.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    За турицъм в СУ държиш изпит по География и по език, взимат се и оценките от дипломата по тези два предмета.

Аз ще кандидатствам тази година архитектура - главно в УАСГ, може и във ВСУ Любен Каравелов, зор е и то голям,... нооо няма друг начин

Цел номер едно ми е УАСГ първо мислех да кандидатствам с Архитектура обаче 3-те изпита по рисуване ме спъват ..тоест можех да се явя на курс по изобразително в университета с което рисуването нямаше да е проблем ..но за жалост изпуснах вече сроковете за записване на курса

Сега ще кандидатствам с Геодезия в УАСГ и в Минно-геоложкия
    като резервен вариант ми е ССС (Строителство на сгради и съоражения) в УАСГ и във ВСУ Любен Каравелов

Ходеше ми се във ВИНС-а обаче приятели които са там ме разубедиха като ми казаха колко била сдухана обстановката както при студенти така и при преподаватели общо взето голяма брада
    Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!

Град
    София

Re: За всички които ще кандидатстват след 12-ти клас

Цитирай Първоначално написано от Music Is Life
    Neka vseki da spodeli kude misli da kandidatstva.. zashto i kakvi prespektivi vijda vuv visheto uchebno zavedenie,koeto e izbral,zashtoto naistina polojenieto v momenta e paradoksalno...

Sred ikonomicheskite uchilishta za cqla Evropa,ikonomicheskiq universitet v Svishtov e pred UNSS,spored EU. Po-tochno e na 20 mqsto... a UNSS nqkade mnogo nazad
    Ot EU udobrenite VUS-ove v BG sa
    - NBU
    - Sofiiskiq
    - natfis

UNSS vuobshte go nqma ,a seki se buta tam i sred bulgarskiq student cari mnenieto,za tezi koito iskat da se zanimavat v ikonomicheskata deinost,che v UNSS e nai-dobre..
    Po elitnost
    NBU - 1-vo mqsto!!!
    Ne vi li se struva nenormalno....

Chuh za nqkakuf ikonomicheski universitet v Pravec,koito sled purvata godina ot nego oje da se premestish v Avstriq,nqkoi da znae neshto za nego..
    Икономически университет в Правец няма. Тук са 2 университета - City University of Seattle, който е за мениджмънт и Breda, който е за туризъм. В това може да си 100% сигурен, понеже аз уча в Сити вече 2ра година, така че който ти го е казал, говори абсолютни глупости.
    N2O

Цитирай Първоначално написано от XtRael
    Аз ще кандидатствам тази година архитектура - главно в УАСГ, може и във ВСУ Любен Каравелов, зор е и то голям,... нооо няма друг начин
    Същото само че незнам как ще мина изпита по Математика понеже там има много стереометрия която не ми е особенно ясна...плюс Техническия като основно искам инженерен дизайн

Мега фен
    Град
    София
    Здравейте! Въпреки голямата ми страст- географията, май ще кандидатствам с история и български- имам време да реша, 11клас съм. Географията сигурно ще ми е втората матура. Инаеч съм се насочила към СУ- психология, социология, политология(най- вече), право. Журналистика най ми се иска, но все още не съм започнала подготовка за нея. Засега ходя само на курсове по история- виждат ми се доста обемни темите и реших от тази година да започна. В УНСС също ще пробвам, но ме притеснява първия модул- математиката. Някой може ли да ми разясни от каква сложност е тя?

Цитирай Първоначално написано от Bamfi
    Цитирай Първоначално написано от secret^dream
    Аз ще кандидатствам с история и български за СУ - психология и други специалности.
    И НБУ - визуални изкуства.
    Хаха, почти same here.

Английски или математика (където имам по-висока оценка) в СУ, основно се боря за социология, вероятно ще пиша и психология и други.
    НБУ - визуални изкуства.

Като цяло се стремя към реклама, но ще видим какво ще стане. Мечтата ми е да се занимавам с рекламна фотография *момиченце пърха с две руси опашки*.
    Социологията и тя влиза в кюпа Вероятно ще я сложа на второ място в списъка,а да ме приемат в тази специалност,е по-възможно, отколкото психологията.
    За визуалните в НБУ имам огромно желание за фотография и реклама \/
    За там ще пиша и други специалности,включително психология,както и туризъм.
    Въпреки противоречивите мнения да този университет,искрено се надявам обучение да е добро. В последно време,все по.негативни мнения чувам за образованието в Софийския...
    If the road ahead is not so easy
    Our love will lead the way for us
    Like a guiding star
    I'll be there for you if you should need me...

Като гледам, доста хора са се опътили към Архитектурата, голям наплив ще е ...
    Цел номер едно ми е УАСГ първо мислех да кандидатствам с Архитектура обаче 3-те изпита по рисуване ме спъват ..тоест можех да се явя на курс по изобразително в университета с което рисуването нямаше да е проблем ..но за жалост изпуснах вече сроковете за записване на курса Sad
    Курсове има през цялата година, всяка събота, ако не се лъжа дори, инъче интензивни ще има през Април и Юни, мисля ...
    Като цяло обаче човекът, който подготвя най-добре по рисуване е Добаров!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Медицина в София или Пловдив. Засега първо желание си остава Пловдив, все по-добри мнения чувам за там, ама ще видим..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

11 клас съм в момента решила съм да кандидатствам психология или философия в СУ ..мн исках да у4а в нбу право но го няма като степен бакалавър ;(

Град
    Sofiq
    Ще кандидатствам във ВИНС-а, от 9-ти клас ми е мечта :P , но също така и в Пловдив, Шумен, СУ, Бургас.. с историяяя

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Подготвям се за медицина за СУ и МУ в София. Просто мисля, че това най-много ми допада и ще ми харесва да го уча и работя

Цитирай Първоначално написано от XtRael
    Като гледам, доста хора са се опътили към Архитектурата, голям наплив ще е ...
    То там всяка година е така и поради тази причина има много разочаровани затова трябва да имат резервен вариант тези които мислят в УАСГ да пробват

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си