- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-красив град
хах съгражданинПървоначално написано от vodolei4e_m
аз гласувам за...РУСЕ естествено...обожавам си го,а гласувам и за селото ми
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ne prepisvai na varna tolkova xubavi ka4esva ne e 4ak tolkova xubava kazvam tova ne za drugo a za6toto jiveq vyv varna i stroitelstvoto e tolkova mn 4e skoro nito morska gradina 6te ima nito plajoveПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
![]()
ina4e az 6te vi kaja edin grad nz dali ste go 4uvali no za men toi e #1 - zlatograd tam e syper![]()
Пловдив тепето хубави жени![]()
BOTEV FOREVER!!!!!!
#6_a_6
#Botev_forever
#bia4i
Have a Nice Chat!!!!!!
Не съм от Трявна! Да не кажете, че съм пристрастна![]()
Душици, гъделичкате ми болярското самочувтвие с тази любов към моето градче, но не мога да ви разбера напълно. Вярно и аз много си го харесвам, ама точно пък центъра хич го няма. Няма пешеходна зона, съответно няма и приличен парк (изключваме градинката с паметника на Майка България, колите минават отгоре), има магазини бол, както навсякъде, кафета и кръчмета колкото искаш... и това е. На Търново чарът му не е центъра, факт.
За Казанлък съм по-склонна да се съглася, кмето ви е готин, станало е супер, като изключим, че последно като ходих локвата на розата беше зеленясала
Бургас... кефи ме градинката с куфара с мидите. Иначе всичко от там до морската е център, много бе, не обичам големи градове.
Май-май на тия градове харесвам центровете, макар и да не си го признавам :P
Аз пък съм пристрастна:
Входа на морската градина
Слънчевия часовник
http://moreto.net/photos/2233.jpg
http://moreto.net/photos/2243.jpg
http://moreto.net/photos/2253.jpg
http://moreto.net/photos/2163.jpg
Сцената на летния театър
Езерцето в Морската градина
Аквариума
Другия вход на Морската градина (от страната на ВИНСа)
Планетариума (около който вечер е масовият запой ^^)
Бившата царска резиденция
Централната алея
пак тя, но през есента
Какво пък... харесвам си града... и мисля, че има защо![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Варнааааа
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
ATAKABG
ахахаха малееее някои снимки като ги гледах, се едно гледам Русе от високо![]()
София,Бургас,Казанлък....тов а са градове ,в които съм ходила и ми харесват наистина много.....а може да има и по хубави....![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Созопол, Несебър, Балчик .. всички малки градчета по морето са хубави![]()
Варна много ми харесва, а също така и Пловдив.
Плюс Несебър![]()
Първоначално написано от comics
![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Дам,особено през нощта...Първоначално написано от Atika
![]()
БУРГАС и точка по тоя въпрос![]()
Next Time I`ll be True...
И няма мостПървоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
![]()
Защо започвате пак безсмислени теми кой град е най - хубав?! Всеки е хубав по своему .. мога да кажа кой е най -противен и това е София. Като се връщам от чужбина и още по пътя за София ми се "стопля" сърцето и като видя порутени сгради в покрайнините на града и разбирам , че съм си в родната България.
П.С. Най - много ми харесва Несебър ..
Добрич, макар че живея в София!![]()
Първоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Vijdam 4e mn hora sa napisali Burgas!Emi da hubav grad e no samo v centara (to mai vsi4ki sa taka).Naistina imame STRAHOTNA morska gradina koqto ne moje da se sravnqva s taq vav Varna po nikakav na4in.Imame si dve glavni ulici - ednata za razhodka,drugata za shopping.Imame mn fontan4eta i nastina mn hubavi gradinki kadeto mogat i maiki s deca i pensioneri da si po4inat.No ima i dr hubavi gradove -az prosto izredih predimstvata na Burgas! (ESTESTVENO ima i o6te ama ne mi se pi6e pove4e)
аз написах от 28-те най големи които са области, ама кой да чете![]()
и не пише хубав... всеки и си има своя чар, а написах красив-внушаващ и после уточних център....четете бе хроа и то подред, не през редовете... за да не е флуд ше кажа че ме кефи и различни места в софия от високо през нощта (около 30 метра ... не с хеликоптер примерно...)...
алоо.. критикътПървоначално написано от vodolei4e_m
научи се първо ти да пишеш правилно.. водолейченце
присмял се хърбел на щърбел
ха!
За мен най-красивия град е Пловдив. Е, има и други хубави, но този най-много ми допада.
плевен дъ ге като пуснат лампите на каскадата вечер и не е лошо