допира мозъка и откачат...
    Аз съм чувала същото за питбулите. За ротвайлерите не мога да трърдя със сигурност, но мисля,че и при тях я има тази кост.

Град
    bulgaria
    ami dati kaja nz no do kolkoto razbiram ot ku4eta nqma takiva raboti az li4no sam imala hyski i pitbol taka4e po spokoino

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си