.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Forslor
    Guest

ВАЖНО - Кирилизатора на форума

Ето и изложението на проблема . Тъй като ползвам , а не само аз кирилизатора в XP плюс BG Phonetic (не ползвам БДС) срещам изключително дразнещи проблеми със смяната на езика. Дори докато пиша този пост .
    Така ще се запитате вие ,че какво му е на кирилизаторчето уж толкова мрънкаха тука да се пишело на кирица пък сега кирилизатора им виновен . Е да ама не.
    Моля ви най-искрено и чистосърдечно като правите нещо да го правите като хората. Вероятно вече сте се досетили какво не му е като хората , ама ако не сте ще ви обрисувам картинката.
    За потребители като мен тази екстра си е цяло мъчение да "натискам" постоянно алт и шифт , а резултата да е 0/НУЛА/ZERO.

ПРИМЕР:
    Алт и шифт - В момента пиша на български фонетика
    Алт и шифт - В момента във трея ми показва EN ,но аз си продължавам да пиша на БГ ,само че БДС
    Алт и шифт - Сега би трябвало да пиша на БГ фонетик , но аз пиша на английски (!wtf*@!*@!*@*!@*!@*!@/!*/@*!/@*!/@*)

Ще ви помоля просто да прибавите една опцийка към скриптчето ,а именно Turn off/ИЗКЛ/ схванахте смисъла

Град
    Русе
    podkrepqm
    i az twa si go misleh onzi den

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    В нас нямам такива пробелим, но като съм пир баба ми /и тя има писи с нет/, там е й сложиха и Флекстайп и някои хора казват, че проблемът ми може да е от това. Много е кофти, защото всеки път като тръгна да пиша или на фонетична или на БДС, после БДС просто изчезва. И е голяма играчка докато успея да го върна, защото тя може да пише само на БДС, както и аз го предпочитам.
    Мачока също се беше изказвал по този проблем преди около 1 месец.

Но в нас си ньмам такива проблеми, така че не ме вълнува особено

Мега фен Аватара на machoka
    И аз това казвам, проблема е открит отдавна.

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    И аз това казвам, проблема е открит отдавна.
    Добре радвам се ,че проблема е бил открит отдавна. Но явно се налага да се преоткрие отново за да се реши. Незнам досега как всички са го търпели ..., защото от няколко месеца не съм влизал тук и сега хоп първо това ми се наби на очи. Вярно може да е бил обсъждан проблема и т.н , но за да е нейде в задните редици на форума ясно колко се е действало по разрешаването му.
    Затова се обърнах не към модераторите , а към администратора.

Кирилизацията на компютърса си можете да сменяте с всевъзможни комбинации от клавиши ( както вие си го настроите ). Докато функцията на кирилизатора е следната - когато вие нямате исканата от вас кирилизация на компютъра, който ползвате да ползвате него (кирлизатора). Трика става, като натиснете само шифт. Тогава се променя кирилизацията на килизатора съответно на PH, BDS или EN. Иначе аз си ползвам кирилизатора на windwosa за да мога да пиша в моемнта и този кирилизатор в сайта не го ползвам. Той на практика е смо за крайни случай когато си на чужд компюър или просот нямаш кирилизация.
    Не мисля и че можем да намерим решение на този проблем за сега защото и най-големите форуми ползват точно този код за кирилизиране...

Кирилизатора може да се ползва и с кликане на мипката върху иконката EN/BG/BP

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от alex
    Кирилизатора може да се ползва и с кликане на мипката върху иконката EN/BG/BP
    Ауууу сериозно ... как не съм се досетил ...
    Не искам да се заяждам ,но това изказване ме довърши .
    С една дума не с апритеснявайте нищо няма да оправим разцъквайте си мишките и това е, пък ако се сетите ръгайте и по един шифт . Следващия път по- голям късмет.

Почвам да затвърждавам мнението си за някой работи.

Meчти

Дай ми линк към форуам, в който си намерил този кирилизатор за да видя какъв е принципа на който той е направен.

Forslor
    Guest
    Дай ми линк към форуам, в който си намерил този кирилизатор за да видя какъв е принципа на който той е направен.
    ТУК и Скрийншота е от ТУК

Стискам палци

В първия форум не видях кирилизаторо изобщо.

Forslor
    Guest
    В първия форум не видях кирилизаторо изобщо.
    Не си бил достатъчно наблюдателен има auto-hide

Forslor
    Guest
    Ден 5 -ти .

Все още се бездейства старателно за смяната на кирилизатора .

Обръща се внимание повече на меко казано "тъпите" и безполезни теми, докато това остава на заден план.

Добре !

Forslor
    Guest
    ДЕН 13
    Да видим резултатите ....
    Я-я-я ...........НИЩО

Разбирам ,че не може да се угажда на всеки и не може да се действа веднага ...
    Това е първата тема която пускам и няма да позволя да се завлече в архивите на форума , докато не се вземат някакви мерки .

Разрешавам на модченцата да ми изтрият натрупалите се мой мнения едно след друга, защото целта ми е не да спамя ,а да дигам темата ....да бие на ОЧИ ..ей тъй ако някой се сети ,че трябва да направи нещо.

Какво е това да си скъсам нервите докато напиша Виндовс , Усхадуя р Виндовс, Windows ....oooo uspqhhhh
    Как човек да обясни спокойно на даден юзър примерно къде в кои менюта и какво да търси като 2 часа трябва да си играя да нагласям езиците за всяка дума .

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen

ПП. Форслор форума, който си дал за пример е IPbb (еййй полудях докато го напиша... )
    Прав си IPB е Неуместен пример.

Forslor
    Guest
    ДЕН : ИЗГУБИХ БРОЙКАТА

Я луук хиър КIRИЛ v1.1

*Прерипийтвам си поста с цел да не флудя ,а да дигна темата .

Forslor
    Guest
    Не ШРИФТ , а ШИФТ , защото при кирилизацията на уин за да смениш езика на писане клавишната комбинация по дефаулт е Алт + Шифт .
    А сега си представи ,че на уина имаш само бг фонетик и инглиш , а на форума има бг фонетик, БДС и инглиш ..... как ще се НАПАСНАТ без да ти скъсат нервите и да разъкаш мишката за една проста операция.

А защо не направиш да ти се сменя езика с "Ctrl" на пример? Аз съм така и нямам никакви проблеми.

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    защото от години си го сменям така и се е превърнало в рефлекс...
    Да така е ! Това отговаря на въпроса ти ^npocTo^a3^f^.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    А някой може ли да ми обясни защо при мен не се разваля. Езиците ми са БДС, английски и немски. Просто ми е интересно да знам.

На село баба ми е с БДС и Английски и щом ползвам форума, веднага се разваля и на мястото на БДС става фонетична дори и след като затворя форума...

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от shadow4e
    А някой може ли да ми обясни защо при мен не се разваля. Езиците ми са БДС, английски и немски. Просто ми е интересно да знам.

На село баба ми е с БДС и Английски и щом ползвам форума, веднага се разваля и на мястото на БДС става фонетична дори и след като затворя форума...
    Ако ползваш Флекс Тайп и при влизането във форума не могат да се синхронизират езиците става такова объркване.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си