.
Отговор в тема
Страница 12 от 12 ПървиПърви ... 289101112
Резултати от 276 до 294 от общо 294
    Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от lkz
    1. Чупите си ръката. (може и крак)
    2. Отивате до най-близката болница.
    3. Гипсират ви.
    4. Тук се разделя на две части. МОже въобще да не правите теста (ако счупената ръка ви е тая с която пишете), а ако сте ужасни къъци като мене:
    5. Правите пищов (дълъг тънък и нагънат като ролка за тоалетна хартия ...
    6. Слагате го под гипса.
    7. В час малко по малко измъквате.
    8. Ако госпожата ви хване бутате по на вътрен. (споко ще си го вземете като ви свалят гипса)
    9. Ако всичко мине успешно го изяждате за да не оставяте доказателства (има прият вкус на ... ами ... гипсокартон... ммм ... деликатес).
    ахаххахахаххахх

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    аз обичам да си пиша пищови на подметката обувката
    сядам кръстосвам си краката като арабите
    ако ме хване даскалката само си свалям крака
    ебаси акото е винаги така преписвам

abe nai dobre sednete i si nau4ete i nqma da ima risk da vi hvanat

Супер фен Аватара на Djuff
    Зимам учебника и чета.

Супер фен
    Лепя листенца на колана си и съм с някаква дълга блуза задължително. В часа само вдигам блузката.. Или записвам урока на звукозапис на телефона, слагам слушалките и понеже съм с дълга коса, нищо не се вижда и си слушам урока и пиша...

А сега се сетих, като бях по-малка (умно хлапе бях) седях на първата маса пред бюрото на даскалката и си бях написала всичко на бюрото й (падаше се точно пред мен) и така си преписвах. А и даскалите почти никога не гледат учениците на първите чинове.

Или още 1 начин, но малко по-труден. Лакирам се и после си пиша с друг цвят лак каквото ми трябва. Работи на 100 %.

Много рядко използвам..но
    като раздава тестове,в несисера си слагам пакетче носни кърпички,кът ми даде теста си сядам най-отзад!Като мине,си обръщам пакетчето и гледам кво пише хах,хубаво се чете г/д т'ва е единствената хитринка,която съм правила..другата беше 3 клас-по човек и природа или там както се казваше хах,там имах голям лист и една тъпанарка ме изказа на даскалката

Град
    pleven
    купувате си една химикалка с "невидимо" мастило, изписвате целия чин и после в час леко светвате с лампичката на химикалката и си четете...

най-честия ми номер е на гумата .. взимам си една гума .. хубаво ще е да е малко по голяма :д и на нея си пиша всичко .. амам ситно :д и когато учителката минава обръщаш гумата и криеш, като се отдалечи обръщаш гумата и преписваш..

Цитирай Първоначално написано от lkz
    1. Чупите си ръката. (може и крак)
    2. Отивате до най-близката болница.
    3. Гипсират ви.
    4. Тук се разделя на две части. МОже въобще да не правите теста (ако счупената ръка ви е тая с която пишете), а ако сте ужасни къъци като мене:
    5. Правите пищов (дълъг тънък и нагънат като ролка за тоалетна хартия ...
    6. Слагате го под гипса.
    7. В час малко по малко измъквате.
    8. Ако госпожата ви хване бутате по на вътрен. (споко ще си го вземете като ви свалят гипса)
    9. Ако всичко мине успешно го изяждате за да не оставяте доказателства (има прият вкус на ... ами ... гипсокартон... ммм ... деликатес).
    каква идея сам0о...Дано на теб не ти се налага да го правиш на всеки тест, че не ти завиждам

Голям фен Аватара на liim0nka
    казаха ми един страааааашен начин.. значи лепиш листа на чина от долната страна на самия плот..и когато застанеш..слагаш си едно огледалце между краката, което гледа към плота..и всичко е перфектно! ако успяхте да ме разберете..
    It's hard to wait around for something that you know might never happen, but it's even harder to give up, especially when it's everything you ever wanted

Град
    Търговище
    пиша на няколко лепящи листчета това което ми трябва и после го лепя на блузата

Аз някой път, ако преписвам, то снимам си с телефона страниците от учебника, които ми трябват и после в часа си вадя телефона и преписвам.

Рядко ползвам пищови. Само един път си бях снимала от тетрадката на телефона, и по време на часа - видях к`вото ми трябваше.

Използвам добрия стар несесер и ми върши чудесна работа. Оставям го отворен и вътре слагам листчето. Много пъти ми е спасявал живота

Най-оригиналния пищов е този, който минава при даскалите ...
    Аз не съм най-оригиналния преписвач, но винаги номерата ми са минавали при най-строгите даскали в моето даскало, където никой не е дръзвал да преписва при тях, дори на Теоретичния си изпит по специалността преписах ;]

>> Като имам време да се занимавам с пищови:
    - Пиша си урока от вътрешната страна на торбата с която ходя на даскало
    и като я обърна и сложа книгите вътре, просто я оголвам леко, колкото да се вижда и всичко е ОК
    - Късам кориците на една тетрадка ии си пиша пищова на латински букви и си подлагам със същата тетрадка (това преди съм го правил, но май вече не минава номера... то с този скайп )
    и тей и тей..
    в повечето случай ме мързи и слагам тетрадка/учебник под чина xD

Пиша си го на стола (ситно) и така е не възможно някой да разбере какво правя , само поглеждам надолу , все едно се чудя нещо и след тва пиша

Супер фен Аватара на druzilla
    Град
    България
    Снимам си пищова с телефона,после зумирам и си се чете перфектно..Ако видя,че даскалката идва си го слагам под крака примерно и така..
    “If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥

Голям фен
    Царския пищов работи безотказно Някои на по-задните страници се чудеха как да си правят пищова ,ако г-жите се подписват на листа . Ето как :

Имате тест за 1-ви път при тези ,които се подписват на листа . За теста ти трябва (примерно) 1 лист , но искаш г-жата да ти подпише 2 ,защото няма да ти стигне само 1 за целия тест . Запазваш си 1-ния лист ,на другия си правиш теста . Следващия път ,когато имате тест просто предварително си написваш ,каквото ти трябва , отново г-жата ти подписва лист , ти ги разменяш с предварително написания , а празния го прибираш за някой друг път

Май го написах много сложно Надявам се да сте ме разбрали

Начина пишеш си на лист всичко което ти трябва слагаш си го в бельото никои няма да провери там ... ммм върши работа

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си