- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Всичко за emo style-a: ТУК
Рецидивист!
Вземаш една емо-двойка, биеш момичето и ебеш момчето, за да може и двамата да реват.
А, пардон...моя грешка, то емо момчета всъщност няма.![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
що да съм такъв ??? моя живот да не е песен случайно и аз си имам проблеми грижи разочарования и т.н но не сам седнал да рева да викам че няма смисал да живея да си мисля за самоубийство а сядам и мисля как да си реша проблемите и да си облекча животаПървоначално написано от Fuckin'Hostile
![]()
И ти ли си имо бе? Защо мразиш твойте братя??? ЪЪъ сестри искам да кажа.
Стига бе, емотата дори не заслужават да бъдат бити. Агресията срещу такива създания е смешна, те са жалки, но не пречат нали? Освен ако това, че отвътре си същата путчица като тях, не те дразни и търсиш на кой да си го излееш... Един познат лятото, на паметника на Съветската, много се кефеше да земерва 12-13 имо момиченца с бутилки бира, издървих му се и се покри говньото...
ухааааааааааааа супермен
не съм казал че си изливам агресията върху 13-годишни емо-та просто казвам рецептата по която ще се оправят![]()
Ех... пак подмина съществената част в постаАмоняче, амоняче - само се пениш ;p
Какъв е смисъла да се правиш на мъж пред емота?![]()
разбрахме се![]()
Зависи с какво... ахаха аз съм претенциозен![]()
ЕМО не е модаЕМО Е РЕЛИГИЯЯЯ !!
![]()
Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!
що всичките сте еднакви като не е мода?Първоначално написано от kapinka
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Религията е лошо нещо. Мода... и т'ва е лошо, ама по-малко.Първоначално написано от _SL_
![]()
да бе .. има само една религия - house music ..Първоначално написано от kapinka
az s1m ateistkaПървоначално написано от Christ
QFTПървоначално написано от NH3
![]()
успя да ме разсмееш !Първоначално написано от kapinka
И каква е религията? Поясни ми само... да си толкова слаб психически че да не си превъзмогваш душевната болка и да се режеш? Или да крадеш елементи от други стилове (за черно-елите квадратчета например, които са символ на СКА от 50 години)... аре набутай си я тая религия отзад да не ти я набутам аз...
Гледай как се изказвате- направо тръпки да те побият. Вярно, емо стилът беше много брутално комерсиализиран и всяка жалка кифла, която слуша Evanescense (или по- точно, само една тяхна песен, която чула отнякъде) се води емо. Ако става въпрос, вие наричате емо всичко, що има по- дълга коса и носи карирани ризи. Така че, с цялото ми уважение, оставете хората на мира. Тия, които се режат, здраве да е, ще им дойде акъла. Но не може да слагате всички под общ знаменател, не е честно.
ПС: Четох в поста с аплодисментите по- горе за "фалшивия" пиърсинг и искам само да кажа, че е много добра алтернатива ако имаш панически страх от игли (като мен хД) и не искаш дупка в устната или носа. Все пак всичко е до желанието да носиш бижу и не виждам защо това да е характерно само за фалшивите емо-та.
Не разрешавай на никого да подронва самочувствието ти, справяш се прекрасно и сам =)
http://www.obektiv.info/?cat=2&article=2421
^
Whatever they said =)