- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обичате ли животните.? А малките деца?
розови, нали??Първоначално написано от _SL_
![]()
![]()
![]()
абе имам и по-любими неща от малки деца..![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не,не неееееееееее...............КАТЕГ РИЧНО НЕ!! не обичам такива същества....децата са досадни...животните и те поякога...бла особенно кучета и котки.....другите пък са гадни...ае не ме кефат...усвен овцете де....единствените които обичааааааааааам... малки деца+животинки гадни= НЕ,НЕ!!![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
животни обичам горе-долу, обожавам сиамски котки и пинчери, на другите им се порадвам и до там
децата не ми пречат, ако ги виждам 2 пъти в месеца, но и това ме побърква...предпочитам такива, които не са проговорили или са минали 14...иначе някои от малките лигави дечица ме обичат![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Obi4am sladkite jivotin4eta...kotenca,ku4enca!Mrazq nasekomi i vsqkakvi takiva gadosti!A za malkite deca-obi4am gi kato sa tihi i mirni!
Всякакви жужащи и пълзящи мразя... Само тези, които топлят, дават мляко и месо обичам !
Да ви е весело и пивко на всички !
jivotnite da-ku4eta i zaicia ot malki deca do gu6a mi e do6lo......napast.....
ne mislq 4e sa po dobri i 4ove4ni tiq koito har jivotnite i decata....a prosto nqkoi hora sa re6ili da si uslojnqvat jivota kato izmislqt 4e "si po 4ove4en kato har jivotni i deca" ama tva e tupoo....![]()
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
Да, обичам животни и малки деца.
Признавам си, че малките деца понякога ме ядосват, като се лигавят повече или се инатят, но като цяло ги обичам, въпреки всичко са много сладки и искрени.
Животните също обичам, особено котките и кучетата. Мисля, че хората, които ги обичат, са по-добри. Аз лично много се радвам, когато се запозная с човек, обичащ животните...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Животинки много обичам. Най-много тези от семейство котки.![]()
А колкото до малките деца.. Мразя ги.Като ги видя направо настръхвам. Когато се разпискат все едно ми забиват пирони в главата, същото важи и за когато се разреват. А лигавите им ужасни гласчета... Не мога да ги понасям.
![]()
Вярно е, че не са виновни. Те са мънички, не разбират. Но.. някои майки буквално ми ги напрапват непрекъснато. Независимо дали са ги завели на кафе или ресторант и ги оставят да крещят с пълно гърло, или ги оставят да ми досаждат на масата. или пък в градския транспорт...
И разни такива неща..![]()
Не обичам непотребни (смисъл,неспособни на логическо мислене) същества. (животинки/деца).
Допадат ми само кучетата.
![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Обичам и двете.
Животните са ми слабост, преди исках да ставам ветеринарВ последствие се отказах, тъй като в България не е кой знае колко обещаваща професия.
Но иначе не пропускам да нахраня някое бездомно котенце или кученце![]()
По принцип не се ограничавам само до домашните животни, много се
интересувам от дивите, харесва ми да гледам научно-популярни филми и да чета книги за тях.
Змиите са страшно красиви, макар че повечето хора изпитват неприязън към тяхСъщо много ми харесват и зебрите, тигрите... Ох, май прекалено се отплеснах, така или иначе не мога да изредя всички видове.
Просто мисля, че животните не таят зло в себе си и за това превъзхождат хората - не мразят, не отмъщават, убиват само за задоволяване на глада, поради инстинкти.
А пък ако става въпрос за деца - малките бебешончета са ми слабостКак да не ти се разтопи сърцето, като видиш нещо такова
![]()
или такова...
Толкова са съвършени и невинни..
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Мразя всички животни, които са по-малки (на размери) от мен. По-точно ме е страх от тях.С изключение на птиците (без кокошки и тем подобни) иии магаретата.
![]()
Малките деца са много сладки! Но ми харесват само докато не могат да говорят. Може да крещят, да реват и да ме карат да тичам след тях по цял ден, но само да не говорят!![]()
Животни много обичам, даже прекалено многоВсички животни, от някои
ме е страх, но никога не бих направила нищо лошо на животно. За децата...ми май не ги обичам чак толкова много. Особено много се дразня на ревливи раглезени чавета. Иначе, ако е някое прилично дете може да си играя с него...
Give me your best shot motherfucker!
Обичам малките деца, и то много, може би защото имам малка племенница, за която се грижа доста. Но не обичам родителите, които нехаят за възпитанието на децата си, оставят го да се възпитава на улицата, или пък прекалени угаждат на всичките му прищевки. То затова народът е казал : "Първите 7 години за най-важни". Животни не обичам. Не го намирам за плюс в характера си, но просто не обичам животни. И не смятам, че хората, които обичат животните са по-човечни. Лично мнение...![]()
Обичам всички жовотни без голямите лоши кучета ..много ме е страх от тях и за това не ги обичам толкова ..но от мъничките и сладички нямам нищо против .. а за малките деца ги обожавам и те май мен също хах незнам де но съм забелязала че бебетата много ми се радват ..на моята улица има едно бебе и е супер сладичко ..всеки път си го гушкам
Мн обичам бебета! Нз що просто ги обичам! Аа за животните нз не всички![]()
Еми животни много обичам ама деца не понасям...Незная това дали ме прави по-човечна или не
![]()
Животни .. мм обичам някой само ..!Деца .. имам си лапе на 6 години у нас да ви кажа понамразила съм ги .. до 3 години са големи сладури , нито питат , нито ти пречат ама ся ..![]()
абе...със децата страхотно много ми върви...много ме оби4ат...ама аз пове4е оби4ам животните![]()
Животни - зависи какви. Мразя котки. Кучетата са яки. За съжаление съм алергичен.Абе като цяло съм позитивен към животните.
Малките деца ми лазят по нервите. Като почнат да ми крещят се побърквам. Веднъж в автобуса зад мен имаше 2 и не спряха да се борят, да крещят, да блъскат по седалките и да си подават главите в моята територия. Бях си надул плейъра на макс и те пак ми надуха главата. Майка им беше с тях, ама се беше видяла в чудо горката. Не и завиждам да се оправя всеки ден с такива зверчета.
Обичам животните,като визирам бозайниците,особено малките.
Що се отнася до децата обичам ги,но най-вече докато са малки.
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Животните...харесвам ги много, но не тия насекоми и червеи, особено много ме е гнус от тях.Иначе другите много ми харесват...Бих искала да имам куче, но наще не дават, все пак живея при тях още и трябва да се съобразявам.Иначе малките деца-сладки са, но почнат ли да реват се изнервям.Особено, ако е близо до мен.Те не са виновни, но просто адски силно викат.
![]()
Мм според мен това няма значение ..всеки човек си е различен ..сега като чели като не обичаш децата няма да могогнеш на някое ако има нужда..естетсвено че ще го напрвиш..така че това едвали определя човечността на хоратаПървоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
............