- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септември-майки?!?!?!
Здравейте!Искам да ви попитам на 15 септември , ако сте в ново училище някой от родителите ви ще идва ли с вас?
kogatao otidoh v novoto mi u4ilishte bashta mi beshe s men
zavisi na kolko si godini az kat bqh v 9ti nikoi ne doide s men ama sea sestra mi e za 5ti i 6te doide mama s neq![]()
Аз ще съм в ново даскало и ... няма как...се някой ще дойде!
И аз в 8ми клас отидох сама в новото даскало![]()
Аз сега ще съм в ново даскало (8-ми клас) и няма да идват с мен.
Mи..май никой не е идвал с мен от 3ти кл:/
Оф..де да ги знам...може и да искат..ама ще викна кака ми с мен![]()
аааа не идваха с мен ...май до 3-4 клас идваха с мен после нем
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
майка ми дойде на 1 учебен ден на 1 клас и след тфа на изпращането на випуска ми на 24 май тая година.. толкоз.. а баща ми не е стъпвал в даскалото..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
Е, при мен беше ситуацията такава, е аз кандидатствах и ме приеха за гимназистка в същото даскало къде учех и преди. И познавах някои. Никой не е идвал с мен. Не разбирам защо да го правят, те каква работа имат с мен там?
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
в 8 клас когато бях в ново даскало никои не е идвал с мен
Аз ще съм 9 клас тая година. За първа година в новото даскало, но никой няма да идва с мен, пфф...да не съм случайно малко дете та да ходя с мама и тате! Мама ме заведе 1 и 2 клас, след това сама, а пък и да искам да е с мен няма да може, защото е учителка и трябва да си посреща класа в нейното даскало.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Когато отидох в ново училище си отидох с приятелите ми,които също щяха да са в това училище,без мама или тате.Помня,че когато мама за последно дойде с мен бях в 6-ти,от тогава си ходя сама,а и никой от наще няма желание да идва.Много ми става гот,когато мама на 15-ти ми полива чашка вода...спомням си по-детските години![]()
![]()
Az taq godina sam 8 klas i po4nah na 03.09 no se otidoh sama i vsi4ko si be6e nared.![]()
В първото ми училище (1ви клас) ме заведе едната баба.Във второто (5ти клас) ме заведе другата.Сега пак ще съм в ново (8ми клас) и ще ме заведе майка ми.
мии нз май и аз ще ходя с мама щото съм в ново даскало а пък и в др град,ии никой не познавам и май ще се наложи.Но може да ходя и с една фр. по голяма от мен(завършила).Може и ти да ходиш с някоя такава фр или братовчетка ако те е срамм с майка ти:P
Стани по-добър човек, и гледай да си наясно със себе си, преди да срещнеш някого с надеждата, че той ще разбере що за човек си ти!
самичка...пък то и няма с кого майка ми и баща ми са на работа...
Аз съм за девети и за пръв път няма да идват с мен,и слава богу!
В 8-ми клас сама си ходих, затва и обърхах училищетоСвих в грешната пряка
![]()
Иначе майка ми сега се натиска да била идвала, защото ми било за последна година, ама нямааа![]()
абсолзтно... ама сега даже аз искам мойта да доиде...Първоначално написано от Jamalska
![]()
az sega 6te s1m 8-mi klas i iskam maika mi daoide 6toto o6te ne znam kak da stgam do u4ili6teto a i ne poznavam nikoi i nqma skoi dr da otida.Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe