.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 70
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Mдобре, мой е ред е да си кажа мнението и без нападки ако може Та така.. не подкрепям стачката на учителите! Това мое мнение е провокирано най-вече от лични наблюдения. Защо? По-голямата част от учителите преподават частни уроци, от което взимат не малко пари.. В моето училище доста голям брой учители не могат да намерят подходящия начин да си предадат материала. Значи всеки ден учителите идват с различни тоалети на училище - за да си купуват различни дрехи, следователно имат финансови средства. А колко учители работят и на друго място?! Не мисля, че тея 100%, дето искат увеличение, са заслужени(все пак има и малки изключения). Кой работник не иска да получава по-висока заплата?! Айде тогава всеки да тръгне да стачкува, че да се сетят да му я увеличат? Има толкова по-малко платени длъжности, на които се работи по 10-12 часа.
    You are broken, I can fix you...

БРАВО УЧИТЕЛИ! С ВАС СМЕ ЗАВИНАГИ!!!!!! =D>
    ДОЛУ БСП!
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Даааа бе! Ако бяха учили толко,щяха да станат професори,доценти или нещо от сорта и щяха да получават голяма заплата Доброто образование-получава много пари,малкото образование-малко пари На който не му понася,да се изнася..и да приме:мойта учителка по математика на ден има по 5 часа,часни уроци по 7лв....едва ли на края на месеца и се отчитат 300лв...ама и вие сте заблудени

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

А и майка ми е с висше

♫ Beautiful.. ♫

Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Az napalno gi podkrepiam!!!

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Даааа бе! Ако бяха учили толко,щяха да станат професори,доценти или нещо от сорта и щяха да получават голяма заплата Доброто образование-получава много пари,малкото образование-малко пари На който не му понася,да се изнася..и да приме:мойта учителка по математика на ден има по 5 часа,часни уроци по 7лв....едва ли на края на месеца и се отчитат 300лв...ама и вие сте заблудени
    Добре де,само учителките по литература и математика имат частни,само защото се влиза във ВУЗ-овете с тия предмети.Я кажи за другите учители нещо! smt011 Един професор получава по 1000 лева месечно.Това много ли е за град като София?500 лева отиват за наем на апартамент,200-300 за сметки, и какво остава-един гъз накрая за храна.Ако човека има деца,още по-зле.Представи си само с 300 лева какво е!!!!
    Аз подкепям напълно тази част от учителите,които заслужават увеличението-а именно 60-70%,вършещи своята работа компетентно.
    П.П.Какво като е с висше образование,нима професия като международни финансови отношения или туризъм е по-трудна и важна от учителската или лекарската.Аман от разбирачи!

podkrepqm gi, no ne napylno.... iskat prekaleno golqmo uveli4enie.... i da vi kaja ne mislq 4e kato im se uveli4at zaplatite ( sys kolkoto i da bilo procenta ) te 6te si vyr6at rabotata po-dobre....za6toto neka si priznaem 4e daskalite ne se scepvat mn mn ot rabta ..osobeno nqkoi ot tqh
    spored men .. trqbva da im se vdignat zaplatite s maksimum 50%
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    А и майка ми е с висше
    майка ми е с вис6е и е лекарка..полу4ава 300лв заплата,тфа да ти говори не6то?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Цитирай Първоначално написано от monityY
    А и майка ми е с висше
    майка ми е с вис6е и е лекарка..полу4ава 300лв заплата,тфа да ти говори не6то?

Къде съм казала,че е лекарка?

♫ Beautiful.. ♫

Повече от фен
    Град
    София

Маааа много си отворена лелелелел страшна работа цъцъцъ
    За да станеш професор,доцент или доктор мойто момиче знаеш ли ,че след като станеш магистър отиваш да работиш като асистент с 300-400-500 макс лв заплата,пишеш трудове десертации и тн а това хич не е лесно за да се изгради един професор е нужно много труд време ,пари желание и тн.
    Така,че не всеки може да стане професор.Щете питам тебе след години друга песен ще пееш за изнасянето И се земи замисли малко,защото е дразнещо да се изказваш непотготвена

Град
    Ямайка:)
    Подкрепям го, но както казаха вече не всички учители заслужават да им увеличат заплатите. Аз имам две учителки, които абсолютно нищо, ама нищо не правят в часовете. Целия час ни говори някви глупости, та един път даже се занимавахме с гаджето и по телефона (мн дълга история за обяснение), и накрая на часа ти казва "да си научите урока за другия път".. просто така си го казва де, не че ще изпитва на него. Първата година ми се виждаше яко.. не правим нищо в часовете, ама сега осъзнавам, че си е доста гадно като знам цели 4 урока от Географията миналата година, а пък по Философия нищоо.
    Because when I’m with you My heart stops
    And when I’m not near
    It’s Bleeding on the floor
    Someone get a mop!!!

Супер фен Аватара на FelisDirus

хаха, колко си глупава.. направо не е истина!

1. Ако всички учители ставаха професори, доценти, доктори и т.н. кой щеше да ни учи нас? Не се ли замисляш, че те са ИСКАЛИ да станат учители в начален курс/прогимназия/гимназия. И що за определение е "малко образование"? Би ли ми го дефинирала, ако обичаш?

2. За милионен път ще кажа, че НЕ всички учители имат възможността да дават частни уроци. Тези, които преподават рисуване, музика, физкултура? Те кво.. да мрат ли?

Не може пикла като теб да дава оценка за такива сериозни неща предвид това, че дори трите си имена не може да напише, без да направи поне 2 правописни грешки. Ама и за това ще обвиним учителите... все те са виновни, че вие сте елементарни!

И само като ти гледам правописа си ми ясна... Съвет - мълчи си, свивай се и не се излагай.
    Собственост на Canis_Dirus

250lv na mene mi stigat za:
    1. smetka za telefon - 50 lv
    2. cigari (moita mi pu6i ot cigarite) - 100lv
    3. bira - min 60lv
    4. 40lv ostatuk s koito koe po-napred, ne6to za hapvane ili nekoq dre6ka ili ne6to drugo?

eto zimata na 1 u4itel koito raspolaga s 250 leva na mesec
    parno - 300lv
    ostatuk - -50lv

izvod, na mene mi stigat tamun 250lv na mesec pri polojenie 4e imam si4ko osigureno i si pla6tam samo gsm-a i to ne si gi osigurqvam az teq pari, a na6te...

az sum za da sta4kuvame o6te izvesno vreme, no da ne se anulira godinata... za zaplatite na u4itelite ne mi dreme... nqkoi zaslujavat pove4e pari, nqkoi po-malko... a i nali ne gi zimam az teq pari... vuob6te ne mi dreme kolko zimat... gadno e 4e go kazvam, no si e taka... a i ne mi se vqrva nqkoi ot vas da go gree nqkoi drug kolko pari zima

ne znam ama az si prava smetkata s 1 vis6e i 2 ezika (3 angliiski i ruski) da zimam nad 1500lv zaplata...
    ne e vuprosa do vis6eto... vuprosa e do vruzkite i da znae6 kakvo iska6... ne mi dreme 4e ne znam koq e stolicata na nekva durjava na guza na geografiqta... nito puk na 6efa mi 6te mu dreme 4e ne znam himi4nata formula na benzina, nito puk na priqtelkata mi i dreme 4e ne moga da napi6a 1 su4inenie razsujdenie i 4e nqmam nikva ideq kakvo e tva... 6tom moga da q naprava programata kakto trqbva i 6efa da e dovolen ot programata i az da si polu4a zaplatata ne vijdam kade e problema... (tva e pri polojenie 4e sum programist, a o6te se kolebaq mejdu programist i sys admin) kakto i da e... misulta mi be6e 4e daskalite nqma da me nau4at na ni6to koeto 6te mi trqbva sled vreme (iskliu4vam matematikata i bulgarskiq do 6-7mi klas (ne iskliu4vam informatikata 6tot znam pove4e pt zadrustenata daskalka koqto ne moje da mahne nekvi tupi strelki4ki na shortcutovetei mi rasprqva 4e bilo nevuzmojno))
    ta na kratko - vis6eto i parite nqmat mnogo ob6to
    (prost rabotnik sus sredno obrazovanie vuv firmata zima pove4e pari ot u4itelite sus po neznam si kolko fis6i)

Град
    София
    аабе вие луди ли сте бе ,колкото повече подкрепа имат толкова повече ни се скъсява ваканцийката.отгоре на всичко на мн малко свестни учители съм попаднала ,а и дори за тях тия исканя са ъпсурдни.увеличение да определено са йм малки заплатите ама 100%....200 не искат ли?

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Подкрепям ги 300 лева тряя да взема един пенсионер, не учител!!! Учителите се грижат за образованието на тая държава, и колкото и да ги псуваме и мразим, без тях не можем да постигнем нищо в тоя живот!!!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Град
    Sofia
    E,maй aз съм единствената,която няма да се подпише и да ги подкрепи!Причини:
    1.ГОЛЯМА част от учителите НЕ заслужават увеличение,затова,че си клатат краката и някой ученици знаят повече и от тях!
    2.Учителкия ден на учителя е понякога 45мин.Как може да искаш 100% увеличение,затова,че днеска си дошъл за един учебен час.
    3.Да не говорим,че аз съм била свидетел и на пияни учители в часове..
    4.В едно училище има поне 1 учител,които не си влиза редовно в часовете или само се отбива за малко и си тръгва(г-на ми по Физкултура)
    4.Държавата ни е в преход,как Министерсвтото може да им даде 100% увеличение,да не са само те в тази държава,само те и медиците
    5.Мойта майка работи от 5:00 сутринта и се прибира в 15:00-за този труд 10 часа на крак,тя също получава 300лв.

Не мисля,че трябва така да се напада Министерството и Държавата,първа година сме в Европейския Съюз и на всички им е ясно,че не сме една от НАЙ-богатите държави на земята,и е абсурдно една учителка да получава 800лв Чакай те бе къде тръгнахте,по тази логика,още милиони хора трябва да стачкуват заради малките си заплати,НЕ е справедливо спрямо другите хора..Кой е учителят???За да иска толко много пари и от къде Министарът ще може да им дава толко много пари,на всичкото отгоре заради някакви прищявки на учителите ние ще отучваме през лятната ваканция ...100% ще им даде,КОГАТО заслужат!Та един банкер не получава толко,а е заслужено та едни учители ..20% са им достатъчни..

Лично мнение

Absoliutno sam saglasna-absurdno e da vzimat po 800 leva!Tolkova vzimat direktori,koito sa za6titili profesorska stepen (ne sam sigurna dali taka mu se kazva ma nqma zna4enie) i sa stanali i profesori,za6toto poznavam takiva i ne vijdam s kakvo u4itelite sa zaslujili takava zaplata.Razbiram da sa ni nau4ili mnogo na ne6to,no te ne-pove4eto ot tqh stoqt v 4as i 4etat uroka,koito trqbva da ni prepodavat, napisan na tetradka,mrankaiki si pod nosa!Sega ostava samo godinata da ni anulirat zaradi tqhnata sta4ka i prosto 6te bade varha!

PP:Tova si e moe mnenie,koito ne e saglasen s men da ne mi se sardi-vseki ima pravo na svoe mnenie
    Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Suny
    1.ГОЛЯМА част от учителите НЕ заслужават увеличение,затова,че си клатат краката и някой ученици знаят повече и от тях!
    2.Учителкия ден на учителя е понякога 45мин.Как може да искаш 100% увеличение,затова,че днеска си дошъл за един учебен час.
    4.В едно училище има поне 1 учител,които не си влиза редовно в часовете или само се отбива за малко и си тръгва(г-на ми по Физкултура)
    4.Държавата ни е в преход,как Министерсвтото може да им даде 100% увеличение,да не са само те в тази държава,само те и медиците
    5.Мойта майка работи от 5:00 сутринта и се прибира в 15:00-за този труд 10 часа на крак,тя също получава 300лв.

Не мисля,че трябва така да се напада Министерството и Държавата,първа година сме в Европейския Съюз и на всички им е ясно,че не сме една от НАЙ-богатите държави на земята,и е абсурдно една учителка да получава 800лв Чакай те бе къде тръгнахте,по тази логика,още милиони хора трябва да стачкуват заради малките си заплати,НЕ е справедливо спрямо другите хора..Кой е учителят???За да иска толко много пари и от къде Министарът ще може да им дава толко много пари,на всичкото отгоре заради някакви прищявки на учителите ние ще отучваме през лятната ваканция ...100% ще им даде,КОГАТО заслужат!Та един банкер не получава толко,а е заслужено та едни учители ..20% са им достатъчни..

Лично мнение

Absoliutno sam saglasna-absurdno e da vzimat po 800 leva!Tolkova vzimat direktori,koito sa za6titili profesorska stepen (ne sam sigurna dali taka mu se kazva ma nqma zna4enie) i sa stanali i profesori,za6toto poznavam takiva i ne vijdam s kakvo u4itelite sa zaslujili takava zaplata.Razbiram da sa ni nau4ili mnogo na ne6to,no te ne-pove4eto ot tqh stoqt v 4as i 4etat uroka,koito trqbva da ni prepodavat, napisan na tetradka,mrankaiki si pod nosa!Sega ostava samo godinata da ni anulirat zaradi tqhnata sta4ka i prosto 6te bade varha!

PP:Tova si e moe mnenie,koito ne e saglasen s men da ne mi se sardi-vseki ima pravo na svoe mnenie
    До някаде съм съгласен с теб,защото съм си патил от учители които не ги е грижа за нас.Като пример мога да кажа,че учителката ми по АЕ в -ти клас ни пишеше оценките ей така а не взехме нито една дума нито нищо.
    В крайна сметка трябва да се избере някавко средно положение,за да бдат всички доволни не 100% а поне 50% а след 6 или 12 месеца пак увеличение.А се надяавам лошите и некадърни учители които не си вършат рааботата да се отсеят и да има нормализиране в училищата от учителите

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ....и е абсурдно една учителка да получава 800лв ....
    ..Кой е учителят???За да иска толко много пари и от къде Министарът ще може да им дава толко много пари,на всичкото отгоре заради някакви прищявки на учителите ние ще отучваме през лятната ваканция ....
    Лично мнение
    Дааа не е абсурдно един прост ватман или шофЬор на рейс с мозък колкото тебе да взима 900 лв заплата,а един преподавател,който си съсипва нервната система (всички знаем при какви условия работят даскалите)само и само, за да ни научи на нещо да взима 250?!?!Кой е учителят?!?!Да наистина, кой е този презрян, нещастен човечец, който има толкова голяма роля и носи толкова отговорна задача - да бъде пример за подръжание,да бъде възпитател и педагог, да ни кара да мислим, да ни помогне да се изградим като пълноценни личности....Той за съжаление е едно нищожество,поради простата причина, че в прекрасната ни държава в продължение на години се набиваше мнението,че "от някого нищо не става,затова е станал учител"....Е как ще стане-то трябва да си излкючителен патриот,за да се съгласиш да работиш при такива условия и да получаваш толкова малко в замяна!!!!!И въпреки това има страшно много добри преподаватели,на които аз се възхищавам-за търпението,за мотивацията,за всичко, на което са подложени и въпреки това си вършат перфектно работата!

Аз лично подкрепям изцяло кадърните български учители,те заслужават не само увеличение на заплатите, но и повече уважение и признание...А това вече можем да им го дадем и ние,учениците
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Повече от фен
    Град
    София
    Дааа не е абсурдно един прост ватман или шофЬор на рейс с мозък колкото .............
    Говориш на изуст да не мислиш,че им е толкова лесно на ватманите да карат тези престарели и потенциално опасни превозни сресства!??Те си заслужават парите по-няколко причини и те са:
    Първо работят под голям стрес в това движение което си е АД!
    Второ бяха с ниски заплати ,НО са единни като бакшишите и си постигнаха исканията.
    Трето заслужават си заплатите!

А за учителите съм съгласен

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от bawarec
    Цитирай Първоначално написано от Suny

Лично мнение

До някаде съм съгласен с теб,защото съм си патил от учители които не ги е грижа за нас.Като пример мога да кажа,че учителката ми по АЕ в -ти клас ни пишеше оценките ей така а не взехме нито една дума нито нищо.
    В крайна сметка трябва да се избере някавко средно положение,за да бдат всички доволни не 100% а поне 50% а след 6 или 12 месеца пак увеличение.А се надяавам лошите и некадърни учители които не си вършат рааботата да се отсеят и да има нормализиране в училищата от учителите
    Da i az sa6to se nadqvam i sam saglasna za kadarnite u4iteli 4e zaslujavat uvajenie i priznanie
    Аз съм гадна,амбициозна и много добре зная какво искам! Ако това ме прави кучка…………..На прав път си...

Дааа не е абсурдно един прост ватман или шофЬор на рейс с мозък колкото .............
    Говориш на изуст да не мислиш,че им е толкова лесно на ватманите да карат тези престарели и потенциално опасни превозни сресства!??Те си заслужават парите по-няколко причини и те са:
    Второ бяха с ниски заплати ,НО са единни като бакшишите и си постигнаха исканията.

Значи един тъп шофьор, който е с основно, получава увеличение, а учителите с висше (които са ИСКАЛИ да станат учители) - кучета ги яли?!
    И кво ми говорите, че има такива, които не си изпълняват задълженията. Във всяко стадо има мърша - има толкова много банкери, адвокати, професори, работници и не знам си какви още, които също не работят качествено, ама вие не го забелязвате, нали?

Я се чуйте какво приказвате.
    Учителите не работят ли под стрес, бе?! То да не е лесно да се опитват по цял ден да усмиряват малки полуидиоти, които не знаят за какво живеят, камо ли пък за какво са в училище. И на всичкото отгоре да ви възпитават, щото родителите ви и това не са направили.
    Я не ми говорете глупости... ако някой си правеше труда да ми чете постовете, нямаше да мелите едно и също.

Ама защо ли въобще пиша... като ви гледам нямате повече от 15, така че смисълът е нулев.

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_

Значи един тъп шофьор, който е с основно, получава увеличение, а учителите с висше (които са ИСКАЛИ да станат учители) - кучета ги яли?!
    И кво ми говорите, че има такива, които не си изпълняват задълженията. Във всяко стадо има мърша - има толкова много банкери, адвокати, професори, работници и не знам си какви още, които също не работят качествено, ама вие не го забелязвате, нали?

Я се чуйте какво приказвате.
    Учителите не работят ли под стрес, бе?! То да не е лесно да се опитват по цял ден да усмиряват малки полуидиоти, които не знаят за какво живеят, камо ли пък за какво са в училище. И на всичкото отгоре да ви възпитават, щото родителите ви и това не са направили.
    Я не ми говорете глупости... ако някой си правеше труда да ми чете постовете, нямаше да мелите едно и също.

Ама защо ли въобще пиша... като ви гледам нямате повече от 15, така че смисълът е нулев.
    Хей нито те знам ,но не мми говори на "бе" защото нито си ми нагодините нито на нивото да ми говориш така ЯСНО?
    Имам така да се каже малко акъл и сега ще ти разясна ,защото явно говорш глупости!
    Шофьорите които наричаш тъпи със средно образование те карат всеки ден до училище ползваш ги нали,и се кефиш когато стигнеш на време,но питаш ли ги е какво им е ?АЕ ела на семинарията всеки ден да видиш какво правят шофьорите за да закарат хоарата колкото се може с по-малко закъснение заеради трафика?Второ получиха увеличение на заплатите защото са ЕДИННИИ Тая дума можеш ли да е проумешш,учителите НЕ СА ЕДИННИ!Погледни едни учат други не пример:
    ДАден човек си ходи вишжда едно училище всичко около него си е наред учи се няма стачка,след няколко дена минава покрай друго училище вижда СТАЧКА какво е това няма единнист!ВЗеми се стегни малко защото не расъждаваш правилно.ДА учителите работят също под стрес ,но и шофьорите не са под по-малък айде отиди ти да въртиш геврека за 900 по 8 часа на ден и после ще те питам!Айде карай трамвай на 20 години който е потенциално опасен за 900 и тогава!!!!!
    И не съм 15-годишен пубер!

А и като толкова не ти се занимава,защо въобще пишеш

Първо, ти откъде знаеш на колко години съм? А като ти гледам правописа и пунктуацията страх ме хваща - явно нивото ти не е особено високо.

Второ, пиша, защото се отвращавам от бълвочите, които чета и съответно се аргументирам за разлика от повечето хлапаци тук. А "бе" е породено от афект.

Трето, как всички да стачкуват при положение, че има семейства от двама учители или самотни майки? Известно ли ти е, че повреме на стачка нямат право на дневното си възнаграждение? Това означа, че за 1 седмица стачка губят от 100 до 150 лева. Е, вече знаеш. Как ще си поемат тези хорица сметките, как ще си гледат децата, като им е заминала половината заплата? Отговори ми, като си толкова умен.

Четвърто, шофьор всеки може да стане, но твоите деца кой ще ги учи?
    Мисля, че е малко по-трудно да завършиш висше, да работиш всеки ден с деца и на всичкото отгоре да ги възпитаваш във време, лишено от ценности, защото техните родители са твърде заети, за да се занимават с тях.

Повече от фен
    Град
    София
    ДА правописа и пункуацията ми е ужасна не защото ме е мързял ода уча ,а защото такова образование ми е предоставено!
    Второ не обичам да ми говорят на "бе" ,защото това ме побърква можеш да ме напусваш,но да ми говориш на "бе " е изклчено .
    Така за шофьорите айде като всеки може да стане стани ти шофьорка за 1 година,тогава ще те питам толкова ли лесно се става "ТЪП ШОФЬОР" както ти самата се изрази няколко пъти.
    Трето аз също подкрепям стачката,но не одобрявам как говориш за другите професии !

ДА правописа и пункуацията ми е ужасна не защото ме е мързял ода уча ,а защото такова образование ми е предоставено!
    Второ не обичам да ми говорят на "бе" ,защото това ме побърква можеш да ме напусваш,но да ми говориш на "бе " е изклчено .
    Така за шофьорите айде като всеки може да стане стани ти шофьорка за 1 година,тогава ще те питам толкова ли лесно се става "ТЪП ШОФЬОР" както ти самата се изрази няколко пъти.
    Трето аз също подкрепям стачката,но не одобрявам как говориш за другите професии !

Не, аз не смятам да стана шофьорка, защото, както вече бях писала в една тема, предпочитам да ходя на високи токчета и да съм облечена в скъп костюм, отколкото от касетофона да се лее чалга, а наоколо ми да има плакати на голи труженички, които палаво се усмихват.

НЕ на посредствеността!

И не смятам, че учителите имат вина за твоята неграмотност.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си