- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ч.Р.Д. на пор!!
ЧРД - каквото си пожелаеш да се сбъдне!
ЧРД,да си ни жива и здрава и много бира и концерти.![]()
No mercy for what we are doing
No thought to even what we have done
We don't need to feel the sorrow
No remorse for the helpless one
аааааааааааа, честит рожден ден, порке![]()
![]()
бира, концерти, бира, здраве, бира, късмет, бира, успехи, бира и БИРА!!!![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Благодаря много за вниманието и милите пожелания.
И на милия ми Boot най-вече...![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Честит ден ден!!! Жива и здрава, мъже и бира, кинти и музика.![]()
"Отидох в горите, защото исках да живея смислено. Исках да живея задълбочено и да изсмуча целия костен мозък на живота..."
ЧРДздраве, щастие, успехи, една голяма любов и много, много, много поводи за усмивки
незабравимо прекарване на РД!
Честито![]()
Честити 19 и със здраве да си ги ползваш.
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Копеле!!! (или сестро, както държи да се използва Чочо). Поредният ти рожден ден и полу мой (половината подаръци за мен)!!
Аз като малка си мислех, че хората като станат на дваЕсе и остаряват рязко, но гледайки теб.... се уверявам в това! Се пак и некфи пожелания ще включа, за да не ме изядат персоналните ти фенове и да не тръгват клюки за пколева, че се разединява ор съмтинг.
И така. Хапи бърдей ту ю суийт порче о’майн!!!
Пожелавам ти да си най-арната мома в ТУ и не само и да забиеш непъпчивия другар!И като цяло всички яки мъжове да са около теб! Пожелавам ти и по-малко урина и секфи други неща от тоя тип. И редовното – без Недели. Да ги проспиваш, ако може. Пожелавам ти да не ти порасне рог на челото и да не отлетиш на някъде. (освен ако не е за Острова или Финско).
И ще се повторя от миналата година – яко кинтикинтикинтикинтикинти , щото кфото не се купува с кинти неделята идва и го преебава![]()
Пожелавам ти и Найтуиш да се съберат! (тфа е най-гениалното, което измислих) И да им отидеш на концерт, на който подгряват Опетх примерно. Или Соната. Та така – концерти много, ако мое в Хр. Ботев, че да плюскаме дюнери от манджа стрийт, ако не – ще носиш баници!
Това е от мен. Лофкам си теи нека танцуваме цяла нощ
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
честито..![]()
ЧРД и от мен.Желая ти здраве,късмет и щастие.
Вяра в бъдещето и в хората около теб.
Неща ,които да те карат да се усмихваш.
Сила ,която да те води напред.
И много любоФФФФФФ,любоФФФф,любоФФ Ф
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Жмуцоооо, пак ли одърте, ма, нема повече да имам вземане-даване с теб ако така засилваш годин'те![]()
![]()
хяхях
Заеби, изтрещел съм, пък и ти знаеш ние с теб как си контактуваме в повечето случаи, ама дано имаш сполучливо следване (внима'ай ко праиш со боба?!11), хубави моменти, интергалактическо-национални преживявания още, и само прекрасни неща, които могат да се случат на един женски пор ^^
Арно живо здраво!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
ЧРДВсичко най-хубаво..,безоблачно бъдеще ..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Честит!:)
Честито![]()
честит ти рожден ден ма поре..![]()
пожелавам ти да имаш късмета да дойдеш до Варна и да ме видиш..![]()
айде жива и здрава...![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Честит рожден ден! Пожелавам ти всичко хубаво каквото се сещам, защото то определено е от най-баланалните пожелания :]
Your pseudo sunshine I don't need.
много везниЧРД
Chestit rojden den!
Jelaq ti mnogo zdrave, pari i seks.![]()
Честито и от мен. Да си изкараш готино празника.![]()