.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

Загубих един приятел..:(

Imam edni sau4enici s koito bqhme super dobri priqteli oba4e te po4naha da dvijat s edno momi4e s koeto ne se xaresvame...sled 1-2 sedmici pro4etoh edni sms-i na koito te si govorqt zad g1rba mi..i togava se skarahme..az postoqnno se opitvam da se sdobrq s tqh pi6a im v 4ata daje im sa izvinih ama..efekt nqma6e..PLS pomo6t kfo da pravq?

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ясно е,че тва момиче е казало нещо срещу теб..но ако са ти били приятели защо са й повярвали
    Пъво питай нея какво им е наговорила и после питай тях защо се влияят от чуждо мнение и какво се е променило в приятелството..с какво си ги предала и такива Късмет
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    А замисли ли се 'заслужавали си'?Все пак са говорили зад гърба ти,а и като неискат к'во можеш да направиш?
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    заеби.. само тва щи кажа.. забрави за тях .. по добре да си сам/а от колкото до движиш с некви предатели! и за кво си се извинявала па ти !? ..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Ясно е,че тва момиче е казало нещо срещу теб..но ако са ти били приятели защо са й повярвали
    Пъво питай нея какво им е наговорила и после питай тях защо се влияят от чуждо мнение и какво се е променило в приятелството..с какво си ги предала и такива Късмет
    ти па ! не се излагай.. как ше отиде при момичето и ше го попита такоа нещо ? мислиш ли, че тя ще и отговори !? ако така си мислиш доста се лъжеш.. другия варянт.. също няма смисъл.. щото от негова/нейна страна няма никво предателство ! (поне по тва което чета тука хъх)..

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Това момиче сигурно е наговорило лоши неща за теб.От друга страна тези не са ти приятели защото са я послушали.

Град
    София
    Амах от такива приятели!Както и други преди мен казаха-ТЕЗИ НЕ СА ТИ ПРИЯТЕЛИ!Просто ги забрави и си потърси други,по-добри приятели!И не им се извинявай,не им се моли!

Dobree... kak moje ... da ima takiva .... offff vij nz onaq ot kolko vreme q poznavat no vse pak ti si bila mn pove4e vreme s tqh ot kolkoto te sig s neq (moga samo da predpolagam de).... nooo e tapo da povqrvat na nqkfa si ... i spored mene teziii ne sa ti nikfi fr shtom sa naprai li tei ....
    Не ИСкам мНого....Искам ВсИчко....

пре*бана си1

Град
    София
    офф мамм й деба на тая и мен ме преебаха така дай й адреса и ще я счупя само ,ако е от софия

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от stelka_kz
    Dobree... kak moje ... da ima takiva .... offff vij nz onaq ot kolko vreme q poznavat no vse pak ti si bila mn pove4e vreme s tqh ot kolkoto te sig s neq (moga samo da predpolagam de).... nooo e tapo da povqrvat na nqkfa si ... i spored mene teziii ne sa ti nikfi fr shtom sa naprai li tei ....
    +1

Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Nicole_Richie
    Цитирай Първоначално написано от stelka_kz
    +1
    има някои ,които мислят ,че са прави в такъв случай...така стана с мойте приятелки ,...такаи не си признаха ,че са сгрешили просто казаха "може и да не сме били прави ,но за момента сме се чувствали така" или пък любимото ми "никога не правя нещо без да съм сигурна ,че съм права " съсипаха ми .... обичта

Мега фен Аватара на koalka
    Прави се, че не го познаваш.Той така е избрал, нека си бъде с онази.

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    да ги заебе6! не са ти никакви приятели
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Спокойно,какво то и да е казала,ИСТИНАТА ВИНАГИ ИЗЛИЗА НА ЯВЕ Освен,ако наистина не си го направила или там каквото и да е..И аз съм била като теб,ама нещата се обърнаха......На всеки се връща,спокойно Господ си знае работата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    zaebi gi,ne si struva da se vra6ta6 pri tqh,6te doide vreme da te potarsqt-togava reji i ti bez milost
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Хората са казали "По-добре сам, от колкото в лоша компания".... вади си изводите

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    boi boi boi po si4ki
    ae sa seriozno e ta te na koi v1rvat na teb ili na neq det se poznavat ot s1vsem malko vreme i tva mi bili priqteli
    mi ti prod1ljavai da opitva6 ako ne stava - kakto kazax po gore davai sboi
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    А замисли ли се 'заслужавали си'?Все пак са говорили зад гърба ти,а и като неискат к'во можеш да направиш?
    +1
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    your mind,your body and your soul
    chakai chakai chakai.....te ti govorqt zad gurba a posle ti gi tursish da im se izvinqvash?DA IM SE IZVINQVASH ZA KAKVO?xaxa"izvinqvai che mi govori zad gurba?" ti normalen li si?ima li smisal da si sas hora koito ne mogat da te otcenqt?
    Wouldn't life be perfect if mondays were fun, junk food didn't make you fat, girls didn't cause so much drama, guys weren't so confusing and all alcohol was free...

6tom taka e stanalo qvno ne sa ti bili tolkova verni priqteli. potarsi si drugi, sugurna sam, 4e 6te nameri6 )

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Това момиче сигурно е наговорило лоши неща за теб.От друга страна тези не са ти приятели защото са я послушали.
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> подкрепям изцяло! Имала съм подобна случка и ти казвам - не си заслужава!! И според мен си направила грешка като си тръгнала да се извиняваш, интересно ми е защо си постъпила така ?..

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Прави си сметка какви приятели са ти .. мисля,че не си заслужава пък може и да имат причина поговори с тях и се изяснете
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

em i az ve4e mislq 4e nqma smisal da sa sdobrqvame..ne mi sa vr1zva ne6ty kat si pomislq

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Няма смисъл да им се извиняваш, ти не си виновна!!Те са говорили зад гърба ти, а ти ще се извиняваш..от къв зор!! Заеби ги, те не са ти никфи приятели...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си