Максим много ми изпадна в очите...
Как може да кара пиян, с превишена скорост, имайки предвид, че кара голяма, тежка кола....
Някакви специалисти казаха, че заради колата, която е карал, ударът е бил 2 пъти по-силен. Смятайте за какво си говорим! Тоя Максим сигурно си е мислел, че всичко му е разрешено, че е цар и може да си прави каквото иска по пътищата!
Много гадно ми стана за момчето, което е загинало, само на 20 и няколко години, предстояло му е да се жени за сериозната си приятелка Още по-гадно ми е за 18 годишното момиче, което е било до него, тя е в кома още... Може и да не се събуди, не мога да си представя какво ли им е на родителите на това младо момиче...
Максим заслужава да прекара много време в затвора. А ако момичето, което сега е в кома, умре, то присъдата му би било логично да е доживотна! Не може да отнеме 2 живота и после да си живее нормално и да се оправдава, че съжалява!
Мали такъв страх ме хваща като се сетя за тва...ние пътувахме за море в деня когато стана това и съвсем близо до мястото където е станала катастрофата...че това можеше да е моето семейство.... Тоя заслужава затвор.....чух даже че се е опитал да подкупо властите за 3 години под гаранция дано го тикнат в затвора