.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

козметик и вежди

ще ходя на козметик да ми пооправи веждите малко.някой ходил ли е да му ги боядисват че почти нямам и колко време стои боята? искам и да ми махне косъмчетата над устните, но не съм ходила за такова нещо на козметик.как да и кажа точно ? махни ми космите над устните ли ? не се смейте .незнам

Защо трябва да ти ги боядисват? Защо не си вземеш молив за вежди и не си ги правиш така? Моите вежди са руси и питах козметичката дали не може да ми ги боядиса, но тя категорично отказа, защото косъмчетата ставали по-твърди и не било мн хубаво... моливът върши чудна работа

пък за косъмчетата над устната... - да, просто й кажи, че те притесняват и искаш да ти ги махне... не е необходимо да използваш кой знае к'ва козметична терминология, за да се разберете
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Защо трябва да ти ги боядисват? Защо не си вземеш молив за вежди и не си ги правиш така? Моите вежди са руси и питах козметичката дали не може да ми ги боядиса, но тя категорично отказа, защото косъмчетата ставали по-твърди и не било мн хубаво... моливът върши чудна работа

пък за косъмчетата над устната... - да, просто й кажи, че те притесняват и искаш да ти ги махне... не е необходимо да използваш кой знае к'ва козметична терминология, за да се разберете
    Сладък дъх на окапали жълъди
    с нежен шепот от паднала шума.
    Тази есен напомня ми гълъби,
    нарисувани в жълта безумност...

За махане на мустаците най-често се използва понятието "кола маска над горната устна"

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Горещо ти препоръчвам да не си буташ космите над горната устна с кола маска ... по-добре върви на фотоепилация или ако имаш възможност-лазерна епилация

Една приятелка си беше взела от Австрия (живее там) боя за вежди и каза, че седи около 3-4 седмици. В България обаче не съм виждала да се продава... В кой козметичен салон си видяла и колко струваше?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си