- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- съвршвали ли са ви на лицето
Това е много любимо нещо лично за мен, но не съм го правил до сегасамо съм свършвал в устата на момичет ... та вие момиче .. свършвали ли са ви на лицето и как се чувствате след това
![]()
![]()
![]()
ти май си пробвала много неща![]()
![]()
такава жеана си търся
![]()
![]()
![]()
![]()
moje bi, no mai bez uspeh![]()
много е готино![]()
или на лицето или в пу**** друго аз не знам![]()
Не,не са ми свършвали на лицето![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Не. Не че ми се струва гадно...просто не ми се струва възбуждащо...обмислям го принципно, мъжо само дудне...ако ме възбуди достатъчно, може и да му позволя да го направи.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
а требеПървоначално написано от heely
![]()
i na men priqtelqt mi e svarshval na liceto..mi ne mi haresva mnogo mnogo ,..i est vednaga sled tova otivam da se izmiq
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Да доста пъти![]()
А, не. Току ми пръснал нещо в окото и ми омазал лещата. Много си ги пазя, ей!
а свирки правиш ли понеПървоначално написано от krem4et0
![]()
Е, да. Ама течности близо до очите не ща-омазва се грима и повреждат лещата!
тва си е направо facial abuse
![]()
За пръв път ми се случи със сегашният ми приятел. Адски много ми хареса. Кофтито е, че всеки път се двоумя между това да свърши на лицето ми или в устата ми (и двете си имат плюсовете!). По принцип дилемата се решава с две изпразвания![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
тва не го вярвамПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
ЩоПървоначално написано от vodolei4e_m
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Все едно слушам себе си. Абсолютно същата ситуация.Първоначално написано от sexita
![]()
Аз пък веднъж уцелих един бивш със спермата му в окото, май се бях озлобила леко. Той тъкмо свършваше, докато му биех чикия, и със завидно умение (все пак съм зодия стрелец) го целнах в лявото око. Последваха женски писъци и търчене из апартаментаПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Taq tema.. leko imam chuvstvoto,che avtora si sabira materql za vechernata chikiq.. ama aide...![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
не.. ама искам да попитам момчетата що толкова ви кефи да свършвате къде ли не върху момичето?? ако можете цялата да я омажете..
Да, свършвали са ми. Чувствам се приятно и мокро![]()
Зная. Той ми обясняваше, че постепенно усещал как окото му се ”стяга”, сякаш спермата засъхва. Абе гадно беше. Е, аз много се смях де.Първоначално написано от sexita
![]()