.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 70 от общо 70
    Супер фен Аватара на i'm so excited!
    секса се превърна в мода за жалост!
    алелуя.

Град
    in ur dreams
    Не мога да не се намеся. Браво, че си се запазила и се радвам, че има момичета които мислят . Аман от момиченца които не знаят дали им се пикае или им се е*е. Да си готин не означава да се напиваш по купони и да се чукаш с всеки срешнат. Просто представата на децата е много изкривена, свободията завладява Света (е може би не Света, а България) .

Re: Девствеността

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Чудех се къде да пусна тази тема, защото има леко дискусионен характер...
    Така, на 18 години съм и съм девствена. Преди да се почне с глупавите нападки, ще отбележа, че нямам комплекси относно външния си вид - не съм красавица, но имам слабо тренирано тяло, не съм отблъскващо грозна и т.н. в този дух, сещате се. Имала съм гаджета, имала съм и така наречените "сериозни връзки" (сериозни дотолкова, доколкото могат да бъдат такива без секс...), имало е и случаи, в които открито са ми казвали, че искат да спят с мен и само толкова.
    Когато бях на 16 и половина, се опитаха да ме изнасилят и почти успяха. Това доста ме травмира, въпреки че за първи път говоря за случая тук (на никого не съм го казвала) - и известно време изобщо не можех да помисля за секса като за нещо нормално. Преодолях това, мина време, имам друг поглед върху нещата и сексът ми се вижда естествен и нужен. Добре, тогава защо всички, които знаят за девствеността ми (не че афиширам този факт пред огромната част от хората), ме гледат като инзвънземно и не могат да ми повярват (в това число и сегашният ми приятел)? И откога стана норма да правиш секс от 13-годишен, иначе минаваш в графа "задръстен"?
    hehe e mila vuzhi6tavam ti se... az sam na 14 i za sa sam "zadrustena"
    Testis unus,testis nullus...

Така, на 18 години съм и съм девствена. Преди да се почне с глупавите нападки, ще отбележа, че нямам комплекси относно външния си вид - не съм красавица, но имам слабо тренирано тяло, не съм отблъскващо грозна и т.н. в този дух, сещате се. Имала съм гаджета, имала съм и така наречените "сериозни връзки" (сериозни дотолкова, доколкото могат да бъдат такива без секс...), имало е и случаи, в които открито са ми казвали, че искат да спят с мен и само толкова.
    Когато бях на 16 и половина, се опитаха да ме изнасилят и почти успяха. Това доста ме травмира, въпреки че за първи път говоря за случая тук (на никого не съм го казвала) - и известно време изобщо не можех да помисля за секса като за нещо нормално. Преодолях това, мина време, имам друг поглед върху нещата и сексът ми се вижда естествен и нужен. Добре, тогава защо всички, които знаят за девствеността ми (не че афиширам този факт пред огромната част от хората), ме гледат като инзвънземно и не могат да ми повярват (в това число и сегашният ми приятел)? И откога стана норма да правиш секс от 13-годишен, иначе минаваш в графа "задръстен"?
    омг ... ами ... не е проблем че на 18 си девствена, но не чакай дълго, защото преди година бях с едно момиче на 22, което беше девствено и преживяването никак не ми хареса, въпреки че винаги съм искал да бъда с девствено момиче. Нечакай да остарееш за да се насладиш на секса, това е моето предложение.

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз правих секс за първи път почти на 21, а на 22 станах модератор на раздел "секс"(и не само, де). Не мисля, че съм грозна, не съм смотана и задръстена. Просто съм заклета романтичка, вярваща в принца на бял кон(може би). Не съжалявам и не ми пука кой какво мисли. А и повечето ми приятелки(като се замисля май всички) са почнали след 18 и си сформираме 1 компания от късно "отворени" задръстенячки. Не ми пука изобщо. Радвам се, че е с някой, с който си е струвало и си е заслужавал моето отдаване.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Това наистина заслужава аплодисменти! =D>
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Град
    Ямбол

Радвай се, че си запазила девствеността си. Няма значение кога ще го направиш за първи път, важното е да го направиш с най-най-подходящия човек.
    Между другото, за някои хора девствените момичета са най-ценни!

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Не е хубаво да се ражда първо дете след 25. Ама вече тази граница се вдига. Много рядко жените имат деца преди 30. А и от 1 приятелка чух, че колкото по-късно раждат жените, толкова повече живее вида. Късното раждане спомага за удължаване на живота.
    Иначе между 20 и 25 е перфектното време за бебе. Но аз на 25 няма да съм завършила магистратурата сигурно, няма да съм намерила работа.........трудно нещо е да родя и отгледам дете до тогава.
    Това е много хубаво, поздравления! Сега сексът ти доставя много повече удоволствие от лапетиите, които ако до 15 години не са си направили сефтето, стават "емота" (бах тия моди), мразят всички, искат да се самоубиват и си търсят пишки по форумите.

Град
    blaa

evala da uspeesh da izdurjish do 18 godishna vuzrast prichinata za tfa che 15 godishni + mene pravqt sex e che prosto ne izdurjat
    www.flipsider.com
    http://tinyurl.com/yomc5q

FootBaGinG All The Time ( FreeStyle)

Цитирай Първоначално написано от sashoTo
    evala da uspeesh da izdurjish do 18 godishna vuzrast prichinata za tfa che 15 godishni + mene pravqt sex e che prosto ne izdurjat
    Как така не издържат??Кво точно имаш в предвид???
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Голям фен
    Град
    DreamLand

Цитирай Първоначално написано от sashoTo
    не издържате? надявам се нямаш предвид тва,че ви е толков аголямо желанието че не можете да се сдържите да си легнете с първия срещнат? На 13-14 години ти още не си се осъзнал и тръгвш секс да прайш, не мога д аразбера кво е тва желание у децата да пораснат толкова бързо?
    Аз също до скоро си бях девствена ( на 18 съм ) и верно доста хора са ме гледали странно, обаче когато го казах на пр ми той че не го очакваше не го очакваше , ама ми каза поздравление тва си е голямо постижение. Точно зареди тва в деншно време секс почват д апраят от 13-14 годишни! И не съм го направила не зареди тва, че не съм имала възможност или нещо такова, ами просто тва да си легнеш с който ти падне просто за да не си девствен е въпрос на достойнство и принципи. Чесно казано преди бях почнала често да се замислям дали е нормално или не и че едвали не вече съм голяма и ми е време и такива неща, (нече съм го направила зареди тва), но сега като се замисля съм по-сигурна и от преди, че няма нищо лошо в тва да се пазиш за "принца на белия кон" или по не за някой, който си струва и се пак да не се даваш толкова лесно! Все пак неможе д асе отрече всеобщото мнение, че момиче което прави секс от доста малка и следователно с доста момчета е курва. Но все пак всеки сам решава какво д аправи със живота си, но е добре когато правиш нещо да знаеш какво правиш и защо го правиш!

da ne ti puka 4e si devstvena gledai si jivota i ne obru6tai vnimanie na drugite koito te mislqt za ''zadrustena''!kogato ti si re6i6 i smqta6 4e si gotova togava deistvai!i nezbravqi predpaznite merki!
    По-добре да изгубиш една минута от живота си от колкото да изгубиш живота си за една минута

ne se pritesnqvai 4e si devstvena..nito si zadrustena nito ni6to.. \/ \/ az 4etah edna tema det nqkuf daje ne se e celuval na 18 godini spox..gledai si sq jivota to 6e mu doide i tvoito vreeme

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от sladkoto_imonche
    ne se pritesnqvai 4e si devstvena..nito si zadrustena nito ni6to.. \/ \/ az 4etah edna tema det nqkuf daje ne se e celuval na 18 godini spox..gledai si sq jivota to 6e mu doide i tvoito vreeme
    много смешно...
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...273232#2273232

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    секса се превърна в мода за жалост!

сега повечето пикли са готови да им счупят джамовете и на 12 год ....нямам думи

според мен човек е готов да прави секс когато се чувства готов за това
    това не трябва да те притеснява а напротив защото явно че не си от 'курвите' който са изгубили бройката си още на 16 год.

=D> Izobshto nesi zadrastena

Голям фен Аватара на KisskilleRcHe
    Град
    В света на силния звук!
    Хич да не ти пука, когато решиш тогава го направи. Пък и за мене е глупост на 13 да почнеш да правиш секс!
    Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
    В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
    На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
    my skype : KisskilleRcHeTo

Цитирай Първоначално написано от ^BAD_GIRL^
    Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Ми не си задръстена!Просто някой момичета колкото мен и по-малки си мислят,че секса е за здрасти и затова така се получава,понякога ...ама и ти си позакъсняла
    С кое е позакъсняла бе,скъпа?Ама сексуалната ви култура е толкова бедна,че нямате елементарни познания в областта на секса.Ти знаеш ли,че едва на 23г. тялото е напълно готово да извърши полов акт,защото тогава спира да се развива?Знаеш ли заради глупостта ви да бързате до къде може да се стигне?И не стига,че се давате лесно,ами че и не се пазите и после глупави постове "Бременна ли съм?"!Много май взех да се увличам ама не знаете кога да спрете просто...
    BAD GIRL, бери си лайката!
    Аз излагам само обективни факти:
    -Преди време, времето на нашите дядовци и пра и прапра-дядовци, че и преди това, хората са се развивали по-бавно. Имам предвид, че например цикълът на жените е идвал на 16-17, че и на 18 години и това е било масово. Докато сега масово им идва до седми клас, тоест до 13 годишна възраст.
    - По същото това време те са се женели на колко години? Пак на 16-17. Да не си мислите, че като са се женели, само са седели и са си говорели с мъжете?
    - При всеки възрастта на която спира да се развива е различна.
    - Кой ти каза, че трябва да се прави секс, когато си напълно развит, тоест когато започваш да старееш?
    А пък извън фактите личното ми мнение е че ти спокойно можеш да влезеш в манастир, ако желаеш, но недей да караш и другите да го правят.

Не мисля, че трябва да се притесняваш, че си девствена на 18. В крайна сметка ти си решаваш. Притеснява ме само, че е възможно да не си преодоляла травмата от опита за изнасилване.
    Иначе аз бих бил поласкан гаджето ми да е девствено и да иска да прави секс с мен. Та мисълта ми е, че ако имаш сериозен приятел(ако нямаш не бързай, все ще си намериш някого, който да е като за теб, да те уважава и разбира) и му имаш доверие и искаш да правиш секс с него трябва да му кажеш всичко. Имам предвид, че си девствена, че са се опитали да те изнасилят и т.н. Така ще е по-добре и за двамата и той, ако е печен, ще знае как да подходи.
    И именно за това не е нужно да бързаш - намери си някой печен.

Повече от фен
    Никой не ти дава норма когато требва да си завършиш детствеността. Когато падне момента, тогава ще стане. Има и по зле от тебе както видя в темата която пуснах...
    А от моя гледна точка хич не ме грее за бившите мъжете на една жена и кво е праила с тех.

SPOKO skupa az sam na 18 sa6to no za razlika ot teb se prestra6ih predi nqkolko dni i ve4e ne sam devstvena.ne go priemam kato ne6to koi znae kakvo , ne si go slagam i navutre v sarce6to za6toto ako skasam s tozi 4ovek posle posledstviqta 6te sa vurhu men no tova e dr.tema za razgovor. vij sega tezi koito pravqt seks na 12 i 13 sa CIGANITE ili taka nare4enite na galeno ROMI! a ti ne se misli6 za takava nali??? =D> usmihni se i si kaji 4e ti si varha 4e si ustiskala tolkova vreme \/ ! No vij sega mai ve4e ti e vreme ta ti si ve4e na 18 savsem normalno e da si misli6 za seks ta dori i da iska6 da go pravi6 i az te savetvam da do napravi6!samo nameri 4oveka a ako si go namerila USPEH , za6toto JIVOTA NQMA VTORA SERIQ i tikoga nqma da si na 18 \/
    В любовта е като на война: лесно започва, трудно свършва, невъзможно е да я забравиш!

Мерси за отговорите
    Или аз лошо се изразих в темата си, или нещо такова...не чувствам обществен, едва ли не, натиск, да правя каквото и да било, което не искам. Едно време бях по-неуверена, мда, но по други причини. Пък и съм наясно, че темата ми не е сред най-оригиналните...Написах я в един момент на нестабилност, в който си дадох сметка, че при всичките си предишни сериозни връзки, флиртове, приятелства и т.н. не е имало човек, за когото да си кажа - "Ей този искам да бъде", а когато се появи такъв индивид, той се отнесе с мен като с някакво извратено изключение от общото правило и някак си ми се наложи да го оставя. Нещо повече - приятелите ми, които уважавам много по други параграфи, за това също са изказвали такива мнения - "На 18 си стара мома вече", хаха. Затова беше този ми постинг тук - исках да се уверя, че не аз гледам на нещата "изкривено"...ако се беше оказало така, проблем нямаше да съществува - щях да си подбирам породисти котки и да си плета дантелени покривки, лошо няма

Радвам се, че има хора, които първо разсъждават, без значение на колко години са си почнали сексуалния живот. Както се казва, "преди сексът беше факт на живота, сега е мания". Въпреки това изобщо не казвам, че не е важен - дано имам възможността да срещна човек, който да ме просвети като хората (не във вулгарно-циничен смисъл), щото съм убедена, че не е задължително да е само физическо мероприятие, ако се прави добре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си