- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За всички които ще кандидатстват след 12-ти клас
За турицъм в СУ държиш изпит по География и по език, взимат се и оценките от дипломата по тези два предмета.
Аз ще кандидатствам тази година архитектура - главно в УАСГ, може и във ВСУ Любен Каравелов, зор е и то голям,... нооо няма друг начин![]()
Цел номер едно ми е УАСГ първо мислех да кандидатствам с Архитектура обаче 3-те изпита по рисуване ме спъват ..тоест можех да се явя на курс по изобразително в университета с което рисуването нямаше да е проблем ..но за жалост изпуснах вече сроковете за записване на курса
Сега ще кандидатствам с Геодезия в УАСГ и в Минно-геоложкия
като резервен вариант ми е ССС (Строителство на сгради и съоражения) в УАСГ и във ВСУ Любен Каравелов
Ходеше ми се във ВИНС-а обаче приятели които са там ме разубедиха като ми казаха колко била сдухана обстановката както при студенти така и при преподаватели общо взето голяма брада
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
Икономически университет в Правец няма. Тук са 2 университета - City University of Seattle, който е за мениджмънт и Breda, който е за туризъм. В това може да си 100% сигурен, понеже аз уча в Сити вече 2ра година, така че който ти го е казал, говори абсолютни глупости.Първоначално написано от Music Is Life
N2O
Същото само че незнам как ще мина изпита по Математика понеже там има много стереометрия която не ми е особенно ясна...плюс Техническия като основно искам инженерен дизайнПървоначално написано от XtRael
![]()
Здравейте! Въпреки голямата ми страст- географията, май ще кандидатствам с история и български- имам време да реша, 11клас съм. Географията сигурно ще ми е втората матура. Инаеч съм се насочила към СУ- психология, социология, политология(най- вече), право. Журналистика най ми се иска, но все още не съм започнала подготовка за нея. Засега ходя само на курсове по история- виждат ми се доста обемни темите и реших от тази година да започна. В УНСС също ще пробвам, но ме притеснява първия модул- математиката. Някой може ли да ми разясни от каква сложност е тя?
Социологията и тя влиза в кюпаПървоначално написано от Bamfi
Вероятно ще я сложа на второ място в списъка,а да ме приемат в тази специалност,е по-възможно, отколкото психологията.
За визуалните в НБУ имам огромно желание за фотография и реклама \/
За там ще пиша и други специалности,включително психология,както и туризъм.
Въпреки противоречивите мнения да този университет,искрено се надявам обучение да е добро. В последно време,все по.негативни мнения чувам за образованието в Софийския...
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Като гледам, доста хора са се опътили към Архитектурата, голям наплив ще е ...
Курсове има през цялата година, всяка събота, ако не се лъжа дори, инъче интензивни ще има през Април и Юни, мисля ...Цел номер едно ми е УАСГ първо мислех да кандидатствам с Архитектура обаче 3-те изпита по рисуване ме спъват ..тоест можех да се явя на курс по изобразително в университета с което рисуването нямаше да е проблем ..но за жалост изпуснах вече сроковете за записване на курса Sad
Като цяло обаче човекът, който подготвя най-добре по рисуване е Добаров!
11 клас съм в момента решила съм да кандидатствам психология или философия в СУ ..мн исках да у4а в нбу право но го няма като степен бакалавър ;(
Ще кандидатствам във ВИНС-а, от 9-ти клас ми е мечта :P , но също така и в Пловдив, Шумен, СУ, Бургас..с историяяя
![]()
Подготвям се за медицина за СУ и МУ в София. Просто мисля, че това най-много ми допада и ще ми харесва да го уча и работя![]()
То там всяка година е така и поради тази причина има много разочаровани затова трябва да имат резервен вариант тези които мислят в УАСГ да пробватПървоначално написано от XtRael