.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

От4аяна съм...моля ви за помощ ;(((( Много ви моля?!!

От няколко години имам прожлем с кожата на лицето.Много е 4увствителна и е склонна към акне и възпаляване Това ми е голям проблем.Наскоро по4нах да ползвам Акне Аут и помогна.Преди това бях пробвала какви ли не скъпи боклуци и не помагаха.
    От скоро по4нах да спортувам пове4е и да ходя на фитнес и отново по4наха да ми се появяват пъпки. Незнам дали е от това... Разберете ме,от4аяна съм от всякъде.Толкова много ми се пла4е и ми е кофти,4е дори не мога да изляза. Много ви моля не подминавайте темата ми,а ми дайте съвет.На дерматолози съм ходила и ефекта беше кратък.Затова съм се отказала от това..Моля ви какво да използвам?Не ям сладко.Храня се здравословно,но ве4е незнам какво да правя. Помогнете ми плс

Голям фен
    macka osven da ti kaja 4e i az sym taka i da ti pojelaq uspex drugo nemoga da kaja. gore glavata
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Град
    L.A. \ Moscow
    писах ти ЛС
    Raise your fist!

Град
    Ямайка:)
    Хмм нз.. аз нямам такъв проблем(за щастие) и не мога да ти помогна, не съм мн наясно.. Иначе една приятелка също имаше мн пъпки по лицето и отиде на дерматолог, след това я гледх лицето и беше супер чисто, но ти щом вече си пробвала това нз..
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Не се затварай у вас ! Голяма работа,че имаш пъпки ! Норамално е през пубертета. Пъпките ще се махнат с много усилия и постоянство.Но важното е ти да се харесваш,да имаш самочувствие.Излизай навън с приятели и не се тревожи за глупости ! Живота е един - извивей го както трябва !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Супер фен
    Град
    sofiq
    ne moje dermatolog da ne ti pomaga.idi na nqkoi koito ti preporu4at

Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))

нe им обръщай внимание след време ще изчезнат ако някой ти се подиграва значи е кретен да не ти пука !!!

отиди на дерматолог и той ще ти помогне...

Супер фен Аватара на kindergarden
    еми мацка знам,че си се отчаяла от хилядите неща,който си ползвала сестра ми също преди врими имаше този проблем и един дерматолог и препоръча да си вземе Зинерит и й помогна Не съм много сигурна,че ще ти помогне,но може да пробваш

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    На една моя съученичка леля и е дерматолог и тя ми беше казала,че колкото повече обръщаш внимание на пъпките,толкова повече се появяват можеби част от проблема ти е на психическа основа.Приеми факта,че това което ти се случва е нормално и не се отчайвай толкова.Посъветвай се с повече специалисти,не само с един.Има решение на проблема ти,просто трябва да си по упорита и да не се предаваш толкова лесно.
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    tfa e ot puberteta taka4e... nz probvai s salicilov spirt,izgarq nqkoi pup4ici,no ako iska6 po dobur rezoltat dr 6e ti preporu4at,az nz... samo uspeh moga da ti pojelaq!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Значи няма да ти препоръчвам козметика, защото е много индивидуално, а и не знам точно какъв тип е кожата ти. Според мен трябва да отидеш на лекар. Това, че веднъж не са ти помогнали не значи, че ако отидеш втори път пак няма д аима ефект. Ако си от по-малък град и няма достатъчно специалисти отиди в София при някой известен и сигурен лекар. Може да не се махнат изцяло, но поне ще има някакво подобрение...Не знам какво друго да те посъветвам, виждам , че си отчаяна Не трябва в никакъв случай обаче да се затваряш вкъщи и да не излизаш. Опитай да обръщаш по-малко внимание на това, все пак приятелите ти не броят пъпките всеки ден, те са с теб заради самата теб и те обичат и уважават въпреки тях...това е от мен и дано съм успяла да ти помогна. Успех!
    Тези, които носят светлина на другите, никога не остават на тъмно!

Мацка слушай сега... Сега съм на 17, когато бях на 15, бях отвсякъде със акне и сякви такива работи.... ама много! Отидох на козметик... говорех си с нея и разпитвах Значи тя ми каза... пъпките се оявяват от всицко... например от ядене на сладко и от ядене на мазни храни... Изчисти ме първия път... след няколко дена петната се махнаха и лицето ми стана друго, но никога неможеш да го изчистиш до степен " никога няма да имам пъпки и черни точки" Все пак мисля, це знаеш, но пъпките се получават от черни точки, а те от сладките, мазното и замърсяването на кожата... цигарен дим и т.н. Затова отиди на козметик няколко пъти и всяка вечер като се прибереш си земи някво мляко за почистване на лице и със едно памуче... Аз сега съм си много добре, но да не дърпам дявола за опашката

ох,мацка не дей така да се отчайваш!!не е чак толкова зле,аз за щастие нямам такъв проблем ,но някой от приятелките ми стардат от акне и ососбено едната изпробва всичко каквото се сетиш,но нищо не и помогна,даже си влоши състоянието на лицето..за това не дей и ти да се мацотиш с каквото ти падне,защото,колкото и банално да звучи,всяка кожа е различна и реаргира различно и строго индивидуално на различните продукти..отиди на дерматолог..ако и тогава не стане,просто изчакай,малко и те ще минат..ти пак ще си си хубаво,дори и да нямаш съвършинно лице..да не ти пука!айде усепх

!

ох,мацка не дей така да се отчайваш!!не е чак толкова зле,аз за щастие нямам такъв проблем ,но някой от приятелките ми стардат от акне и ососбено едната изпробва всичко каквото се сетиш,но нищо не и помогна,даже си влоши състоянието на лицето..за това не дей и ти да се мацотиш с каквото ти падне,защото,колкото и банално да звучи,всяка кожа е различна и реаргира различно и строго индивидуално на различните продукти..отиди на дерматолог..ако и тогава не стане,просто изчакай,малко и те ще минат..ти пак ще си си хубаво,дори и да нямаш съвършено лице..да не ти пука!айде усепх

!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си