- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да свалим момче за една вечер?
искаш да го свалиш за една вечер и искаш да не те помисли за курва? Коя мрежа ти се бъгна в мозъка.![]()
Плевен, Дойран 162, вход В, ап. 3
Точно каквото искаш, ама после да не кажеш че се познаваме или да ме съдиш за бащинство?
дам... и аз това щях да кажа. то и да не си търсиш, се ще се намери някойПървоначално написано от *Thug_AngeL*
![]()
но спред мен е много по-интерсено първо да пофлиртуваш с момчето, все едно последното нещо, което ти минава през главата е секс.. а после дали ще продължите или не - ти си решаваш
но щом питаш такива въпрси, не знам дали флирта ти е в специалността, защото бих казала, че е много курвенско да отидеш и направо да кажеш "айде да се ебем".
О БОЖЕ!!!Първоначално написано от Анонимко
Ами зависи дали искаш само СЕКС или нещо повече![]()
Ако искаш само секс,наистина,купуваш 5-6 презервативапоказваш му ги(предложението се води тва) и ако си има гадже и е сериозен ще ти откаже,което е кофти,ако си няма гадже,а ти си хубава ще те върже
![]()
М неее не е тя е едно добро и културно и непорочно момиченцеПървоначално написано от hungry_vampire_f
![]()
![]()
![]()
Блъсни се в него, Заговорете се за един час, разкажете за себе си малко и веднага почни изневиделица, без да му казваш нищо.![]()
малко съм позакъсняла,ама аде
Хаха отиди в бар или дискотека. Избери си някой пич, хвани го за чатала и ще се разберете![]()
Е може и преди тва малко да си поприказвате, да се забиете ала бала![]()
omfg![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ei hora moga da omra ot smqh v taq tema seriozno hahahah da ako si hubava moje6 i cqlata diskoteka da mine6 :P pak ako si grozna tarsi si nqkoi podpinal i pak 6te te ogree mom4eta na sex ne otkazvat hahahahah e dobre de 1% moje i da ti otkajat ma na dali si 4ak takuf karuk![]()
![]()
http://www.vbox7.com/play:bc073115 <----The BeSt