Цитирай Първоначално написано от s'n'd
Цитирай Първоначално написано от потребител22
Здравейте, пиша ви относно един проблем който ме мъчи вече доста време. Не бих казал да съм грозен или да се държа смотано, еми напровит, повечето ме смятат за пич, но не ми върви с момичетата. Проблема може да е това че не познавам кой знае колко пък и за сравнително свестни не мога да се сетя. Всъщност тези които ги смятах за такива и ги допуснах достатъчно било ме нараниха доста силно. Знам ще кажете има време, но вече година си нямам приятелка и се чудя дали не съм изпаткал. Изпитвам някакъв страх от това да се влюбя и да направят с сърцето ми това което се случи преди година, а в същото време ми е ужасно сдухано че съм сам.
Не знам защо но в 99% от случаите всички момичета циврите че са ви използвали, че не ви обичат, а когато се случи да ви обичат винаги нараняват по най-ужасния начин.
Еми това ми тежи в ощи линии.
Съвети сигурно ще ми дадете, но не смятам че ще има някаква полза. Дори не знам защо го написах т'ва.
Ако някоя се смята че се вписва в границите на нормалното и не е мъжемелачка нека пише на sladur2000@abv.bg
feel ya dog..
ти си ми брат близнак , но аз просто се отказах да пиша такава тема, виж отговорите на твоята и се сети защо ...
Еми така е. Повечето хора са супер коравосърдечни и безчувствени същества.