.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от bawarec
    ДА правописа и пункуацията ми е ужасна не защото ме е мързял ода уча ,а защото такова образование ми е предоставено!
    Второ не обичам да ми говорят на "бе" ,защото това ме побърква можеш да ме напусваш,но да ми говориш на "бе " е изклчено .
    Така за шофьорите айде като всеки може да стане стани ти шофьорка за 1 година,тогава ще те питам толкова ли лесно се става "ТЪП ШОФЬОР" както ти самата се изрази няколко пъти.
    Трето аз също подкрепям стачката,но не одобрявам как говориш за другите професии !

Не, аз не смятам да стана шофьорка, защото, както вече бях писала в една тема, предпочитам да ходя на високи токчета и да съм облечена в скъп костюм, отколкото от касетофона да се лее чалга, а наоколо ми да има плакати на голи труженички, които палаво се усмихват.

НЕ на посредствеността!

И не смятам, че учителите имат вина за твоята неграмотност.
    ДА ясно аз съм виновен за лошият си правопис
    Да има стачка и това
    А да явно се оправдавам,но когато учителката ти си взима "болнични" за да преподва частни уроци и да си изкарва по 900-1000 лв от частните уроци и идва и казва на учениците си,че учителската заплати и е ей таказа между другото и нея грижа ще те питам с какво желание ще учиш ,но явно затова аз съм виновен.
    Но има и страхотни преподаватели като учителя ми по математика ,който оставаше след часовете и ни показваше допълнително задачи само и само да ги разберем ,така беше и по техническите дисциплини.

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от bawarec
    Дааа не е абсурдно един прост ватман или шофЬор на рейс с мозък колкото .............
    Говориш на изуст да не мислиш,че им е толкова лесно на ватманите да карат тези престарели и потенциално опасни превозни сресства!??Те си заслужават парите по-няколко причини и те са:
    Първо работят под голям стрес в това движение което си е АД!
    Второ бяха с ниски заплати ,НО са единни като бакшишите и си постигнаха исканията.
    Трето заслужават си заплатите!
    Не,изобщо не говоря на изуст и не си въобразявам,че им е лесно,НО е просто нелепо в една държава учителите да взимат 3 пъти по-малки заплати от служителите в градския транспорт...Най-малкото за да бъдеш шофър ти трябва едната книжка,а за да бъдеш учител?! Не съм особено наясно, но предполагам,че освен висше по дадения предмет се изисква и педагогика, а в едно съвременно общество по-образованите и по-интелигентни хора би трябвало да са по-високо в обществената "скала",следователно да получават подобаващи заплати...Е да ама не!

Колкото по въпроса за единството на учителите, съм напълно съгласна с експлодит.Едно е да няма транспорт в такъв град като София,съвсем друго е някакви си там институции да не функционират.Парите са също проблем за повечето даскали,но както коментира една учителка,обявила гладна стачка,те и без друго гладуват....
    А има и още един фактор.Повечето даскали са с гъвкаво работно време-например един ден имат само 2 часа,на следващия 8 и тн. А даже и да стачкуват те са длъжни да се явяват на работа,макар и да не влизат в час 9 часа в бездействие,а хората си имат и друга работа все пак (например да гледат малките си деца или болните си родители).Казвам това,защото моята учителка по английски точно поради тази причина не стачкува....
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Повече от фен
    Град
    София
    Лелелел баси всички какво скочихте срещу мен егати все едно съм протв стачките и учителите.Просто изразих мнение и защитих шофьорите,които са "Тъпи и имат средно образование",явно за НЯКОЙ хора е важна тъпията ,а не това което имат вътре в себе си хората.........но не виня никой за това.
    Да жалко е ,че заплатата на учителите е толкова ниска при положение,че тяхната професия също е толкова отговорна
    а в едно съвременно общество по-образованите и по-интелигентни хора би трябвало да са по-високо в обществената "скала",следователно да получават подобаващи заплати
    Ехееееееее дано и тук стане така някога!

Едно е да няма транспорт в такъв град като София,съвсем друго е някакви си там институции да не функционират
    Като стане учебната година нулева тогаава ще се усетат ,но ще е много късно както за 12-то класниците така и за всички !
    А даже и да стачкуват те са длъжни да се явяват на работа,макар и да не влизат в ча
    Верно ли интересно тогава защо в моето старо училище няма движение и никой не ходи нито учители нито ученици?
    Айде със здраве

Град
    ibIzAaAa
    К'во да им подкрепям на шибаните даскали... Сега щели да ни взимат от ваканциите... Да отучваме искат пе*ерасите.... Извинявам се,ама ние ли сме виновни,че те искат повече пари... Идиоти пълни са това ако питате мен... Изобщо не искам да говоря по темата щото много се изнервям...Ще ми излязат бръчки ХАХхаХАХхаххХххаХ

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Xtazy
    Цитирай Първоначално написано от freedom
    К'во да им подкрепям на шибаните даскали... Сега щели да ни взимат от ваканциите... Да отучваме искат пе*ерасите.... Извинявам се,ама ние ли сме виновни,че те искат повече пари... Идиоти пълни са това ако питате мен... Изобщо не искам да говоря по темата щото много се изнервям...Ще ми излязат бръчки ХАХхаХАХхаххХххаХ
    +1
    Даскалите са тъпи

а ти си гений?
    съвет - напусни училище
    след осми клас вече не е задължително да ходиш
    Собственост на Canis_Dirus

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от freedom
    +1
    Даскалите са тъпи

а ти си гении?
    съвет - напусни училище
    след осми клас вече не е задължително да ходиш
    Чакай малко! Кой е казал,че съм гений... Просто си казвам мнението по темата.Теб кой те кара веднага да започваш да противоречиш?! Какво.. ти не се ли дразниш,че ще вземат от твоята ваканция (ако все още учиш де),защото те така са решили.На тях ще има дадат повече пари(най-вероятно) - не на нас... Това,че те са решили да стачкуват и да искат повече пари...Нас кво ни бърка?! Защо ние трябва да си даваме от ваканциите,заради тях...Ние не сме виновни!

Нали ще си вземем бележка и пак ще си върнем драгоценните ваканции - кого залъгваме... айде, моля те. А и учителите заслужават увеличение.

Нали ще си вземем бележка и пак ще си върнем драгоценните ваканции - кого залъгваме... айде, моля те. А и учителите заслужават увеличение.
    А тези увеличения знаеш ли откъде ще дойдат?От заплатата на мама и тати
    Ако не вярваш погледни фишовете на вашите

интересно... мноооого интересно
    значи даскалите да мрат, за да не вземем от на мама и тати заплатката ли?
    ами, ако мама е учителка, кво правим?
    и не, спокойно, няма да вземат от парите на родителите ти..

за кво да ги подкрепям? тея бастуни от нащо даскало не заслужават да им се увеличава заплатата (освен на някои) почти секи ден има некой който се е напил и е дошъл на даскало а другите са некви педофили

Цитирай Първоначално написано от OnFire
    за кво да ги подкрепям? тея бастуни от нащо даскало не заслужават да им се увеличава заплатата (освен на някои) почти секи ден има некой който се е напил и е дошъл на даскало а другите са некви педофили

напускай училище тогава и всичко е 6

ти ще се оттървеш от алкохолици и педофили, а в училището ще има един тъпанар по-малко - всички са доволни

Моля ви се... има някои учители дето и 1 стотинка увеличение не заслужават!!! Не ми го побира акъла, как някой дето влиза в час само, за да си изпее урока (макар, че в повечето случаи даже и не влиза в час) да иска наравно пари с другите преподаватели?
    Има много несъвестни учители, които ще оберат лаврите покрай съвестните преподаватели заради стачката.
    Не трябва на всички даскали заплатите да се увеличават на 100 %, а да се въведе диференцирано заплащане.
    Не става така. Някои по цял ден да си клатят краката, даже да не влизат в час и да искат заплати наравно с другите.
    Защото всички много добре знаем какво представлява един лош преподавател и такъв, който си разбира от работата.
    Категорично съм против, човек който идва на работа от дъжд на вятър и се отнася с неуважение към професията, да взема 800 лв!!! Това е абсурдно направо. Ама те и за диференцираното плащане ще писнат, защото на некоректните преподаватели и това няма да им изнася.

ти ще се оттървеш от алкохолици и педофили, а в училището ще има един тъпанар по-малко - всички са доволни
    няма да се занимавам с някакъв форумен дришльо. просто не си ми на нивото така че ще си замълча NERD

няма да се занимавам с някакъв форумен дришльо. просто не си ми на нивото така че ще си замълча NERD
    Така е. Истината е, че съм много над нивото ти, съкровище. Не си мисли, че с една наизустена фраза си особено велик.
    Приятен ден ти желая.

Така е. Истината е, че съм много над нивото ти, съкровище. Не си мисли, че с една наизустена фраза си особено велик.
    Приятен ден ти желая.
    преди малко тъпанар, са съкровище, след малко кво ?

За ирония чувал ли си?

Виж, нищо лично наистина, просто не ми допада грубото ти изказване.

Пък и е най-лесно да ревнеш и да ги опсуваш, че не заслужават, но никой не се замисля как всъщност стоят нещата. Както и да е. Ако отвориш темите за учителите и разгърнеш 1-2 страници назад, ще видиш постовете ми.
    Ти вероятно няма да го направиш, но не желая отново да пиша неща, които вече съм казала.

pove4eto daskali davat 4asni uroci..ako vseki daskal kato zeme po 20 lv na urok i ako izkara edno kasovo bon4e 6e se vidi kolko pe4eli...vqrno,ima i takiva koito ne davat uroci,ama da davat koi im e vinoven
    Just haters make me famous! εĭз

За ирония чувал ли си?

Виж, нищо лично наистина, просто не ми допада грубото ти изказване.

Пък и е най-лесно да ревнеш и да ги опсуваш, че не заслужават, но никой не се замисля как всъщност стоят нещата. Както и да е. Ако отвориш темите за учителите и разгърнеш 1-2 страници назад, ще видиш постовете ми.
    Ти вероятно няма да го направиш, но не желая отново да пиша неща, които вече съм казала.
    то май ти не четеш кой кво пише ами нападаш ей така за спорта ? аз писах, че има и учители които заслужават увеличение и то не 100% ами 200%, но има и такива които си седат в кръчмата и заплатата им стига само за 1-2 дена и после като нямат пари да пият, реват за увеличение.

Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll

pove4eto daskali davat 4asni uroci..ako vseki daskal kato zeme po 20 lv na urok i ako izkara edno kasovo bon4e 6e se vidi kolko pe4eli...vqrno,ima i takiva koito ne davat uroci,ama da davat koi im e vinoven

Хайде, къдрокоса кукло, отговори какво правят в такъв случай учителите по музика, физическо, рисуване и т.н.? И да не говорим, че от един колектив най-много 10-15 човека да дават. А другите 130?

Град
    Свободния свят
    exploitedteen
    Точно така е! =D> =D> =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си