.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Една френдка скоро ми каза,че иска да има приятел/ка гей

Цитирай Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
    а една позната си има приятел гей.казва че е супер - жена в мъжка кожа.давала и най-добрите съвети и било супер.
    мен определено не ме кефат обаче..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    а една позната си има приятел гей.казва че е супер - жена в мъжка кожа.давала и най-добрите съвети и било супер.
    omg

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Не ме възбужда. Само мисълта ми е гадна.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Бих искала да се запозная с някой гей,просто от любопитство.Но нищо повече.Чак да ги харесвам...безразлични са ми.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

не нямам нищо против тях,но нито ме кефят,нито ме възбуждат......
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    хахах нямам нищо против да получавам съвети от 'приятел гей', но ако загледа приятеля ми, ще го убия
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

oo men mn me radvat geiove i ot sorta inteesni sa mi za radi tva 4e sa po razli4ni---BQHA ve4esa masovo qvleni NO ...NI6TO PROTIV
    XOXO...

еиии не предполагах че темата ми ще бъде разгледана толкова обстоино благодаря за изчерпателните отговори , сега вече знам как стоят нещата

xaxaxaxax az lichno mnogo se kefq na takiva hora koito demonstratirat edva li ne s tova che sa obratni.nqmam nishto protiv geiovete ili pbk lezbiikite :P :P
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Цитирай Първоначално написано от moncho
    Не знам на кой ще му хареса да гледа как някои го набутва на друг освен ако не си педал

+1

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от ^Sam90^
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    шляпаме по магазините заедно, пием кафенце и си говорим за мъже
    какоооо кога ще отидем по магазините бее
    не ми се смей такъв
    имах си едно другарче, той е хомо (за жалост замина да учи в лондон), с което се забавлявахме много, постоянно щъкахме напред-назад и си говорехме за какво ли не

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    това, че 2 жени се чекнат и лижат, не означава, че са лесбийки
    за да са лесбийки, трябва да изпитват чувства една към друга, което означава, че не се интересуват от мъже
    от това пък следва, че за вас за безинтересни

вас ви кефят псевдо чекнежите на загорели девойки, търсещи внимание
    това е истината
    Обичам те, мацко! И аз се опитвам да ми обясня, че лесбийките не се интересуват от Тъпите им пръчки...
    едва ли ще го проумеят
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен Аватара на Devilka
    Нямам нищо против тях,но определено няма да се възбудя при гледката..

Фен
    Град
    вкъщи
    Винаги съм искала да си имам приятел гей Да си говорим, да си щъкаме по магазините, да се занимаваме с момичешки неща
    Не бих се възбудила от двама мъже, правещи секс. От жени - да, възможно е и без да съм обратна или бисексуална (в реалния живот жени не ме и не са ме привличали). Смятам, че повечето жени мислят по същия начин.

Цитирай Първоначално написано от MaCeTo_
    Винаги съм искала да си имам приятел гей Да си говорим, да си щъкаме по магазините, да се занимаваме с момичешки неща
    Не бих се възбудила от двама мъже, правещи секс. От жени - да, възможно е и без да съм обратна или бисексуална (в реалния живот жени не ме и не са ме привличали). Смятам, че повечето жени мислят по същия начин.
    И аз искам приятел гей. Една моя приятелка има такъв.Ще я накарам да ни запознае.

Супер фен
    Град
    в заведение за душевно болни
    не се кефя даже ме е яд понякога,че такива хубави момчета вместо да са с жени са с мъже
    няма любов

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Неутралитет-не ми пречат,не ме и кефят и те са хора,като всички нас.
    +1

Чак да им се кефя не, но нямам нищо против тях. Гледам на тях като жени и бих ги възприела като приятелки. Всъщност мисля, че би било много интересно да имаш в обкръжението си от приятели, приятел гей.
    You only see what your eyes want to see
    How can life be what you want it to be?
    You're frozen, when your heart's not open!!!

хахаххаха, яка тема Според мене се кефя да ти кажат... но само на външния им вид... фещън са! =D>

Град
    София

-> Еми, едно от момичетата, с които съм излизал и на които съм казвал, че съм Би, нямаше нищо против, даже искаше да правим тройка Проблема беше, че аз не исках, ма карай... :Р
    Мисля, че много малко момичета се възбуждат от гейове, но пък момиче и гей е най-добрата комбинация за приятелство
    искаш ли да си станем приятели много ме кефи как разсъждаваш и още по-хубавото е ,че не си абсолютен гей ами би и можеш да разсъждаваш и за двете страни .... да не говорим ,че и аз имах някакви съмнения за ориентацията ми...май още имам

по темата не ме дразнят гейовете не ми пука кой какъв е всички са хора освен това човек не избира какъв да е ... винаги съм искала да познавам гей или би ,защото според мен така е най-добре ,както казах на САМ90 те могат да се поставят на мястото и на мъжете и на жените (затова и дават обективни съвети :P )

Мега фен Аватара на Blab
    да, аз се кефя на гейове, възбужда ме разменянето на интимности - целувки, ласки..., но не и самото им снушение...

Мега фен Аватара на quench
    Цитирай Първоначално написано от find_m3

-> Еми, едно от момичетата, с които съм излизал и на които съм казвал, че съм Би, нямаше нищо против, даже искаше да правим тройка Проблема беше, че аз не исках, ма карай... :Р
    Мисля, че много малко момичета се възбуждат от гейове, но пък момиче и гей е най-добрата комбинация за приятелство
    искаш ли да си станем приятели много ме кефи как разсъждаваш и още по-хубавото е ,че не си абсолютен гей ами би и можеш да разсъждаваш и за двете страни .... да не говорим ,че и аз имах някакви съмнения за ориентацията ми...май още имам

по темата не ме дразнят гейовете не ми пука кой какъв е всички са хора освен това човек не избира какъв да е ... винаги съм искала да познавам гей или би ,защото според мен така е най-добре ,както казах на САМ90 те могат да се поставят на мястото и на мъжете и на жените (затова и дават обективни съвети :P )
    това разсъждаване на Самч0 "някъде по средата" е толкова странно, че не можеш току-тъй да го сравниш с мъж или жена

копеле, станха 4 пола,а?
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Само да не вземем да се сбием за някое момче

Еми аз нямам нищо против педалите Обаче не ме възбуждат определено

Пази боже, педерите да не вземат да станат хетеро.
    Да ви е весело и пивко на всички !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си