- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- той е с 6 години по-голям
Сигурно за възрастта си си много надаренаи може би за това иска да те ебне.Заеби го тоя пръч и си търси някой друг
П.П:Още си малка за секс![]()
Не че някой го интересува.Първоначално написано от elki4ka
kakto vsi4ki v puberteta i taq si fanala po golqmo gadje(bili po myjestveni). te pyk ot stvoq strana iskat samo sex i kat im pisne gi rejat i posle malkite pikli revat. ne go pravi !![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Омфг...Аман от лапета дето незнаят к'во искат.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Не прави секс с него.Ако те обича,както твърди (в което се съмнявам),ще те разбере и няма да те зареже.Ти си малка за секс-само на 13 си ... А и щом сама не знаеш какво искаш,по-добре не го прави,защото после може да съжаляваш.Направи го,когато се почувстваш напълно готова и сигурна в човека до себе си.
поредната смотана тема...пореедното мое мнение : ТИ СИ ТЪПО БЕЗМОЗЪ4НО СЪЩЕСТВО!![]()
Ама ти не си на 13, нали? В нейният случай сексът е незаконен!Първоначално написано от sexita
Да така е,нп все пак всеки си речава сам.Първоначално написано от krem4et0
Аз ако бях на твое място не бих го направилаТва 13-19 ми изглежда някакси си...много
Ама ти си речаваш
![]()
Hahaha na4i ne e golqm da ti e gadje ,no e golqm za sex haha basi lapetata
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти от умствено разройство ли страдаш или просто не ти достига акъл. Приятелят ти просто иска да си начеше патката, решението е изцяло в твои ръце. Ако минджата ти те сърби се изпишкай. Има време да се клецаш, само порасни.
Да ви е весело и пивко на всички !
Не си готова за секс личи си.Не го прави щом не искаш.
За хвалба си направо...Първоначално написано от huy_na_sky
![]()
е незаконен, то в таз държава никои неспазва законите ти сега бил незаконен. Ако се обичат толкова да се изтрещят, ако си го избрала той да ти е първия...Първоначално написано от krem4et0
Но все пак на 13 много малка, но това че е по-голям не е от съществено значение, проблема за това е в твоето мислене.
Ами скъпа малка си ,но ако си готова и го искаш... ти си решавай ..само после да няма помогнете ми забременях еди си какво и такива.И ако ще го прави да е с презерватив
![]()
Ми виж ся миличка ако си готова го направи ако ли не изчакай,но момчетата на тая възраст мн често опъват някое момиче и го остават за това ако искаш той да ти е първия просто се овери че няма да стане нещо за което после ше съжеляваш.макар че за мен си още малко на 13 за секс но.. ти си решаваш
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
6 години не са толкова голяма разлика по принцип,но при вас оказва влиание,защото си само на 13.Месец и половина не е толкова дълго време,мисля че за това време не можеш да опознаеш един човек толкова добре,че да му се довериш.Според мен ви е рано за секс,но избора си е твой.
Обичам само един човек и това съм аз.
важното е ти дали наистина го искаш и дали си готова за това.....
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
Боже кви хора има по света щом и неискаш неправи секс и точка алее има ги сякви на 13 казваш че неискаш и това е .Той неможе да те задължи освен ако не е някъв извратен.Имах приятел на 18 ходихме но секс не сме правили.
Ето за това говоря.На 13,а вече мисли за секс.!Аз на 13 още си играех с кукли...
....оххх...Въпросът е не само,че си на 13,а че той е на 19
...Ми за това могат да го съдят..
Така че не само ти не си в ред...ама и той...отивате си...![]()
![]()
Шегата настрана...Според мен НЕ трябва да го правиш...Ти избираш,но помни--живота си е твой..не си го проваляй заради някой,който не те обича дори(ако те обичаше,нямаше да те кара насила да го правиш)....