.
Отговор в тема
Страница 1 от 12 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 294
    Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Най-оригиналния пищов...

който някога сте правили?

Голям фен Аватара на petet
    Град
    Къде ли не
    Абе за оригинален незнам ама:
    1.Пиша си го на крака и като го кръстосам чета всичко.Учител?Дигам чорапа.
    2.На телефона.Пиша го на компа пращам го на телефона намалям контраста и чета на word-а

miii chesto mi se nalaga da si praq pishtovi ne s1m ot u4enolubivite .. mn p1ti na list4eta koito gi zalepqm na liniqta ( est 4e tq nee e ot prozrachnite ) i q obr1shtam .. i na kraka sam si pisala , i po r1cete , i na list4eta koito s gab1rche s1m bodela v 4ina i samo kato se mahne u4itela ot mene butam list4eto i to se zavarta i pisha si4ko ili pak zimam edin dvoen listi i vatre paham pishtova , ili v nqkfa tetradka

Град
    *Counting down the days 'till I will find you there…I don't care as long as I, I get there with you*
    ЦАРСКИ ФИШЕК!!
    през часа се правя че зная много и уй пиша ли пиша, то си е така де ама пиша глупости рисувам си, а лкогато дойде време да събират контролните давам готов лист!
    доста често прибягвам до този метод

˙·٠•● Obi4am te mishe! ●•٠·˙

ami ima mn

1- ima takiva himikalki

2- pi6e6 varhu nqkoi u4ebnik ili tetradka i go slaga6 v prozra4na nailonova torbi4ka s drugite u4ebnici kato tozi varhu koito ti e pi6tova trqbva da e nai otgore za da si poglejda6

3- pi6e6 varhu nqkoi u4ebnik ili tetradka i posle q vzima6 uj za da si podloji6 testa varhu neq

4- ako imate test po geografia i daskalat vi pozvoliava da rovite v atlasa ami toi 6et vi sluji za sledva6t pi6tov

5-ako ne vi e jal za maratonkite pi6ete i po tqh

6- a i sega se setih za edin mn qk pi6tov koito nai dobre 6te sluji na dalgokosite momi4eta (ili mom4eta) zna4i ako imate mp3 zapisvate si se na nego i posle v 4asa slagate slu6alkite i se slu6ate (oba4e trqbva da se zapisvate bavno i da iz4akvate za da moje v 4asa da uspeete i da go napi6ete tova koeto trqbva) i s kosata vi trqbva da zakrivate slu6alkite za da ne vi vidi daskalat nz kak go obesnih dano ste me razbrali

v momenta samo za tezi se se6tam
    uspeh na testovete

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    nai 4esto-pi6a si ne6tata s moliv otzad na ogledalceto i taka...9jalko samo 4e ogledalceto mi se s4upi i tr si zimam novo...)
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Рядко използвам пищови,но:
    Ами значи пищова е отдолу под краката ми,на стола върху който съм седнала и така си пиша
    Също е и в ръката ми-в блузата и така...

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Много рядко използвам пищови,но когато ми се наложи,си пиша по ръцете или един път на класно по БЕЛ можеше да ползваме текста и аз между редовете си бях написала някои разсъждения
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не, че има много общо, но госпожата ми по рисуване ми е препоръчала да си взема тетрадката с теорията на изпита в чантата...и да ида до тоалетна, все пак кои би си помислил, че имаш какво да препишеш по рисуване

друго, за което съм чувала на кандидат-студентски изпит - ако си ходил на курсове при преподавател от същия университет може да получиш готова написана тема в плика си...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Ами по литература си пиша вкъщи темите и на даскало през междучасието си сменявам листата (обикновено правиме контролното за два часа).
    Или пък в Литературата с моливче между произведенията.
    На телефона.
    Отзад на подварзията на учебника,а отгоре си слагам тетрадката.През часа само леко местя тетрадката.
    Ако е за формула може и на маратонките.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Или пък в Литературата с моливче между произведенията.
    .
    хах веднъж така по литература много лошо изгоря половината клас.даскалицата провери мн обстойно.

аз си открих мн доброто каше на едни панталони дето са маалко под коленете.принципно си ги навивам до коляното и в подгънатото се събира идеален пищов-влиза и излиза лесно
    най-класическо е на чина...а и винаги можеш д акажеш,че е от предния клас...

хм една от нашия клас на изходни изпити..щото е частна ученичка..се опитала да препише чрез хендсфрий...ама нещо не се е получило...хванаха.

Не съм го правила, но учителката по история ми разкараза. На шапка с козирка залепваш листчето и после гледаш с огледало, все едно се оглеждаш. Мн хитро, ама действа само при момичетата
    ...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...

Guest
    ми, то все така се случва, че докато си подготвя пищова, напиша всичко и тн предварително се оказва, че съм запомнила материала ине ми трябва

miii az v 6esti klas zalepih s tikso pi6tova za drugata strana na perdeto (az 6ot do prozoreca beh) i g-jata kat ne gleda obru6ta6 leeko perdeto i 4ete6.....
    Children are lovely, before they get ugly
    and learn to do bad stuff.
    Flowers are pretty, before they get shitty
    and they rot and turn to dust.

ЦАРСКИ ФИШЕК!!
    =D>
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Ааа...моята област

1)Пиша си ги в черновите на тела..звучи тъпо,но винаги ми помага.Сядам на последните чинове и,когато учителката ме забележи просто си гледам часа и колко време ми остава...винаги помага

2)Прая си звукозапис на тела със всичко,слагам слушалките(всъщност само едната)и понеже имам дълга коса нищо не се вижда

3)Драскам по краката и ги кръстосвам..еххх,златните крачета на кака

4)Слагам си две хартийки..мънички,на които е пищова под кецовете и само надигам крачето и готово. Тва е многуу яко,винаги става номера

Ся се сещам само за тези,но имам и многуу други.Технически,когато имаме контролно или аз или,човека до мен прави пищова...редуваме се.Винаги имам пищови,защото си падам леко-далеко мързеливка

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Една съученичка ми е разказвала как в бившото и даскало лепели пищови на подметките на човека пред тях и той като си понадигнел ходилата и те като били наблизо чиновете и само да погледнели леко надолу и се виждало всичко :]]]
    Ама аз не съм го пробвал
    хъхъ..

най-оригиналния пищов който съмн правила беше по химия... имах отговорите на теста и с цветни маркери си на правих на ръката като гривничка... ако е А например със син,ако е Б зелен , ако е В жълт и т.н. и ако е на първи въпрос Б правя първата чертичка със зелено и т.н. и така никога не могат да те хванат защото можеш да кежеш че си си играл там нещо

Веднъж трябваше и аз по химия имаше едни формули,които все ми излизаха от главата и реших да си ги напиша от вътрешната страна на несесера и като ми трябва дадена формула се правя ,че търся нещо молив,гума и никой не забелязва

Ами пиша важното на малки листчета, слегам си ги в несесера и чета от там или пък направо пиша на чина или на стола на този пред мен.

Град
    Русе
    nai qko e s hands free , mp3/ telefon

a ina4e na edin test prepisvah ot zubarkata na klasa 4rez telefonite - Blue Tooth mu e maikata
    pi6e6 belejka i pra6ta6....

Цитирай Първоначално написано от Deus ex machina
    ми, то все така се случва, че докато си подготвя пищова, напиша всичко и тн предварително се оказва, че съм запомнила материала ине ми трябва
    И на мене така. Досега съм правила само по руски език за едни диктовки... ама докато го писах, го запомних. xD

Цитирай Първоначално написано от Seniorita
    Не съм го правила, но учителката по история ми разкараза. На шапка с козирка залепваш листчето и после гледаш с огледало, все едно се оглеждаш. Мн хитро, ама действа само при момичетата
    Да, ама трябва да пишеш няк'во огледално... за да се види.

Ами аз най-често по биология прая и миналата седмица правихме тест и аз си написах някои неща върху раницата , то не си личеше шот има доста нарисувани картинки по нея и тъй
    Или пък миналата година имах 1 химикал , който беше ограден с гума няква и аз върху него си пишех , ама с много малки букви
    А ... сетих са още един начи зимата носех едни ръкавици без пръсти и бях си писала по ръцете и като ги дръпна малко се виждаше , ама точ пищов е малко опасен
    А и по столовете обичам да пиша с молив и след часа го трия и туй за ся

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Az bez pishtov ne utivam taka 4e imam tolkova mn metodi no nai mi be6e kato vzeh ot pomagalo com edna tema printih q i q naraqzah na malki lenit4ki i gi zalepih v literaturata i tq onq se proverqva kontrolni i az otvarqm 4eta pisha pak kat doide okolo men imam edna stranica det nqma nishto na neq i taka xhaxha
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

става и на носна кърпичка:пишеш си сичко на нея което ти трябжа за контролната и се правиш че си духаш носа.Ако някой учител заподозре питай го дали изка да му покажеш че не е пиштов така ще ти повярва и сиг няма да изка да показващ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си