- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Антивирусна програма
Ми то хубаво ама къде е логиката в случаяПървоначално написано от MajeStic
Дори не съм се застъпал да изтъквам предимствата и недостатъците на дадена антивирусна спрямо друга.... нито съм споменал каква ползвам !? Няма смисъл просто
пък начетеността ми я остави ... тя няма да избяга
![]()
samo nod 32 ot kakto go izpolzvam niamamproblemi sas virusite
За инфо .. пуснах темата заради хората които незнаят каква антивирусна да използват ... и невидях скоро да има такива теми все пак сам от скоро АКО ЗНАЕХ ЧЕ ЩЕ БЪДЕ ТОЛКОВА КРИТИКУВАНА НЯМАШЕ ДА СИ ПРАВЯ ТРУДА ...Първоначално написано от Forslor
Мда като гледам толкова много инфо е дадено за всяка една антивирусна от потребителите и автора ,че.... т.е само едно име ... каква информация ти дава то .....как ще се ориентират ...която антивирусна е по - добрият избор за тях ...тази която е с най кратко или дълго име може би.... тъй ли ? ...или момент да видим анкетката ... да ти имам обективните резултати разбираш ли.Първоначално написано от eXpLoaD
То в тая тема да има само един смислен коментар и то е на момичето над мен.
Не те критикувам ...аз директно те нападам ... но не го правя с лош умисъл![]()
![]()
NOD-а е боклук .. колко преинсталации .. заради една не достатъчно добра антивирусна![]()
Think about it..
Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.
боклук е, ако е с минал срок на годност... следващия път проверявай![]()
Не ще се ориентират по това коя антивирусна повече се използва ... така ще разберат коя е по надежна .. поне това е моето мнение ...Първоначално написано от Forslor
Момчета, когато имате вече налична лицензирана антивирусна програма, тогава с ръка на сърцето, можете да кажете за какво става въпрос. В момента нищо не се разбира. Ето например поста на 136179, той казва, че NOD32 е пълен боклук, но не казва с лицензирана NOD32 ли е, какъв точно е проблема и прочие, и прочие.![]()
бил съм с Kaspersky , AVG i (все още съм) NOD32
От трите най лека и най много работа ми е свършил NOD-a
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
KASPERSKY
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Аз съм вече с Касперски Интернет Секюрити 7.Ползвах до преди месец Нод32,но от както ми скапа целия комп,със 1терабаит хард и загубих почти всичко,не искам да я видя вече тази програма.Иначе лиценза ми е валиден до 10.01.2009 и сега си стои със Username при диска в кутията.
AVG
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
По какъв начин ти скапа харда? Имаш право на техническа поддръжка, затова пиши в официалния форум и ще ти окажат съдействие:Първоначално написано от Meri_007
http://www.nod32.bg/forum/
Имам познат който работи в ЕСЕТ и ми каза че 100% защита няма.А харда след като го форматирах компа ,се наложи пълен формата на хардовете ,това е 1терабаит със информация и какво ли не.А лошото е че тоя вирус се разпространи навсякъде.И другото което научих снощи е ,че ЕСЕТ пак нещо са омазали работата с някаква вирус дефиниция ,която засичала АКРОБАТ РИЙДЪР като вирус.Това е информация от кухнята на ЕСЕТ.Така че сами си направете сметка за какво става въпрос...Първоначално написано от Ruthless
Ем зависи много от компа...
аз съм с нод32 и съм много доволен...бях с касперски много се мъчеше завалията...пандата не ма кефи особено!
Brain Madness!