- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Идеи? Бързо...
Значи с пряителката ми скоро правим 3 месеца. Посъветвайте ме за това къде може да я заведа?
Първоначално написано от SWASTICA
А може ли едни обоснования защо трябва да изчакам!?![]()
заведи я на някое романтично място и и покажи, че е специална за теб![]()
Животът е адът описан в Библията!
Съгласна съм!Първоначално написано от MiMcHeToOo
Аз пък се кефя на всеки месец.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
mi az li4no mn bih se zaradvala na tva-ako ima6 kola,predloji i da q povozi6(ama tva ve4er,nqkade kam 7-8 4asa) i q zakarai izvan grada/seloto na nqkoe mn romanti4no mestence..i tam ve4e ti si dovar6i istoriqta
![]()
![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
eeeei osaznai se be tva sa samo 3 meseca ako ot sega iskash neshto po specialno vie kato napravite 1 godina shte ti se naloji sigyrno da q zavedesh na romantichna ekskurziq v parij.![]()
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Благодаря ви за отговорите. В крайна сметка реших да е на някое място извън града от където да се вижда целия град!![]()
Съгласна съмПървоначално написано от SWASTICA
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Заведи я у вас на филм...и не гледайте филм ами...get it ?!
Заведи я там където не си я водил до сега.Докажи й колко държиш на нея.
Нищо прекалено. Просто й чистити "месечнината", зарадвай я с някое сувенирче, което да й напомня за теб и отидете на кино![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Заведи я на мястото където сте тръгнали, където сте се целунали за 1ви път и тн. Прави се няколко часа на романтиченНие момичетата обичаме
Ами честити и годишнината (заеби къде да я водя и ко да и купя)
Оговаряте се довечера да дойде във вас и и докарай три умопомрачителни оргазма ( след това и кажи че с всеки месец ще се увеличават[нали идеята е на тази датане говорим по принцип])
![]()
Надявам се знаеш как да го постигнеш![]()
Колко дълго ще искарате заедно зависи от теб![]()
Няма жени които не искат секс Има мъже които не знаят как да си го поискат
E какво сега всеки месец ли ще празнувате?!?Изчакай поне да стане половен тодина или 1 тодина то така на всеки месец![]()
И аз така. Пък и какво лошо има в това да правиш нещо за приятелката си на 3, 6, 9 месеца, а не само на една година? Така и показваш, че тя значи много за теб, че се радваш на всеки един ден, когато си бил с нея...Първоначално написано от `Death`Whore``
Давай, пич, бъди романтичен... Пътят, който си избрал, хич не е лош. Не е важно, че не се вмества в "границите на нормалното"
When I love, I love.
mi da zavedi q na nqkoq pomatnichno mqsto..ama ne mislq che 3 meseca sa povod za da praznuvate...trq pone 6 meseca u godina primerno![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
3 месецааааааа !? И не си го запланувал още ..предлагам да и паднеш на колене , след серенадата , която си и направил естесвено , и да й поискаш ръката![]()
I like to smoke a little to drink and green magic to wrap in my leaf
leleeeeeee 6tom zadaash takuv vupros za 3-tiq mesec predstavqm si kvo she napraish za 1-ta godina ...![]()
Просто и купи роза. Не се сърди ама тва че 3 месеца сте заедно е нищо. Изчакай да стане година поне или ако си нетърпелив-6 месеца, не по-малко.