- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Жените кефят ли се на гейове?
Една френдка скоро ми каза,че иска да има приятел/ка гей![]()
а една позната си има приятел гей.казва че е супер - жена в мъжка кожа.давала и най-добрите съвети и било супер.Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
мен определено не ме кефат обаче..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Бих искала да се запозная с някой гей,просто от любопитство.Но нищо повече.Чак да ги харесвам...безразлични са ми.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
ненямам нищо против тях,но нито ме кефят,нито ме възбуждат......
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
хахах нямам нищо против да получавам съвети от 'приятел гей', но ако загледа приятеля ми, ще го убияПървоначално написано от Ice_Queen_
![]()
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
oo men mn me radvat geiove i ot sorta inteesni sa mi za radi tva 4e sa po razli4ni---BQHA ve4esa masovo qvleni NO ...NI6TO PROTIV
XOXO...
еиии не предполагах че темата ми ще бъде разгледана толкова обстоиноблагодаря за изчерпателните отговори , сега вече знам как стоят нещата
![]()
xaxaxaxax az lichno mnogo se kefq na takiva hora koito demonstratirat edva li ne s tova che sa obratni.nqmam nishto protiv geiovete ili pbk lezbiikite :P :P
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Първоначално написано от moncho
+1
не ми се смей такъвПървоначално написано от ^Sam90^
имах си едно другарче, той е хомо (за жалост замина да учи в лондон), с което се забавлявахме много, постоянно щъкахме напред-назад и си говорехме за какво ли не
едва ли ще го проумеятПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Собственост на Canis_Dirus
Нямам нищо против тях,но определено няма да се възбудя при гледката..![]()
Винаги съм искала да си имам приятел гейДа си говорим, да си щъкаме по магазините, да се занимаваме с момичешки неща
Не бих се възбудила от двама мъже, правещи секс. От жени - да, възможно е и без да съм обратна или бисексуална (в реалния живот жени не ме и не са ме привличали). Смятам, че повечето жени мислят по същия начин.![]()
И аз искам приятел гей.Първоначално написано от MaCeTo_
Една моя приятелка има такъв.Ще я накарам да ни запознае.
![]()
![]()
не се кефя даже ме е яд понякога,че такива хубави момчета вместо да са с жени са с мъже
няма любов
+1Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Чак да им се кефя не, но нямам нищо против тях. Гледам на тях като жени и бих ги възприела като приятелки. Всъщност мисля, че би било много интересно да имаш в обкръжението си от приятели, приятел гей.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
хахаххаха, яка темаСпоред мене се кефя да ти кажат... но само на външния им вид... фещън са! =D>
искаш ли да си станем приятелиПървоначално написано от ^Sam90^
много ме кефи как разсъждаваш и още по-хубавото е ,че не си абсолютен гей ами би и можеш да разсъждаваш и за двете страни .... да не говорим ,че и аз имах някакви съмнения за ориентацията ми...май още имам
![]()
по темата не ме дразнят гейовете не ми пука кой какъв е всички са хора освен това човек не избира какъв да е ...винаги съм искала да познавам гей или би ,защото според мен така е най-добре ,както казах на САМ90 те могат да се поставят на мястото и на мъжете и на жените (затова и дават обективни съвети :P )
да, аз се кефя на гейове, възбужда ме разменянето на интимности - целувки, ласки..., но не и самото им снушение...
това разсъждаване на Самч0 "някъде по средата" е толкова странно, че не можеш току-тъй да го сравниш с мъж или женаПървоначално написано от find_m3
копеле, станха 4 пола,а?![]()
Еми аз нямам нищо против педалитеОбаче не ме възбуждат определено
![]()
Пази боже, педерите да не вземат да станат хетеро.
Да ви е весело и пивко на всички !