- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плащане на сметки
Добре, де, не се ли чувстваш глупаво да имаш пари и той да плати?
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Da be ludi li ste we?Za kvo trqq toi da pla6ta smetkite.kato xodim s best fr s nqkvi mom4eta na kafe i ni e super neudobno kato se pla6ta smetkata 6tot vinagi mom4etata q pla6tat i e nqkvo typo.toi ne e dlyjen da i pla6ta smetkite seki si ima pari i da si pla6ta za sebe si.kogato nqkoi te 4erpi zna4i o4akva ne6to v zamqna po xubavo seki da si znae mqstoto...az ne odobrqvam da se pla6tat smetkite ot mom4etata
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Когато има пари винаги и с удоволствие ги харчи за мен, да ме заведе някъде, да ме почерпи, да микупи нещичко. Когато няма пари аз правя същото за него. Когато и двамата нямаме пари, си стоим вкъщи, отиваме на разходка или навсякъде, където не са ни нужни пари.
Явно не му се отдава да е кавалер или просто така е свикнал.
Аз никога не оставям момче да ми плаща сметката, защото имам чувството, че завися от него, че тва е човека, които ще ми "плати" да изляза с него... Ба*ти, аз да не струвам една кола?!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
В началото, когато тръгнах с приятеля ми, ми беше адски неудобно и обидно той да плаща сметката. Просто не бях свикнала, имах си разни глупави принципи. Но сега свикнах и не се мръщя. Много често аз го черпя, когато имам пари. Както той казва : "Обичам да те глезя. Когато имам малко пари ми е кофти." Той така е възпитан. Аз съм си селянче.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
абе я кажи....ти неговата плащаш ли?или всеки сам си плаща?
ако ти плащаш неговата е....ТЪПО,но ако всеки сам си плаща знчи не си разбрала кога сме влезли в 21 век ,когато много малко мъже плащат цялата сметка!
xaxax tvoq chovek ili naistina ne si pada kavaler ili prosto te izprobva. No tova che ne plashta smetkite prechi li na chuvstvata ti kum nego? Ako ti prechi pogovori s nego po toq vupros i shte namerite reshenie. Pitai go napravo!
И друг път съм го казвала- с моя приятел се редуваме. Въпреки че той работи, а аз не, се случва и аз да плащам. 2-3 лева няма да ме объркат толкова! Не се чувствам евтина, нито пък считам, че е негов дълг. Обичам нещата да са точни.Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
дамммм...може да е закъсал с кинтите или просто за 2-3лв не мисли че трябва да ти плаща сметката ,може би за по-голяма сметка би платилПървоначално написано от the_doll
или след време ще почне да плаща ,незнам откога ходите ,неможе след 3тата среща и да ти плаща сметките в смисъл такъв сигурно иска да ти се довери,а и както каза сама,може да не ги плаща за да не си помислиш че те съжалява ако се сещаш какво имам предвид...![]()
Поеми във вярната посока
а може би се превръщаш в материалиска нима парите са най-важното ???
кавалер дрън дрън тцтц някой хора ме отчайват,любов с пари НЕ СЕ КУПУВА , как да ви го обясна цял живот дупки ли ще бъдете ???
Поеми във вярната посока
Abe kak vaob6te moje da obra6ta6 vnimanie na tova?![]()
Ima mnogo po-vajni ne6ta,i da ti plati kvoTova ne zna4i ni6to! Po-skoro e vapros na vazpitanie i na obnoski.Nqkoi moje da ti pla6ta,prosto za6toto taka e sviknal i smqta,4e taka e redno,ili za6toto iska ne6to ot teb...a drug,moje da ne ti pla6ta,za6toto ne go smqta za neobhodimo,nqma vazmojnost i t.n ne mislq 4e tova ima ne6to ob6to s otno6enieto mu kum teb,nito pak bi trqbvalo da vlqe na tvoeto kum nego.Nikoi ne e dlajen da te izdarja
![]()
Винаги ми се е струвало тъпо сметката да се дели и да си цепим стотинката. Какъв е проблема веднъж ти плащащ веднъж той? Какво значение имат тези неща? Това не е никакъв жест, а чиста формалност.
точно така,добре казаноПървоначално написано от bibi_bibi
Поеми във вярната посока
ох колко обичам такива теми
приеми го и варианта че може да иска да види дали си заради него само заради парите или за нещо друго(аз лично съм го правил този номер освен ако не е първа среща тогава задължително плащам аз) както и казаха на няколко пъти(де да беше само толкова) може да няма възможност човекът мога да ти дам пример(с мене разбирасе) за мен 2-3 лева са доста праи с тях мога да искарам 2-3 дена с цигари и кафе понякога се случва човек да няма възможност(да е начервено,на нулата)и да се чуди как да искара седмицата(или денят) но смятам че за теб не би трябвало да е проблем това че неплаща сметката или е?
Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму
mi moq priqtel mnogo chesto prasha smetkata.az si vadq parite da si platq a toi mi kazva priberi si gi da imash utre za cigari.mn me radva che pravi taka ama sve pak..to temata ochevidno e stisnat ili ne go namira za obhodimo
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Kat0 bqh na 16-17 g0dini vinagi kat0 izlizah i ba6ta mi mi dava6e pari, a az vse mu kazvam..tati ne mi davai t0lk0va mn0g0, az nqma da har4a t0lk0va..a neg0vite dumi bqha : "vzemi, imai si i ne p0zv0lqvai nik0i maj da ti pla6ta smetkata, ne trqbva da si dlajna na nik0i" .. Ot togava taka sum si sviknala i ne p0zv0lqvam da mi pl6tat kakv0t0 i da bil0..sas sega6nia mi priqtel se reduvame... ne ste t0lk0va blizki mislq 4e da g0v0ri6 za t0va s neg0..ta 0t 1 mesec ste zaedno, moje da si ima pr0blemi finansovi ili pak i da e zam0jen tehnite m0je da mu davat malko pari!!!! Nali ne ti pre4i ti da si pla6ta6?? kakav e pr0blema t0gava, ne razbiram??