.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Мега фен Аватара на sasha_90
    Няма начин да не те помисли за бройкаджийка.

Мда, ти изобщо не си курва

искаш да го свалиш за една вечер и искаш да не те помисли за курва? Коя мрежа ти се бъгна в мозъка.

Фен
    Град
    Плевен, 9та бомбаджийска :)
    Плевен, Дойран 162, вход В, ап. 3
    Точно каквото искаш, ама после да не кажеш че се познаваме или да ме съдиш за бащинство ?

Цитирай Първоначално написано от *Thug_AngeL*
    Ако си готина няма по-лесно нещо от това.Отиваш на дискотека, харесваш си някой и почваш да му се натискаш и след това отивате и се ебете!С презерватив естествено
    дам... и аз това щях да кажа. то и да не си търсиш, се ще се намери някой
    но спред мен е много по-интерсено първо да пофлиртуваш с момчето, все едно последното нещо, което ти минава през главата е секс.. а после дали ще продължите или не - ти си решаваш
    но щом питаш такива въпрси, не знам дали флирта ти е в специалността, защото бих казала, че е много курвенско да отидеш и направо да кажеш "айде да се ебем".

Град
    Русе

Re: Как да свалим момче за една вечер?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Здравейте. Как да си сваля момче за една вечер...секс и само това? Важното е да е непознат.. но и да не си помисли че съм няква курва..а аз не съм..
    О БОЖЕ!!!
    Ами зависи дали искаш само СЕКС или нещо повече
    Ако искаш само секс,наистина,купуваш 5-6 презерватива показваш му ги(предложението се води тва) и ако си има гадже и е сериозен ще ти откаже,което е кофти,ако си няма гадже,а ти си хубава ще те върже

Цитирай Първоначално написано от hungry_vampire_f
    Мда, ти изобщо не си курва
    М неее не е тя е едно добро и културно и непорочно момиченце

Блъсни се в него, Заговорете се за един час, разкажете за себе си малко и веднага почни изневиделица, без да му казваш нищо.
    малко съм позакъсняла,ама аде

Хаха отиди в бар или дискотека. Избери си някой пич, хвани го за чатала и ще се разберете
    Е може и преди тва малко да си поприказвате, да се забиете ала бала

Град
    Sofiq
    omfg

Ei hora moga da omra ot smqh v taq tema seriozno hahahah da ako si hubava moje6 i cqlata diskoteka da mine6 :P pak ako si grozna tarsi si nqkoi podpinal i pak 6te te ogree mom4eta na sex ne otkazvat hahahahah e dobre de 1% moje i da ti otkajat ma na dali si 4ak takuf karuk

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си