.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Не съм свършвала

Znam, 4e ima mnogo takiva temi. No pls ne zaklu4vaite Normalno li eeeeeeeeee? Da hodim ot 2god i 2meseca i da ne sum svur6vala na 16 sum iii ;((( tolkova e gadno. Az ne se vuzbujdam mnogo mi e trudno da se vuzbudq, dori i toi da pravi tui deto obi4am ;(((((
    Help pls Ponqkogfa mi haresva po vreme na sex, drug put boli...a vseki put izpolzvame ovlajnqva6t gel.....i go pravim redovno ;(

Заглавието на темата трябва да бъде написано на кирилица!
    krem4et0

sprete s gela i pravete sexs samo kogato si napylno vyzbuden, nezavisimo kolko vrme shte otneme dokato te vyzbudi. vednyj imah problem s edna priqtelka koqto svyrshvashe mnogo trudno, nezavisimo ot prodyljitelnosta kakto na l.igrata taka i na sami akt.
    No svyrshvashe zavidno byrzo kogato po vreme na frenska liubov i vkarvah edno prysche v dupeto i stimulirah kakto klitora taka i dupito. ako ne vi e sram ili gnusno moje da probate.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Смятам, че си малка. Я направи така-не се бутайте 1 седмица, не се самозадоволявай-нищо! Гаранция, че за секунди ще се възбудиш после, а може и да изпиташ оргазъм!

Голям фен
    Град
    София
    кажи му на твоя или ти самата прочети за G-точката и оргазма при жената и после му обясни какво да прави.. доста усилия се изискват за да свърши една жена... трябва много четене и много практика..

Град
    Inside the temple
    Трудно ти е да се възбудиш...
    На мен ми е трудно да се възбудя, когато нямам желание за секс. Дори е абсурдно понякога.
    Ти всъщност чувстваш ли се привлечена от него?
    When I love, I love.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    може би не си се развила достата4но.. или пък той не знае как да те възбуди.. Констултирай се с лекар
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Spored men si ot tezi momichenca koito pravqt SEX zashtoto veche sa na 16-i shte zakazneqt>Vsichki okolo vas da se chukali samo vie ne? i aide skachash v gashtite. Qvno ne si bila gotova! V sluchaq godinite ne sa ot znachenie.

Ili puk momcheto ne stava. Qvno ti e purvoto i si nqmala vuzmojnost da go pravish s pone oshte 1 za da vidish, che moje i momcheto da e bugnato

Повече от фен Аватара на VeSna
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Смятам, че си малка. Я направи така-не се бутайте 1 седмица, не се самозадоволявай-нищо! Гаранция, че за секунди ще се възбудиш после, а може и да изпиташ оргазъм!
    И аз смятам, че си малка, а за останалото - пробвала съм го и не помага - определено не съм случила на партньор, който да ми вдига адреналина...

така ти се пада като правиш секс от 14годишна!
    ами явно просто,още не си готова! когато усетиш 4е наистина много го искаш,и 4е много ти се прави...най вероятно тогава ще полу4иш оргазъм!

и аз не съм свършвала до сега .. само анално

Опитайте различни пози.
    И все пак някои жени изпитват първия си оргазъм след като завършат развитието си.
    А на теб може би ти трябва нов партньор?

Град
    пред компютъра :)
    има време и за теб

Проблемът е или психически, или здравословен. Но всъщност двете са свързани. Отиди на лекар, болката или намалените или никакви усещания по време на секс понякога са индикация за заболяване.

Град
    Лудницата
    душата ми крещи 'О Боже секс на 14 , НЕ НЕ НЕ малка си" но коя съм аз да ти кажа... защо всички си правят сефтето от толкова малки трагично е та ти тепърва се развиваш ;(
    по темата:
    Проблемът е или психически, или здравословен. Но всъщност двете са свързани. Отиди на лекар, болката или намалените или никакви усещания по време на секс понякога са индикация за заболяване.
    =D> \/

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    мммда споделям, даже колкото повече устискате толкова по-добре

А защо не изчакаш още 2-3 години? Аз за пътви път го направих на 17 ... и не мисля че съм чакал прекалено много...
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
    -----------------
    Непоправим романтик

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си