.
Отговор в тема
Страница 11 от 12 ПървиПърви ... 789101112 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 294
    Абе не се заблуждавайте, че даскалите не виждат - всичко виждат те - врели са и са кипели в ученическите среди много преди сополанковци като нас да се пръкнат на този свят.А ми просто се правят на ударени с надеждата да се усетите и да изпоприберете пищова, че на тях пък колко им се пишат двойки и им се занимава с изпити през лятото ако знаете...
    Не откриваме Америка с нашите пищови.
    Иначе ми е странно да гледам хора, които ще изгубят 3 часа в подготвяне на пищов с всичките му щуротии там, но няма да седнат за 30 минути да си научат урока поне минимално .
    Интересно създание е човека.

Beware MFs!
    I kill for cupcakes! x_x

Град
    Чирпан
    Znachi she wi kaja dwa..

1wiq e mnogo prost - Pishete si temata na list (no gledate da q saberete na 1stranica - ne na 1 list) Sled towa (ako ste momiche e nai-dobre, shtoto hodite s chanti na uchilishte - nailonowi) ..izbirate 1 po prozrachna chanta, slagate lista s lice kym was i go slagate na blizko razstoqnie i prepiswate.Az taka prawq kato sqdam s momiche (kato sme na 1 grupa)

2riq mi go kaza edin priqtel ama trqbwa..da imate printer ili da hodite do nqkakkwa knijarnica..syshto da ste dobri s photoshop-a.
    Taka .. wzimate 1 butilka ot Coca-Cola ili nqkakwo bezalkoholno - Otlepqte etiketa - bez da go skysate.Presnimate go - kachwate go na PC-to.I na mqsttoto na sadyrjanieto pishete temata si.
    Vlizate w chas - ostawqte shishite to do was i zapochwate.NIKOI NQMA DA WI RAZBERE !

Uspehii
    Обичам те!19.09.08

..because days come and go
    But my feelings for you are forever!

===========
    - Изработка на website , за повече информация - ЛС

сядаш на първия чин пред катедрата на учителя и доближаваш чина до неговата катедра ама плътно и м/у тях слагаш листа тоест пищова това което ти е нужно..
    Ако тръгне да става дърпаш леко чина назад и пада на земята( ако се притесняваш да не види листа просто слагаш раницата под чина (подпряна на катедрата на даскала)

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    До сега не съм правила пищови, защото
    ползвам на другите.
    Един приятел си сядаше върху листите
    и до сега не са го хващали.

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Еми пиша си на едно листче каквото ми трябва.. взимам 1 по-галям учебник и слагам листа под него.. и когат трябва да видя неща само си дърпам учебника нагоре и опп... готово

Малее не пробвайте да сядате на пищовите си и да преписвате щот мен един път така ме хвана госпожата по Математика

Най успешното е да си го напишеш на ръката..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

За по дърти даскали ако имате свестен телефон снимате от учебник/тетрадка и си гледате уж надолу да мислите и ако ви хване казвате че някой ви е звъннал и за да не прекъснете часа сте тръгнали да затваряте

идеи за входното по химия ?
    без да искам стоя на първия чин баш пред бюрото на даскалката,ебати кефа е така ;ХХ

Сега на входното по български тая ни даде 1 тема и трябваше да я развиваме, а аз предварително си я бях написала в нас и си я записах на телефона.Като почнахме часа само си го пуснах, сложих си слушалките и си писах и имам 6
    Една любов, която пречи ми да спя,
    едни очи, които срутват ми света,
    едни ръце, които толкова желая,
    ти си любов и война,
    ти си болка и съдба,
    само ти.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    най-яко е като те изпитват на дъската да имаш слушалка в ухото и да ти диктуват всичко

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от bloody_tower
    Хора, не смятате ли, че някой даскал може да се разхожда из форума )))

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Като моя никой няма просто Тук по математика винаги работим с елки.Тази елка е почти компютър.Има едно място ,в което можеш да правиш някакви програми.Но там можеш да напишеш всичко ,което пожелаеш.Та често съм писала там пищови.Но става само за математика, счетоводство и тн ,предмети ,в които се използва елка.

Град
    Plovdiv
    2 листа на единия пиша контролна , а на другия всичко е написано със свършил химикал и на светлината се вижда всичко
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

Голям фен Аватара на gret4ety
    На нас по принцип ни дават на контролно да си сложим шише вода на чина, ако на тебе не ти дават няма да стане.
    Вземам някаква бутилка (за предпочитане Кока кола или нещо друго с непрозрачен етикет) Отлепвам етикета и го сканирам. На мястото на съдържание и такива подобни глупости пиша със малък щрифт пищова и принтирам лената. Залепвам я около шишето на мястото на оригиналния етикет и в час никой няма да се сети да ми чете етикета на бутилката.

Преди пишех на телефона,сега пиша всичко на компютъра на Word правя го в 3 колони с най-малкия шрифт,след това го принтирам.Режа колоните и ги съединявам с тиксо-става една дъълга колона...след това го нагъвам и си го слагам ж ръката-правя го като книжка да се разлиства и да е малко,да не се вижда.Майка ми така преписваше по изпити,иначе най голямо удоволствие ми доставя да преписвам от тетрадката
    i got a little Secret for ya..

Супер фен Аватара на someonerandom
    ммм веднъж бяхме видяли отговорите от теста(бяха може би към 20 зада4и с "а б в г"и едни от моя клас запомниха наизуст отговорите
    а иначе царския фишек е кирия ама само ако зн какво точно ще е контролното...иначе няма какво да пишеш просто .Аз рядко прая пищови и ми е кофти късмета се като си напрая и не опирам до него...иначе съм старомоден...пиша си по чина или най-безопасно-всички около мен си пр пищови аз само преписвам

Супер фен Аватара на Peshec
    Град
    Стара Загора
    Според мен най-добрите пищови са най-простите.Например -кутийката за очилата,лист в лист (лист голям формат и вътре лист малак формат с нужните неща и просто си поглеждате в листа) и общо зето неща,които ти седят на чина за да не се вартите цял час

Мега фен Аватара на ameli
    както бях болна и си духах носа пред 2 минути, така на кърпичката си бях написала формули и глупости и понякога се правех, че кихам и поглеждам.
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

ima super mn na4ini probvai na4i pi6e6 si si4ko na karpi4ki (sig 6a ti trqbva 1 paket4e ako ima ne6to dalgo )posle v 4asa sa pr 4e kiha6 vadi6 karpi4ka i prepisva6, posle sa pr 4e ti e teknal nosa i pak taka si 4ete6.
    dr na4in pi6e6 si4ko na edno lis4e i go slaga6 predi da vleze gospojata na zemata i go nastapva6 (e gledai da nqma6 kal po maratonkite ) i kato ne gleda leko si darpa6 kraka i si 4ete6

Град
    haskovo
    Много не правя защото ме е страх да не ме хванат

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    както бях болна и си духах носа пред 2 минути, така на кърпичката си бях написала формули и глупости и понякога се правех, че кихам и поглеждам.

аз пък веднъж в 7 клас (офф.. няямах време да си науча .. ) цяло междучасие писах урока по история на чина защото щеше да м.е изпитва и .. не ме изпита

ок мерси много ми хелпнахте (сега ще надебелея за да ми пораснат цици) бз се....ако се сещате за други яки пищовчета пишете да гледам като хоби ми е

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от clever
    Цитирай Първоначално написано от ameli

аз пък веднъж в 7 клас (офф.. няямах време да си науча .. ) цяло междучасие писах урока по история на чина защото щеше да м.е изпитва и .. не ме изпита
    Верно си много clever Шегувам се Аз пък помня, че имах една много фора хитринка - пиша си нещо на Word и си правех шрифта много малък (5,6 максимум) и събирах адски много инфо на много малко място.

Снимам с телефона и при повечето даскали върши работа.Преди бях с 1.8" дисплей и мък ,но ставаше,сега съм с 2.2'' и 5м камера и е друга история има специялна функция за снимане на текст.
    w902 е телефона

1. Чупите си ръката. (може и крак)
    2. Отивате до най-близката болница.
    3. Гипсират ви.
    4. Тук се разделя на две части. МОже въобще да не правите теста (ако счупената ръка ви е тая с която пишете), а ако сте ужасни къъци като мене:
    5. Правите пищов (дълъг тънък и нагънат като ролка за тоалетна хартия ...
    6. Слагате го под гипса.
    7. В час малко по малко измъквате.
    8. Ако госпожата ви хване бутате по на вътрен. (споко ще си го вземете като ви свалят гипса)
    9. Ако всичко мине успешно го изяждате за да не оставяте доказателства (има прият вкус на ... ами ... гипсокартон... ммм ... деликатес).

ем ако съм с поличка залепям пищова от вътрешната страна и готово кво да няя даскалката да ми дига полата че случайно да нямам пищов там
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си