- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Помагайте за тези кецове СПЕЕЕШНо
Изключително мега удобни са за ходене,особенно тези с правата подметка т.е всички ама не съм носил никога Sk8 нз защо ама ме кефят особенно Globe са ми хващали окото доста :P
или защото се мислите за ~!($*@#MeTaL4eTa~&%#^ като нахлузите едни..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Не е много в стила, в който се носиш, но защо пък не?Нали на теб ти харесват?
И да, бих носила такива, харесват ми.Само, че....никога не бих дала толкова пари.
Ъъм..само не разбрах кое е спешнотоо![]()
What you give is what you get!
като модел ми харесват.![]()
но не съм за пръскането на толкова пари за едно единствено нещо било то обувки,дънки,блуза,чанта...н е мисля,че е нужно да харчиш толкова пари,като за същите може да си вземеш няколко неща.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Не ми харесват, нито таива кецове /или там както им казвате/, нито от гуменките. И изглеждат като за 10 лв от пазара. Не само твоите, а всички така ми изглеждат. Но явно на теб ти харесва такъв стил, значи си ги носи с кеф![]()
Спокойно...Кецовете са мноу яки поне лично мене супер мноу ме кефят.Отностно за родителите и аз си имах малко проблеми с тях когато и аз носих кецове...но мойте все пак не бяха 130![]()
![]()
Гледаш ме с умразъ и чакаш пак в живота ти да влязъЪ!Аа Sorry мъ вечи ни тъ обичам...Ти кфо очакваш цял живот след теб да тичъмлллДори да молиш...да плачеш...sorry пич-амъЪъ ше Страдъш[!][!][!]
Кво ти пука, нали ти ще си ги носиш?Сега като ти кажа, че са грозно, ще ги хвърлиш ли в кофата за боклук?!?
П.П. Веднъж направих грешката да си купя бели маратонки и повече няма да я повторяСама ще разбереш защо ти го казвам
![]()
много са метъл![]()
Converse.. супер сладурски са..особено белии ле-ле.супер супер не съжалявай-яки са! +тфа ти ще си ги носиш не майка ти и баща ти ..тъй че им се кефкаи докато не са се разпралиайде Честити и със здраве..
![]()
Ае кво ти пука какво мислят другите. Бахти като те кефят носи си ги, не се влияй толкова от чуждото мнение
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ee kvo puk ne sa tolko lo6i spored men .....ve4e sa kupeni + tva.... da ne ti puka kvo drunkat dr![]()
![]()
![]()
Children are lovely, before they get ugly
and learn to do bad stuff.
Flowers are pretty, before they get shitty
and they rot and turn to dust.
На пръв поглед ми харесаха,но като се вгледах не ми допаднаха толкова много,а и не са мой стил.
Важното е ти да ги харесваш и да ги носиш,ако е така парите си заслужават.
ауе кецките са си яки ама за металски триаа си земеш някфи по груби и в по тъмен цвят...мойте са 35 кинта на MatStar тъмно сини с оранжеви връзки и приличат на металскиабе ддз триаа са по тъмни
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Хубави са..но не толкова като за 130лв.!!!!!!!!!!!
А на момиче, което се облича като метъл не отиват, дам..(най-вече заради звездичките)