.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Сигурно за възрастта си си много надарена и може би за това иска да те ебне.Заеби го тоя пръч и си търси някой друг

П.П:Още си малка за секс

Re: той е с 6 години по-голям

Цитирай Първоначално написано от elki4ka
    pfff,priqtelqt mi e s 6 godini po golqm,az sam samo na 13,a ttoi na 19...o6te sam devstvena no my napravih svirkaa,sega toi iska da pravim sex..nz kolebaq se,malko e golemi4ak za mene,oba4e postoqnno mi namekva nqkvi ne6ta za sexa i se 4udqq...ina4e mn.go obi4am,am nz dali toi kato me nae.... 6e me zarejee,(vse pak e na 19)
    Не че някой го интересува.

Голям фен
    kakto vsi4ki v puberteta i taq si fanala po golqmo gadje(bili po myjestveni). te pyk ot stvoq strana iskat samo sex i kat im pisne gi rejat i posle malkite pikli revat. ne go pravi !
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на bEbsI
    Омфг... Аман от лапета дето незнаят к'во искат.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    В Малка Зелена Горичка Край Една Рекичка
    Не прави секс с него.Ако те обича,както твърди (в което се съмнявам),ще те разбере и няма да те зареже.Ти си малка за секс-само на 13 си ... А и щом сама не знаеш какво искаш,по-добре не го прави,защото после може да съжаляваш.Направи го,когато се почувстваш напълно готова и сигурна в човека до себе си.

поредната смотана тема...пореедното мое мнение : ТИ СИ ТЪПО БЕЗМОЗЪ4НО СЪЩЕСТВО!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    И кво??? Моят също
    Ама ти не си на 13, нали? В нейният случай сексът е незаконен!

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И кво??? Моят също
    Да така е,нп все пак всеки си речава сам.
    Аз ако бях на твое място не бих го направила Тва 13-19 ми изглежда някакси си...много Ама ти си речаваш

Град
    nqkade tam
    Hahaha na4i ne e golqm da ti e gadje ,no e golqm za sex haha basi lapetata
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ти от умствено разройство ли страдаш или просто не ти достига акъл. Приятелят ти просто иска да си начеше патката, решението е изцяло в твои ръце. Ако минджата ти те сърби се изпишкай. Има време да се клецаш, само порасни.
    Да ви е весело и пивко на всички !

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не си готова за секс личи си.Не го прави щом не искаш.

Цитирай Първоначално написано от huy_na_sky
    Ои на бати то ,приятелката ми е на 13,аз съм на 17 и я тряснах вече 3 пъти ама чак на 19,обади се в полицията или кажи на ваще
    За хвалба си направо...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    И кво??? Моят също
    е незаконен, то в таз държава никои неспазва законите ти сега бил незаконен. Ако се обичат толкова да се изтрещят, ако си го избрала той да ти е първия...
    Но все пак на 13 много малка, но това че е по-голям не е от съществено значение, проблема за това е в твоето мислене.

Ами скъпа малка си ,но ако си готова и го искаш... ти си решавай ..само после да няма помогнете ми забременях еди си какво и такива .И ако ще го прави да е с презерватив

Ми виж ся миличка ако си готова го направи ако ли не изчакай,но момчетата на тая възраст мн често опъват някое момиче и го остават за това ако искаш той да ти е първия просто се овери че няма да стане нещо за което после ше съжеляваш.макар че за мен си още малко на 13 за секс но.. ти си решаваш
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

може да решиш да дадеш в гъзъ, и ще си останеш девствена

Град
    #mainatown
    6 години не са толкова голяма разлика по принцип,но при вас оказва влиание,защото си само на 13.Месец и половина не е толкова дълго време,мисля че за това време не можеш да опознаеш един човек толкова добре,че да му се довериш.Според мен ви е рано за секс,но избора си е твой.
    Обичам само един човек и това съм аз.

важното е ти дали наистина го искаш и дали си готова за това.....
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Боже кви хора има по света щом и неискаш неправи секс и точка алее има ги сякви на 13 казваш че неискаш и това е .Той неможе да те задължи освен ако не е някъв извратен.Имах приятел на 18 ходихме но секс не сме правили.

Ето за това говоря.На 13,а вече мисли за секс .!Аз на 13 още си играех с кукли... ....оххх...Въпросът е не само,че си на 13,а че той е на 19 ...Ми за това могат да го съдят..
    Така че не само ти не си в ред...ама и той...отивате си...

Шегата настрана...Според мен НЕ трябва да го правиш...Ти избираш,но помни--живота си е твой..не си го проваляй заради някой,който не те обича дори(ако те обичаше,нямаше да те кара насила да го правиш)....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си