.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Град
    SoMeWerE... In tHe w0rlD
    spokoino 6tom do mesec nqma6 nikakvi simptomi... \/
    i za po sigurno kakto kazaha q po4istvai vseki den sas spirt da ne se infektira ne6to ako iska6 moje i lepenka

Abe nz dali moje6 da hvane6 rak na kojaa oba4e znam 4e ne e hubavo da se pipat bemkite.da se 4ovarkat ,da se stiskat i kakvo li o6te ne.Prosto e opasno.Nedei da si prai6 eksperimenti!
    ShTe Spra Da Te ObIcHaM,KoGatO gLuh HuDoJniK NaRisUva ZvyKa Ot PaDashT liSt Na RoZa,VyrHu KrIsTaLen Pod!{P}

абе според мен няма смисъл да си махаме бенките , една бенка в повече нищо не е .. Една приятелка има бенка точно на лявата цицка до зърното и ми е споделяла че иска да я маха .. ама то тва е по секси бе
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Не винаги означава че имаш рак. Но ще ти дам пример с един съученик на мама който почина от такова нещо. Така че е хубаво да отидеш на лекар /личния ти/ и да му/й кажеш какво е станало и той/тя ще прецени дали и до каква степен е възможно нещо подобно.

Еи хора не ги подценявайте тея бенки баша ми почина от разчоплена бенка тряя на време да се погрижиш иначе ритваш камбаната

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си