- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Айдяяя ФОРУМНА СРЕЩА БИЛЕТЕН 16 часа СЪБОТА 29.09
а после и крошето, че така шси продължим до утре....Първоначално написано от TheNightRider
![]()
Първоначално написано от TheNightRider
ще чакам с нетърпение...чувала съм, че вкусът им е хубав!
Айде, Райди...спори с Виолетчо...и да спреш да се заяждаш с мене най-накрая!Първоначално написано от exploitedteen
![]()
ДИАНО!
ЖОРО!
А СПРЕТЕ СЕ БЕ! НАПРАВО МЕ ПОДЛУДИХТЕ С ТЕЯ РЕЛИГИОЗНИ СПОРОВЕ!11!!!!1111!!!!11!!!
Пфу , мина ми - Айде мамка му , тва да се дискутира ИРЛ , че до валериан ши ма докарате...
RAWRRR, защо не дойде на миналата форумна?![]()
What you give is what you get!
религиозните да ми лапат суджука
освен това има лесен начин да се решават всякакви спорове - надпиване с водка!
![]()
Оказа се, че ще съм зает съботата така, че няма да дойда.![]()
Щe го оправдая с "Младост-нерадост"..Първоначално написано от Desi_etnies
Имах много тежка вечер,вечерта преди срещата.
Доста е лично,а и ще наруши образа си на невинна девица.
Ако желаеш,мога да пиша лично съобщение с подробности.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Бирата не е алкохол... а колко стари формумци могат да дойдатПървоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Който иска може да дойдеПървоначално написано от Nekasa4a
Ела - тъкмо ще се радвам да се запозная със старите съфорумци... Колкото повече, толкова по-добре.
А бирата може да не се води алкохол *поне не силен* ама аз много си я обичам.![]()
Не обещавам със сигорност но при добро време и стечение на обстоятелсвтата ще дойда... ,но да не забравяме че довечера има концерт пред НДК и ще се лее мн концентрат с разредител биричка![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
ДобреПървоначално написано от Nekasa4a
То вярно, че имаше концерт - как можах да забравя - може и аз да мина днес покрай НДК. А и само да ти кажа, че на билетния ще се кисне поне един час, за да се събират всички, които ще идват.
Обърнахме го на чат но се пак...
Нямате проблеми стига да нямам друго в главата(или пак да нямам нищо) ще намина да ви видя![]()
За да ме скивате и някой да ме познае и да каже еи тва е Некасача я го привикайте да дойде а не да скита като муха без глава(свободен електрон) тука, цъкнете на сайта ми(то е без думи де ама се пак ме има за скиване)
![]()
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
Вече знаем кой си - няма да ти се размине, ако те мернем![]()
оффтопик: ебати якия концерт беше!!!![]()
само ме е яд, че БТР не пяха култовите си парчета![]()
100% me. Sorry!
I can't remember how this got started,
But I can tell you exactly how it will end. (:
Свърталище на Луди
Срещата на концерт на БТР ли е била?
бтв Аз съм бил сигурно 10 пъти на концерт на БТР, а и веднъж платих 20 лева за тях. Ма не 'щото съм им голям фен, 'ми ми ги слагаха насила като подгряващи в Каварна.![]()
ъъъ.. днеска е 28ми, а срещата е утре...
Ето за концерта:
Заключителният концерт от националното екотурне на Екобулпак и група Сигнал ще се проведе на 28 септември (петък) от 17, 00 ч. пред НДК. Легендарната българска рокгрупа ще излезе на сцената по-малко от два часа преди именития си колега от Deep Purple, чиито песни са подарък за столичани по случай 15-годишния юбилей на в. “Стандарт”.
Екохепънингът е част от националната кампания на “Спаси едно дърво”, която дава възможност на учениците от първи до дванадесети клас срещу старите си тетрадки да получат нови.
Водещ на концерта ще е тв водещата Лили Вучкова, която е подготвила за зрителите много игри и изненади, свързани с разделното събиране на отпадъци. Онези от учениците, които досега не са успели да предадат старите си тетрадки ще могат да го направят и на самия концерт.
Веднага след концерта на група Сигнал започва шоуто на Глен Хюз
и Б. Т. Р. Хитовете на групата ще зазвучат точно в 19 часа. Те ще бъдат изпълнени от бившия басист на легендарната група Глен Хюз, който ще смени на сцената Данчо Караджов.
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
Първоначално написано от Supremacy`Girl
Бяхме ли арни с Данеца там горе?!
Ахахах и не само вие![]()
мани ти много се накефих като почнаха да я замерят тая..![]()
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
Дааа...обаче един до нас си отнесе шамара!Няква мутра дойде и му вика "мноу ли си як бе!", замлати го веднъж и пак "ся готин ли си бе?!" , а ние с Дани се хилехме...за съжаление се оакза приятел на Стефи!Първоначално написано от Supremacy`Girl
Да го ева...тъкмо си заминах и почнаха някакви яки концерти.![]()
абеее поне не беше свидетел на ''''погото'''' по-късно пхахахаПървоначално написано от brain_stew
там стоян зайо и още некви правиха некви опити за пого ама нещо не им се получи, само дето стана ефекта на доминото.. а бтв видях деян
той е навсякъде
![]()
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
На кой му викаш зайо бре?Първоначално написано от Supremacy`Girl
Ми как да ти обясня..май не го знаеш.. един бръснат и прилича на заек![]()
100% me. Sorry!
Свърталище на Луди
Първоначално написано от Supremacy`Girl
И аз видях Деян, после с Джими и т.н. И аз, Данеца, Ицо с яките очи и некви непознати също си анправихме пого, ама не ефект на Доминото ами асъл пого...утре щи покажа синината даже!А и ти не разбра оабче мама беше с мене...даже и тя отнесе малко от погото!![]()