Ако разделим нас момчетата на два типа.Първия са спортисти-занимават се с футбол,бокс ходят на фитнес.Вечер се събират с приятели да гледат футболния мач.Като имат среща с приятелката си вземат колата и прекарват романтично вечерта си.Като се запознаят с вашите те са впечатлени от красивия младеж.Втория тип са така наречените байкъри,скейтъри и впрочие.Дето налегат пред ндк и 20 човека въртят една бира и който ги вижда се отвръщава от деградацията им.Постоянно пушат треви и сякви боклуци вземат.От бездейвствие и друсане едва стоят на краката си,кой знае от кога се некъпани и когато отидат да се запознаят с родителите на гаджето си не ги пускат в тях с думите че са пропаднали наркомани.
Аз ли не съм се събудил още или просто тая анкета е повече от безсмислена..Мани че са 2 А и вариантите къртат мивки.. Моя отговор - не харесвам момчета хахахаха
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS! http://textove.com/text.php?song=4775
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.